Boka flyg med Qantas Airways

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 23/5
mån 30/5

Snabba fakta om Qantas Airways

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Qantas Airways

Billigaste rutten

817 kr

Mest populära rutten

TMW till SYD

Kortaste flighten

0t 35m

Längsta flygningen

11t 20m
Den billigaste rutten som Qantas Airways flyger avgår från Adelaide till Kingscote ​​för 817 kr
Att flyga från Tamworth till Sydney Kingsford Smith ​​är för närvarande den mest populära rutten med Qantas Airways
Den snabbaste flygsträckan med Qantas Airways tar 0t 35m från Adelaide (ADL) till Kingscote (KGC)
Den längsta flygrutten med Qantas Airways ligger på 11t 20m från Mackay (MKY) till Brisbane (BNE)

Omdömen för Qantas Airways

0,0
NeutralaBaserat på 0 verifierade omdömen

Sortera efter:
Datum

Information om att flyga med Qantas Airways

Qantas Airways erbjuder alla sina resenärer att gå med i flygbolagets lojalitetsprogrammet Qantas Club. Som medlem i Qantas Club får du poäng varje gång du flyger med något av Qantas Airways flyg. Du får också poäng när du köper tjänster från olika hotellkedjor och hyrbilskedjor som Qantas Airways samarbetar med. Poängen du tjänar som medlem kan du använda för att betala framtida flyg när du bokar Qantas Airways. Du kan också använda dina poäng hos Qantas Airways samarbetspartner. Reser du tillräckligt mycket med Qantas Airways uppgraderas din medlemsskapsstatus. Du ges med din förhöjda medlemsstatus bland annat företräde i incheckningskön och tillträde till flygplatslounger.

På Qantas Airways flyg inom Australien får varje resenär ha med sig upp till två handbagage. Den totala vikten för allt ditt handbagage får inte överstiga 14 kg och varje handbagage får max väga 10 kg. Om du flyger med något av Qantas Airways små flygplan, så kallade Dash, tillåts du 7 kg i handbagage. På internationella flyg kan passagerare i First Class, Business Class och Economy Premium ha med sig upp till 10 kg handbagage som får fördelas på upp till två väskor. I Economy Class är du tillåten ett handbagage på 7 kg. Qantas Airways begränsar till de flesta destinationer inte antalet väskor du checkar in, utan istället den totala vikten på ditt incheckade bagage. I Economy Class har du 30 kg, i Economy Premium och Business Class 40 kg och i First Class 50 kg.

Qantas Airways tillåter hundar och katter att resa ombord sina flyg. Oavsett storlek måste ditt husdjur resa i flygplanets bagageutrymme, och det enda undantaget till den här regeln är certifierade servicehundar. Dessa tillåts resa tillsammans med dig i flygkabinen. För att boka din hund eller katts resa måste du kontakta Qantas Airways husdjursresespecialist. Det är inte möjligt att boka ditt husdjurs resa direkt på Qantas hemsida eller via den vanliga kundtjänsten. Husdjur kan bara transporteras på flyg som sker inom en av Qantas Airways flygsektorer. De är till exempel inte tillåtna på någon av Qantas Airways transkontinentala långflygningar. Trubbnosiga (brakycefaliska) hundraser så som bulldoggs och mopsar kan av hälsoskäl nekas resa på vissa av Qantas Airways flygsträckor.

Ja, Qantas Airways har 4 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

Sydney Kingsford Smith, Melbourne Tullamarine och Brisbane är de mest populära flygplatserna som Qantas Airways frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Qantas Airways genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Qantas Airways i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Qantas Airways på +46 8 590 000 90 eller besöka deras webbplats på qantas.com.

Om du vill flyga inrikes med Qantas Airways är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Sydney Kingsford Smith till Tamworth för 1 514 kr. Detta billiga flyg med Qantas Airways innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Qantas Airways är det billigaste alternativet att flyga från Adelaide till Kingscote med 0 stopp för 817 kr.


De mest populära flygplatserna för Qantas Airways

Hitta flyg med Qantas Airways till flygbolagets mest besökta flygplatser i hela landet

Qantas Airways - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Qantas Airways
ons 5/18