Hitta billiga flyg till Kigoma

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Trender för flygresor till Kigoma

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kigoma och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kigoma?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kigoma?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kigoma?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Kigoma är på morgonen. Flyg från Sverige till Kigoma kan då kosta så lite som 10 353 kr. Försök att inte köpa biljetter på eftermiddagen eftersom de ligger runt 30 323 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Vanliga frågor om att flyga till Kigoma

Att flyga från Sverige till Kigoma, Tanzania tar ungefär ett dygn. Från Stockholm brukar det ta minst 21 timmar och från Göteborg minst 19 timmar. Om du bor i Skåne är det bäst att ta flyg från Köpenhamn Kastrup, och därifrån tar det cirka 17 timmar eller mer. Vilka flygerbjudanden som finns tillgängliga beror på vilken dag du reser och vilken tid på året det är.

Det finns tyvärr inga flygningar direkt från svenska flygplatser till Kigoma Airport. Det innebär att du måste mellanlanda på vägen, och det brukar behövas två eller tre stopp. Om du flyger från Stockholm Arlanda kan du resa med Turkish Airways och mellanlanda i Istanbul och Dar es-Salaam. Sedan flyger du den sista sträckan med Air Tanzania. För dig som utgår från Göteborg brukar det vara bäst att först flyga eller ta tåget till Köpenhamn, och det går tåg hela vägen från Göteborg till Kastrups flygplats. Därifrån kan du flyga via Egypten, och du tar då ett flyg till Kairo med Air Cairo. Sedan kan du flyga med Egypt Air till Dar es-Salaam och därifrån vidare med Air Tanzania.


Andra kabinklasser för flyg till Kigoma

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kigoma

Visumkrav för att besöka Kigoma

Det är endast tillåtet för turister att vistas i Tanzania i upp till 90 dagar per år, och för detta krävs ett visum. Det kan också vara möjligt att få ett visum när du anländer till flygplatsen, men det är enklare och säkrare att ordna med det i förväg så du vet att det inte blir något krångel. Du kan ansöka om visum på Tanzanias ambassad i Stockholm. Det är också viktigt att ditt pass är giltigt i sex månader extra efter din hemresa. Det är bra att känna till att det finns så kallade E-visum som man ansöker om online, men dessa gäller bara på några få flygplatser i Tanzania och Kigoma är tyvärr inte en av dem, så för att resa dit behövs ett vanligt visum. Det finns inga obligatoriska vaccinationer (förutom för gula febern om du precis rest till ett land där den sjukdomen förekommer) men det kan vara bra att vaccinera sig mot Hepatit A och B innan man reser.


De bästa sakerna att se och göra i Kigoma

Naturen i Kigoma är väldigt vacker, och det finns en nationalpark i närheten som heter Gombe Stream National Park. Där är det möjligt att ta en vandringstur och se schimpanser och andra djur. Du kan gå i Jane Goodalls fotspår och se var hon brukade mata sina schimpanser, och det finns ett vackert vattenfall som kallas Kakombe. Det finns flera olika företag som erbjuder safariturer i nationalparken och i andra naturområden i närheten av Kigoma. De flesta turister som reser till området gör det för att uppleva den makalösa naturen. Glöm inte att packa ett par bra vandringskängor då terrängen kan vara ganska tuff. En annan intressant sak att göra i Kigoma är att besöka Livingstone Museum and Memorial. Du kanske har hört det berömda citatet ”Doktor Livingstone, förmodar jag?” På museet får du veta allt om varför den här skotska mannen befann sig i Afrika och hur det är kopplat till ansträngningen att sätta stopp för slavhandeln.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Kigoma när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Kigoma, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Kigoma så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.