Flyg till Denver

Tur & retur
Ekonomi
Washington, D.C. (WAS)
Denver (DEN)
tors 6/5
tors 13/5
Alla månader
Jämför momondo med |

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Denver. Nuvarande restriktioner för Denver baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Denver

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Denver från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Denver

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Denver

Stockholm (STO) till Denver (DEN)

Vanligtvis är flyg till Denver från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Denver Intl, vilket i genomsnitt kostar 5 066 kr


När är den bästa tiden att resa till Denver?

Den bästa tiden att resa till Denver är mellan maj-oktober. Den största högsäsongen är juni-augusti vilket kan göra att flygbiljetter till Denver är något dyrare under dessa månader. Dock är det väldigt populärt att boka flyg till Denver även i april-maj samt september-oktober som är något billigare och klimatet är behagligt med nästan lika många aktiviteter i staden.

När är det billigast att boka flyg till Denver?

Det är billigast att boka billiga flygbiljetter till Denver på våren samt hösten. En av de bästa månaderna att hitta billiga flyg till Denver är i april samt oktober månad. I oktober kan du till exempel boka en flygstol för cirka 4500-5000 SEK per person tur och retur från Stockholm Arlanda, och cirka 3500-4000 SEK per person från Göteborg. Det går inga direktflyg till Denver från Sverige men den kortaste flygtiden ligger på cirka 12-13 h.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Denver?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Denver från Los Angeles för 572 kr. Detta är 84 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Denver. För att hitta de billigaste priserna till Denver från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Denver?

Generellt är september den billigaste månaden att flyga från Sverige till Denver. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 212 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Denver i september är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Denver under maj ligger i genomsnitt på 4 618 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Denver?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Denver från Sverige är 57 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 5 066 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 4 753 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Denver?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Denver är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 4 646 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 558 kr från Sverige till Denver.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Denver?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Denver oftast är de som avgår på kvällen. Våra användare har hittat flyg till Denver med avgång på kvällen för så lite som 4 753 kr. Flyg till Denver är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 5 297 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Denver?

Denver Intl flygplats, Loveland Northern Colorado flygplats, Colorado Springs flygplats eller Cheyenne flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Denver.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Denver?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Denver Denver Arapahoe Co flygplats med ett genomsnittspris på 2 444 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Denver?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Denver. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du redan planerar att resa till Denver inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Denver Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Denver Intl
Icelandair
28 juli
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
1 aug.
DEN12:50Denver Intl
11t 55m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
4 753 kr
Hitta liknande
Icelandair
16 juni
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
30 juni
DEN12:50Denver Intl
11t 55m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
5 168 kr
Hitta liknande
Icelandair
16 juni
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
30 juni
DEN12:50Denver Intl
11t 55m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
5 219 kr
Hitta liknande
Icelandair
16 sep.
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
20 sep.
DEN12:50Denver Intl
11t 55m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
5 286 kr
Hitta liknande
Icelandair
16 sep.
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
20 sep.
DEN12:50Denver Intl
11t 55m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
5 396 kr
Hitta liknande
Icelandair
16 sep.
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
21 sep.
DEN12:50Denver Intl
11t 55m
1 stopp
ARN00:45Stockholm Arlanda
5 802 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Denver Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Denver, visa några av våra erbjudanden nedan.
Icelandair
6 sep.
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
4 880 kr
Hitta liknande
Icelandair
5 sep.
ARN09:55Stockholm Arlanda
13t 00m
1 stopp
DEN22:55Denver Intl
5 100 kr
Hitta liknande
Lufthansa
5 juni
GOT02:30Göteborg Landvetter
17t 25m
1 stopp
DEN19:55Denver Intl
5 202 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Denver?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Denver

När du bokar flyg till Denver flyger du bäst med Icelandair samt United Airlines från Stockholm som flyger den kortaste sträckan på cirka 12-13 h. Från Göteborg flyger du bäst med Lufthansa samt United Airlines med ungefär samma restid. Dessa flygbolag erbjuder flyg till Denver som inkluderar mat och bagage.


Hur tar man sig från flygplatsen i Denver till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Denver plus avståndet till centrum

Från Denvers flygplats, Denver International Airport (DEN), till ”downtown” i Denver är det cirka 23 miles (cirka 37 km) och du tar dig enklast in till centrum med tåg som tar ungefär 35 min och går var 15-30:e minut dagligen. Tåget kör mellan 03:00-01:00 och kostar cirka 10,50 USD (cirka 100 SEK) per biljett. Biljetten är giltig i ett dygn och kan användas på tåget med samma linje, linje A, i stan.


Hur tar man sig runt i Denver?

I Denver kan du ta dig runt med cykel, Pedicabs, scooter, med taxi samt till fots. Denver är en gångvänlig stad och det är ett av de billigaste och bästa sätten att ta dig runt på. Det finns många cykelvägar som gör det väldigt smidigt för dig som vill hyra en cykel. Om du ska hyra en scooter måste du vara minst 18 år och kunna visa upp ditt körkort. Du kan hyra en egen scooter eller boka en guidad tur via bland annat ScooTours Denver. Pedicabs kostar cirka 2 USD (cirka 19 SEK) per kvarter och används flitigt, särskilt vid korta sträckor.


Kan man resa till Denver utan pass eller visum?

Du behöver ett giltigt pass samt ett visum när du reser till Denver. Ett visum är giltigt i två år eller så länge ditt pass är giltigt och kostar cirka 14 USD (cirka 135 SEK) om du blir godkänd, annars betalar du endast 4 USD (cirka 38 SEK). Den första avgiften betalas direkt och den andra avgiften dras efter godkänt visum. Du kan stanna i Denver upp till 90 dagar med ett turistvisum. Du behöver uppvisa en biljett för utresa och adress för den första natten.


Tips och råd om Denver

Att se i Denver

Denver är minst sagt en livlig stad. Här hittar du oändligt mycket konst, kultur, natur och aktiviteter. En rolig upplevelse är After Hours Museum där du kan ta del av konst, historia och mingel sent på kvällen. Ett tips är Denver Art Museum och Denver Museum of Nature and Science. Du bör även besöka Denver Botanic Gardens och ta en titt på den berömda Blue Bear-statyn. Du vill inte heller missa Mount Evans Scenic Byway och Echolake. Vidare kan du ta dig till Black American West Museum som berättar den afroamerikanska historien från väst.

Aktiviteter med barn

Denver är en superbarnvänlig stad. Barnen kan njuta av nöjesparker, akvarium, vattenland och mycket mer. Ett tips är att ta en tur till Elitch Gardens Theme & Water Park samt Downtown Aquarium. City Park bjuder på bland annat lekplatser och paddling på sjön medan Dinosaur Ridge bjuder på aktiviteter, museum och riktiga dinosauriefotspår som upptäckts på platsen.

Kan du dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvatten i Denver även om smaken är något annorlunda.

Ska du ge dricks?

I Denver är det vanligt att ge cirka 10-20 % i dricks på restauranger, i barer och på hotell. Det är även vanligt att ge ca 10-15 % i dricks till taxichaufförer. (Priser kontrollerade 14/05/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass