Boka flyg med Qantas Airways

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Snabba fakta om Qantas Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Qantas Airways

Billigaste rutten

945 kr

Mest populära rutten

CHC till SYD

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

3t 45m
Den billigaste rutten som Qantas Airways flyger avgår från Melbourne Tullamarine till Adelaide ​​för 945 kr
Att flyga från Christchurch till Sydney Kingsford Smith ​​är för närvarande den mest populära rutten med Qantas Airways
Den snabbaste flygsträckan med Qantas Airways tar 0t 55m från Townsville (TSV) till Cairns (CNS)
Den längsta flygrutten med Qantas Airways ligger på 3t 45m från Christchurch (CHC) till Melbourne (MEL)

Omdömen för Qantas Airways

7,8
BraBaserat på 1 345 verifierade omdömen
7,4Mat
7,6Comfort
8,0Gå ombord
8,4Besättning
7,7Underhållning


Information om att flyga med Qantas Airways

Vad har Qantas Airways för lojalitetsprogram?

Qantas Airways erbjuder alla sina resenärer att gå med i flygbolagets lojalitetsprogrammet Qantas Club. Som medlem i Qantas Club får du poäng varje gång du flyger med något av Qantas Airways flyg. Du får också poäng när du köper tjänster från olika hotellkedjor och hyrbilskedjor som Qantas Airways samarbetar med. Poängen du tjänar som medlem kan du använda för att betala framtida flyg när du bokar Qantas Airways. Du kan också använda dina poäng hos Qantas Airways samarbetspartner. Reser du tillräckligt mycket med Qantas Airways uppgraderas din medlemsskapsstatus. Du ges med din förhöjda medlemsstatus bland annat företräde i incheckningskön och tillträde till flygplatslounger.

Hur mycket bagage kan jag ha med mig på Qantas Airways?

På Qantas Airways flyg inom Australien får varje resenär ha med sig upp till två handbagage. Den totala vikten för allt ditt handbagage får inte överstiga 14 kg och varje handbagage får max väga 10 kg. Om du flyger med något av Qantas Airways små flygplan, så kallade Dash, tillåts du 7 kg i handbagage. På internationella flyg kan passagerare i First Class, Business Class och Economy Premium ha med sig upp till 10 kg handbagage som får fördelas på upp till två väskor. I Economy Class är du tillåten ett handbagage på 7 kg. Qantas Airways begränsar till de flesta destinationer inte antalet väskor du checkar in, utan istället den totala vikten på ditt incheckade bagage. I Economy Class har du 30 kg, i Economy Premium och Business Class 40 kg och i First Class 50 kg.

Kan jag flyga med husdjur på Qantas Airways?

Qantas Airways tillåter hundar och katter att resa ombord sina flyg. Oavsett storlek måste ditt husdjur resa i flygplanets bagageutrymme, och det enda undantaget till den här regeln är certifierade servicehundar. Dessa tillåts resa tillsammans med dig i flygkabinen. För att boka din hund eller katts resa måste du kontakta Qantas Airways husdjursresespecialist. Det är inte möjligt att boka ditt husdjurs resa direkt på Qantas hemsida eller via den vanliga kundtjänsten. Husdjur kan bara transporteras på flyg som sker inom en av Qantas Airways flygsektorer. De är till exempel inte tillåtna på någon av Qantas Airways transkontinentala långflygningar. Trubbnosiga (brakycefaliska) hundraser så som bulldoggs och mopsar kan av hälsoskäl nekas resa på vissa av Qantas Airways flygsträckor.

Har Qantas Airways några avgående flyg från Stockholm Arlanda?

Ja, Qantas Airways har 7 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Vilka är de främsta flygplatserna som Qantas Airways flyger till och från?

Sydney Kingsford Smith, Melbourne Tullamarine och Brisbane är de mest populära flygplatserna som Qantas Airways frekvent flyger till under året.

Hur ser jag flygstatusen för Qantas Airways?

Du kan kontrollera flygstatusen för Qantas Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Qantas Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Qantas Airways på +46 8 590 000 90 eller besöka deras webbplats på qantas.com.

Vilket är det billigaste inrikesflyget med Qantas Airways?

Om du vill flyga inrikes med Qantas Airways är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Melbourne Avalon till Sydney Kingsford Smith för 1 220 kr. Detta billiga flyg med Qantas Airways innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Qantas Airways är det billigaste alternativet att flyga från Melbourne Tullamarine till Adelaide med 0 stopp för 945 kr.


De mest populära flygplatserna för Qantas Airways

Hitta flyg med Qantas Airways till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Qantas Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Qantas Airways
fre. 9/29

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.