Hyrbilar från Avis i Los Angeles

Hitta och jämför toppenerbjudande på hyrbilar från Avis i Los Angeles

Los Angeles, CA, USA
29 sep — 6 okt
Samma avlämingsplats
Los Angeles, CA, USA
ons 29/9
12:00
ons 6/10
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilserbjudanden från Avis i Los Angeles, Kalifornien

Hitta din perfekta hyrbil på momondo

Bilar i Medel

265 kr - 1 041 kr

Alla biltyper

367 kr - 928 kr

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Medel från Avis i Los Angeles, Kalifornien är i september när priserna i genomsnitt ligger på 265 kr per dag. 265 kr per dag är 55 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 594 kr för en hyrbil från Avis av typen Medel i Los Angeles. Medan september är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Medel från Avis i Los Angeles, är december den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i december för hyrbilstypen Medel från Avis beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen Stor från Avis i Los Angeles, Kalifornien är i mars när priserna i genomsnitt ligger på 396 kr per dag. 396 kr per dag är 26 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 536 kr för en hyrbil från Avis av typen Stor i Los Angeles. Medan mars är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen Stor från Avis i Los Angeles, är juli den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i juli för hyrbilstypen Stor från Avis beroende på vilken dag du bokar.

Den bästa tiden att hyra en bil av typen SUV från Avis i Los Angeles, Kalifornien är i februari när priserna i genomsnitt ligger på 369 kr per dag. 369 kr per dag är 36 % lägre än det genomsnittliga årspriset på 574 kr för en hyrbil från Avis av typen SUV i Los Angeles. Medan februari är den billigaste månaden att hyra en bil av modellen SUV från Avis i Los Angeles, är augusti den dyraste månaden. Du kommer dock fortfarande kunna hitta bra erbjudanden i augusti för hyrbilstypen SUV från Avis beroende på vilken dag du bokar.

Audi A3
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Avis

880 kr per dag

1 nov - 15 nov
Audi A3

Hyrbilskontor för Avis i Los Angeles

Nedan kan du hitta information om alla Avis-hyrbilsfirmor i Los Angeles, inklusive adress, telefonnummer och recensioner
14 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,5

Valuta för pengarna

6,8

Information om Avis biluthyrning i Los Angeles

 • Är det säkert att hyra en bil från Avis i Los Angeles under COVID-19?

  För att du ska känna dig så bekväm som möjligt när du hyr en bil från Avis i Los Angeles under COVID-19 har företaget vidtagit extra försiktighetsåtgärder, t.ex. förbättrade rengöringsmetoder av sina fordon och uthyrningskiosker. Avis har också infört policyn nedan med ytterligare förebyggande åtgärder under denna tid:
  • Tillhandahåller plasthandskar och handdesinfektionsmedel
  • Papperslösa hyresavtal (finns på de flesta platser)
  • Begränsat antal passagerare på transferbussar
  • Extra utbildning av anställda

 • Hur mycket kostar en hyrbil från Avis i Los Angeles i oktober?

  Att hyra en bil i Los Angeles i oktober från Avis kostar i genomsnitt 554 kr per dag. Dock har våra användare sett dagspriser för så lite som 249 kr per dag. Om du behöver hyra en bil från Avis under 1 vecka i Los Angeles kan du förvänta dig priser på omkring 3 880 kr under oktober månad. Dessa priser baseras alla på förra årets hyrespriser, men du kommer sannolikt att kunna hitta liknande erbjudanden på momondo.

 • Har Avis några kontor på Los Angeles flygplats?

  Ja, Avis har 1 kontor på Los Angeles flygplats som ligger vid 9217 Airport Boulevard.

 • Erbjuder Avis gratis avbokning av hyrbilar i Los Angeles?

  Ja, du kan avboka din hyrbil från Avis i Los Angeles utan extra kostnad. Dock kan det resultera i en avgift om du avbokar din hyrbil precis innan den överenskomna upphämtningen. Se därför till att ringa Avis för att se vad som gäller och förhöra dig om specifika avbokningspolicys. Du hittar en lista över alla kontor och deras telefonnummer genom att klicka här.

 • Vilken är den mest populära typen av bil att hyra från Avis i Los Angeles under oktober?

  Överväg att hyra bilar av typen SUV från Avis om du behöver en hyrbil i Los Angeles under oktober. När du hyr bilar av typen SUV i oktober kan du förvänta dig att priserna i genomsnitt ligger på 534 kr per dag och så lågt som 460 kr per dag. Tänk på att det också finns andra typer av hyrbilar tillgängliga från Avis - även om biltypen SUV är den mest populära bland våra användare under denna tid på året.

 • Vilken är den billigaste typen av bil att hyra från Avis i Los Angeles?

  Om du vill spara pengar på din hyrbil från Avis kan du överväga att hyra en i klassen Standard, vilket är den billigaste typen av bil som hyrbilsföretaget har tillgängligt i Los Angeles. Att hyra en bil av typen Standard från Avis kostar 430 kr per dag i genomsnitt, vilket är 21 % billigare än deras dyraste bil. Under det senaste året valde 5 % av våra användare att hyra en bil i klassen Standard från Avis för att spara pengar på sin resa till Los Angeles.

 • Hur många biluthyrningsfirmor har Avis i Los Angeles?

  Avis har för närvarande 14 kontor i Los Angeles. Det mest populära biluthyrningsstället som Avis har i Los Angeles ligger på 9217 Airport Boulevard. Över de senaste 12 månaderna hyrde 57 % av våra användare som sökt efter hyrbilar från Avis i Los Angeles sina bilar från kontoret på 9217 Airport Boulevard under det gångna året.


Hyrbilar från Avis i Kalifornien

Hyr en bil från Avis i andra städer i Kalifornien så som San Francisco, San Diego och San Jose