Hyrbilar på Tallinn Ulemiste flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Tallinn Ulemiste flygplats? Sök här!

Tallinn, Estland - Ulemiste (TLL)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Tallinn, Estland - Ulemiste (TLL)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Trender och insikter om att hyra bil i Tallinn Ulemiste flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Tallinn Ulemiste flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Tallinn Ulemiste flygplats?

De flesta av momondos användare hyr modellen Skoda Fabia på Tallinn Ulemiste flygplats, även om typen Volkswagen Golf är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Skoda Fabia ligger priserna generellt på 260 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Skoda Fabia på Tallinn Ulemiste flygplats för så lite som 237 kr per dag. Hyrbilar av modellen Volkswagen Golf på Tallinn Ulemiste flygplats kostar i genomsnitt 417 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 417 kr per dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Ulemiste flygplats?

Bilar i klassen Ekonomi är de mest populära bilarna att hyra på Ulemiste flygplats. 51 % av våra momondo-användare sökte efter bilklassen Ekonomi för sin resa det senaste året. De två mest populära bilmodellerna inom klassen Ekonomi är Skoda Fabia och Ford Fiesta. Det mest populära hyrbilsföretaget som erbjuder fordon i klassen Ekonomi på Ulemiste flygplats är Thrifty. Det billigaste priset för att hyra bilar i klassen Ekonomi från Thrifty ligger på 260 kr per dag.

När är den bästa tidpunkten att hyra bil på Ulemiste flygplats?

Att boka 9 dagar före ditt upphämtningsdatum är bäst om du vill hyra en bil på Ulemiste flygplats. De genomsnittliga dagliga biluthyrningspriserna är 249 kr om du hyr en bil 9 dagar i förväg. 471 kr/dag är ett typiskt biluthyrningspris under helgen på Ulemiste flygplats, medan 385 kr/dag är ett standardpris på vardagar. Om du har ett flexibelt reseschema kommer du att upptäcka att de billigaste biluthyrningarna vanligtvis är tillgängliga under mars månad, för i genomsnitt 217 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Tallinn Ulemiste flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Tallinn Ulemiste flygplats
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

231 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Skoda Fabia
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

393 kr/dag

(24 jun - 26 jun)
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

351 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Toyota Corolla
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

253 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Volvo V40
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

240 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Volkswagen Golf
Skoda Octavia
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

462 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Skoda Octavia
Opel Insignia
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

397 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Opel Insignia
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

396 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Toyota Auris
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

356 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Toyota Auris

Information om biluthyrning i Tallinn Ulemiste flygplats

För att hyra en bil på Tallinn Ulemiste flygplats behöver du visa upp ett giltigt körkort, pass eller annan giltig id-handling samt ett kreditkort utfärdat i förarens namn. Alla biluthyrningsbyråer tar emot Visa och Mastercard och i många fall även American Express. Betalkort accepteras dock för det mesta inte. För att få hyra en bil måste du ha haft ditt körkort i minst ett år vid hyrtillfället och ha fyllt 19 år, men vissa biluthyrningsbyråer kräver att du har fyllt 21 år. Andra åldersbegränsningar kan gälla beroende på vilken fordonstyp du vill hyra. Om du är 22 år eller yngre tillkommer en extra försäkringsavgift, som i vissa fall även kan gälla om du är upp till 25 år gammal. Du kan alltid fråga om det går att få någon rabatt baserat på din ålder. Det går bra att använda ett internationellt eller utländskt körkort, men det är då helt nödvändigt att du har pass eller annan officiell id-handling till hands. Det är alltid en bra idé att boka hyrbilen i förväg så du har koll på vilka regler som gäller och vilka dokument du måste kunna visa upp.

Det är enkelt att ta sig till biluthyrningscentret och där hittar du många uthyrare på ett och samma ställe. Gratis Wi-Fi är tillgängligt på hela flygplatsen och biluthyrningscentret är lättillgängligt då det ligger inne i terminalen. Hyrbilen kan återlämnas här vilken tid som helst på dygnet, så du behöver inte oroa dig om du har ett flyg att checka in till mitt i natten eller tidigt på morgonen.


Erbjudanden på hyrbilar i Tallinn Ulemiste flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Tallinn Ulemiste flygplats

Biltyp: Liten

218 kr - 631 kr

Alla biltyper

248 kr - 1 057 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tallinn Ulemiste flygplats är 297 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tallinn Ulemiste flygplats är november. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 218 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tallinn Ulemiste flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tallinn Ulemiste flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Tallinn Ulemiste flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tallinn Ulemiste flygplats är 542 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tallinn Ulemiste flygplats är november. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 300 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 19% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Tallinn Ulemiste flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tallinn Ulemiste flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Tallinn Ulemiste flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

222 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Skoda Fabia
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

231 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Mini Hatch
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

240 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Tallinn Ulemiste flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Tallinn Ulemiste flygplats
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

8,3

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

6,3

GREEN MOTION

2 platser

Sunnycars

2 platser

ABC Car Rental

1 plats

ADDCAR RENTAL

1 plats

ADMITA

1 plats

Alamo

1 plats

AutoEurope

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Tallinn

Nedan visas de mest populära hotellen i Tallinn

Hyr bil i andra städer i Estland


Börja planera din resa till Tallinn Ulemiste flygplats


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Tallinn Ulemiste flygplats kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Tallinn Ulemiste flygplats genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.