Semesterboenden i Rhodos, Grekland

Hitta erbjudanden för 951 semesterboenden i Rhodos, Grekland

Rhodos, Rhodos, Grekland
7 Dec — 8 Dec2
Fri 8/12
Tue 12/12

Jämför över tre miljoner alternativ för hotell och boenden.


Mest populära semesterboendena i Rhodos

Hitta det perfekta semesterboendet för din vistelse i Rhodos
Pris
kr282
kr1245
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +

När är det bäst att boka semesterboende i Rhodos?

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för semesterboende i Rhodos
Lågsäsongoktoberär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongseptemberär den dyraste månaden att bo här
61 %förväntad prisnedgång
43 %förväntad prisökning

Resepriser

363 kr - 1 636 kr

Billigaste veckodagenlördagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagentisdagär den dyraste dagen i veckan att boka
440 kr
1 290 kr

Vandrarhem och billiga hotell i Rhodos

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Rhodos

Hitta semesterboendena som ger dig bäst valuta för pengarna i Rhodos

Dessa semesterboende i Rhodos har de bästa priserna i förhållande till sina omdömen

Användbar information om semesterboende i Rhodos

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Rhodos

Lägsta pris för semesterboende

209 kr
Det billigaste priset för ett rum i Rhodos som hittats under de senaste 7 dagarna är 209 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Villa Kapnisi.

Information om att bo i Rhodos

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett semesterboende i Rhodos

Var är de bästa semesterbostäderna i Rhodos för fester?

Rhodos är en turistort som har något att erbjuda för alla, det är en riktig semesterpärla med fina stränder och paradislikt vatten. Är du ute efter ett aktivt nattliv passar Rhodos dig som handen i handsken. Hit kommer framför allt skandinaver för att sola och bada under dagarna för att sedan festa hela nätterna. Det finns en välkänd bargata med populära svenska klubbar som Grabbarna Grus och Solsidan, som även anordnar olika evenemang där bra fest alltid är huvudsyftet. Tillsammans med flera andra barer och klubbar garanterar bargatan ett bra nattliv. När du bokar ditt semesterboende i Rhodos och är ute efter fest är det i närheten av bargatan du vill bo. Melita Downtown eller Marnin Apartments är exempel på två semesterbostäder i Rhodos som i så fall skulle kunna passa dig.

Var är de bästa semesterbostäderna i Rhodos för familjer?

Rhodos är semesterpärla med fina stränder, kristallklart vatten och vacker arkitektur med något för alla. Både för de som är ute efter fest och för de som vill ha en trevlig familjesemester. I Rhodos finns det många sevärdheter att besöka och aktiviteter att göra utöver att njuta av en dag på stranden. Ni kan exempelvis ta en promenad genom gamla stan eller besöka semesterparadiset Ixia och Kolossen på Rhodos. Det finns även flera dagskryssningar att göra eller varför inte åka höghastighetsbåt? Rhodos är en turistort som passar perfekt för en familjesemester och det finns flera populära turistområden i Rhodos att bo i. De två största är Rhodos stad eller Faliraki, men även Lindosområdet är mycket uppskattat. A33 Rhodes Old Town House eller Aramis Boutique House är två exempel på semesterbostäder i Rhodos som skulle kunna passa er.

Vilka är fördelarna med Rhodos semesterbostäder jämfört med hotell?

Semesterbostäder i Rhodos uppskattas ofta av större grupper som reser, exempelvis kompisgäng och familjer, och ett semesterboende ger större frihet och utrymme än ett hotell. För ett kompisgäng som är i Rhodos för att festa kan det ge större möjligheter till både för- och efterfester. De dagarna restaurangerna inte lockar kan det vara särskilt behagligt för en familj att kunna stanna hemma och laga sin middag. Det finns många semesterbostäder i Rhodos som håller en hög standard med välutrustade kök, wifi, TV, tvättmöjligheter och i vissa fall även privat pool. Det kan vara skönt att ha en privat pool de dagar orken inte finns där för att gå ner till stranden, eller att lägga sig vid på eftermiddagen efter en dag på stranden. Det finns ett stort utbud av både lägenheter och villor, men villor ger större möjlighet till privat pool medan lägenheter ofta ligger mer centralt. När du bor i en semesterbostad i Rhodos, framför allt i en villa, så lever du mer avskilt och slipper fulla lobbys och trånga hissar som du skulle kunna råka ut för på ett hotell. Rhodos är en van turistort där du kommer ha nära till närmaste supermarket och bankomat. Att leva vardagslivet i Rhodos kommer inte vara några större problem, och ett semesterboende i Rhodos passar även dig som ska vistas i Rhodos under en längre tidsperiod.

Hur mycket kostar det att hyra semesterlägenhet i Rhodos?

Priset för att hyra en semesterlägenhet i Rhodos varierar beroende på säsong, stadsdel och antal rum. Nyligen visade en sökning efter standardlägenheter i Rhodos ett genomsnittspris på 382 kr per natt.

När är det bra timing att boka semesterboende i Rhodos?

Semesterlägenheter i Rhodos är oftast billigast i oktober - hyrpriserna ligger då ofta 62 % lägre än genomsnittet.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Rhodos?

Det finns 1 302 bolag tillgängliga för hotell i Rhodos från och med december. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Rhodos?

Priserna för hotell i Rhodos uppdateras dagligen.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Rhodos

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.