Hitta billiga flyg till Chambéry

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Chambéry

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Chambéry och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Chambéry?

Hur lång tid tar det att flyga till Chambéry?

Flygtider från Sverige till Chambéry varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Lyon-Saint Exupéry (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 2t 45m. En annan populär rutt från Sverige till Chambéry är att flyga från Göteborg Landvetter till Lyon-Saint Exupéry, vilket i runda slängar tar 3t 30m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Chambéry

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Chambéry från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Lyon

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Chambéry

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Lyon (LYS)

Vanligtvis är flyg till Chambéry från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Lyon-Saint Exupéry, vilket i genomsnitt kostar 2 779 kr


Vanliga frågor om att flyga till Chambéry

Hur lång tid tar det att flyga till Chambéry?

De flygningar som finns till Chambéry kräver en eller flera mellanlandningar på vägen. Ska du flyga från Stockholm till Chambéry Airport, Chambéry, kommer det att ta minst 15 timmar. Från Göteborg finns det flygerbjudanden som tar lite mindre än 26 timmar. Från Malmö (MMX) går det på lite mer än 12 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Chambéry?

Det finns tyvärr inte några flyg som tar dig direkt mellan Sverige och Chambéry, Frankrike. Har du tänkt flyga från Stockholm? Då är den närmaste flygplatsen du kan ta dig till Lyon Part-Dieu. Du inleder då det hela med att flyga med Air France till Paris. Från Paris åker du sedan tåg till Lyon Part-Dieu. Därifrån får du ta dig till närliggande Chambéry med kollektivtrafiken-. Om du ska åka från Göteborg kan du åka med en kombination av Ryanair, FlixBus och BlaBlaBus. Först flyger du då med Ryanair till London. Från London tar du dig till Bergamo, återigen med Ryanair. Från Bergamos flygplats får du sedan åka buss till busstationen i Milano vid namn Milano Lampugnano. Därefter åker du med FlixBus från Milano till Turin. Du avslutar därefter resan genom att åka buss med BlaBlaBus från Turin till Chambéry. Ska du flyga från Malmö (MMX)? Då får du börja med att ta dig över sundet till Köpenhamns flygplats Kastrup. Därifrån flyger du sedan med Lufthansa till Frankfurt. Från Frankfurt fortsätter du sedan med Lufthansa till Turin. Från Turin får du sedan ta tåg till Chambéry.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Chambéry?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Chambéry. Om du planerar att flyga till Chambéry, överväg då även att boka flyg till Grenoble flygplats(51 km från stadskärnan i Chambéry), Lyon-Saint Exupéry flygplats(66 km från stadskärnan i Chambéry) eller Saint-Étienne Boutheon flygplats(126 km från stadskärnan i Chambéry).

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Chambéry flygplats?

Priserna för flyg till Chambéry flygplats uppdateras varje dag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Chambéry flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Chambéry flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Chambéry flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Chambéry flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Chambéry flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Vilka bolag flyger till Chambéry?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Chambéry

Vilka bolag flyger till Chambéry?


Visumkrav för att besöka Chambéry

Vilka pass- eller visumkrav finns det när du besöker Chambéry?

Eftersom Frankrike, likt Sverige, är medlem i EU behöver svenska medborgare inte oroa sig för att behöva skaffa något visum när de besöker landet. Det enda som behövs för att som svensk medborgare kunna komma in i Frankrike, och på så sätt kunna besöka Chambéry och andra ställen, är ett svenskt pass eller annan ID-handling som är giltig under den tid du tänkt spendera i Frankrike. Du bör också ta med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort.


Börja planera din resa till Chambéry


De bästa sakerna att se och göra i Chambéry

Vad kan man se och göra i Chambéry?

Det finns mycket att se och göra i Chambéry. Eftersom det ligger i de franska alperna har du tillgång till flera skidorter i stadens närhet. Det rör sig bland annat om Areches-Beaufort, Le Grand Bornand, Saint Martin de Belleville och La Clusaz. Det finns också många ställen inne i själva Chambéry som är värda ett besök. Detta rör sig bland annat om Chambérys gamla stad. Här finner du välvda gångar som leder in i hemliga gårdar och ut på parallella gator och smala gränder. Här finns också gott om mysiga kaféer, restauranger, barer och mycket mer. Också Place Saint-Léger är värt ett besök. Detta är huvudgatan i Chambéry. Också här finner du bland mycket annat ett stort utbud av restauranger och kaféer. Det finns också gott om mysiga gränder och sidogator längs med Place Saint-Léger. Vi kan även rekommendera ett besök till Fontaine des Éléphants. Denna fontän byggdes redan 1838. På fontänens sockel finns fyra elefanter, en på varje sida, med bara huvudet och frambenen som sticker ut.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Chambéry?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Chambéry. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Chambéry ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Chambéry.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Chambéry?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Chambéry.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Chambéry ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Chambéry just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Chambéry och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Chambéry

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.