Hyrbilar i Tbilisi, T'bilisi

Vill du hyra en bil billigt i Tbilisi, T'bilisi? Sök och jämför priser här!

Tbilisi, Georgien
2 jun — 9 jun
Samma avlämingsplats
Tbilisi, Georgien
fre 2/6
12:00
fre 9/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Tbilisi

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Tbilisi

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Tbilisi?

De billigaste hyrbilarna i Tbilisi hittas generellt genom Hertz. När du bokar med Hertz kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 211 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Tbilisi är 331 kr/dag.

Viktig information om hyrbilar i Tbilisi

Med hyrbilar i Tbilisi kan du besöka stadens vackra sevärdheter, såsom den heliga treenighetskatedralen i Tbilisi, Narikala-fästningen och Mtatsminda-parken, där du kan njuta av vackra landskap och arkitektur. Du kan hitta hyrbilar i Tbilisi på flygplatser och utanför flygplatser, hos välkända företag som Dollar, Alamo och Rent Motors. De olika företagen ser till att du kan få en bil som passar perfekt för dina behov, inklusive en hyrbil i ekonomiklass för en resa som är snäll mot plånboken. Du kan ta dig runt smidigt i staden eftersom Tbilisi har ett välutvecklat vägnät, däribland Mnatobi Street, Lami Street och motorvägen Chabua Amirejibi Highway. Du kan njuta av utsikten över Mtkvari-floden när du kör längs gatorna Nikoloz Baratshvili Named Left Bank och Zviad Gamsakhurdia Named Right Bank. I denna georgiska stad är det tillåtet att parkera på alla lediga platser som inte hindrar vägtrafiken, vilket gör det lättare att röra sig när man shoppar, besöker restauranger eller åker runt. Eftersom det finns cirka 205 hyrbilsställen i Tbilisi så slipper du huvudvärken som brukar följa det frenetiska letandet efter en lyxbil, eller till och med en minibuss.

I Tbilisi finns flera parkeringsalternativ, både betalda och gratis, som gör det ännu smidigare att parkera. Du kan utan problem ställa ditt fordon på alla platser som inte har skyltar för betald parkering och parkeringstillstånd. Du kan också hitta några gratis parkeringsplatser, till exempel i närheten av Gabriadze-teatern och fredsbron. På de avgiftsbelagda parkeringsplatserna finns en "P"-skylt med företagets logotyp, som också fastställer Tbilisis parkeringsavgifter. Du kan alltså betala din dags- eller veckoavgift och parkera i vilken stadspark som helst utan att riskera att få böter. Många invånare i Tbilisi har bilar som orsakar trängsel på de större gatorna under rusningstiderna på morgonen och kvällen, med tillfällig trafik på eftermiddagen på vissa vägar, såsom Chavchavadze Avenue. Med hyrbilar i Tbilisi kan du köra knappt två timmar till närliggande områden som Vaziani Company där du kan prova på vin. Staden har några ikoniska landmärken som ligger nära varandra, vilket gör den promenadvänlig för de flesta turister. Men de många sevärdheterna i andra områden i och runt den georgiska staden innebär att det är ett klokt val att skaffa sig en hyrbil från hyrbilsfirmorna i Tbilisi. Med en hyrbil kan du undvika oväntade förseningar eller ändringar i tidsplanen utan att behöva stressa, eftersom bussarna i Tbilisi går på fasta tider.

Man kör på höger sida av vägen med höga hastigheter och snabba filbyten som du bör vara uppmärksam på när du kör. I Tbilisi krävs det att föraren och passageraren i framsätet bär säkerhetsbälte, men samma regel gäller inte för passagerare i baksätet. Se till att inte dricka för mycket vid sociala sammankomster eftersom Georgia har stränga lagar om rattfylleri; den tillåtna promillegränsen för alkohol i blodet ligger på 0,03 %. Du kan ta reda på om det skett några eventuella ändringar i trafikreglerna och få ytterligare information genom att höra med trafikverket i Tbilisi för att vara på den säkra sidan.

Många hyrbilsfirmor i Tbilisi kräver att du ska vara äldre än 23 år och ha minst tre års erfarenhet i trafiken. De flesta accepterar endast betalning med kreditkort. Du måste visa upp ett giltigt körkort tillsammans med ett giltigt ID-kort eller pass för att få hyra en bil från företagen, även när det gäller billiga hyrbilar i Tbilisi. Utländska förare måste ta med sig ett internationellt körkort om körkortet är skrivet med ett icke-kyrilliskt eller icke-latinskt alfabet.


Erbjudanden på hyrbilar i Tbilisi, T'bilisi

Hitta rätt hyrbil för dig i Tbilisi

Biltyp: Liten

239 kr - 666 kr

Alla biltyper

317 kr - 863 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Tbilisi, Georgien är 307 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Tbilisi, Georgien är november. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 239 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tbilisi. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tbilisi kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Tbilisi, Georgien är 387 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Tbilisi, Georgien är mars. Då är priset 24% lägre än under resten året och ligger på bara 296 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 29 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tbilisi. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tbilisi kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Tbilisi, Georgien är 408 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Tbilisi, Georgien är april. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 595 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 25 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tbilisi. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tbilisi kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Tbilisi, Georgien är 532 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Tbilisi, Georgien är maj. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 475 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tbilisi. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tbilisi kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Tbilisi

Alla större biluthyrningsfirmor i Tbilisi, T'bilisi

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

8,6

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

9,0

Bäst

8,0

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

3,6

Comfort

4,8

Övergripande

4,8

Upphämtning/avlämning

4,8

Bäst

4,4

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

5,2

Övergripande

4,4

Upphämtning/avlämning

3,6

Bäst

4,8

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

1,9

Comfort

1,9

Övergripande

1,9

Upphämtning/avlämning

1,9

Bäst

1,9

GTG Car Rental

4 platser

keddy by Europcar

4 platser

Naniko

4 platser

SURPRICE CAR RENTAL

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Tbilisi

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Tbilisi.

Populära biltyper

Mini, SUV, Economy

Billigaste hyrbilen

211 kr

Mest populära modellen

Nissan Micra
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Tbilisi under de senaste 72 timmarna: Mini, SUV, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Tbilisi är 211 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 331 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Tbilisi under de senaste 7 dagarna är av modellen Nissan Micra.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Tbilisi

Nedan visas de mest populära hotellen i Tbilisi

Att köra med hyrbil i Tbilisi – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Tbilisi och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Tbilisi erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Budget och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Om du hyr ett fordon i Tbilisi tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Tbilisi ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Tbilisi ligger hastighetsgränsen på 110 km/t.


Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Georgien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Georgien

Börja planera din resa till Tbilisi


Varför använda momondo?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i Tbilisi om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Tbilisi genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.