Hitta billiga flyg till Mendoza

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/10
sön 9/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Mendoza

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Mendoza och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Mendoza?

Användare som bokade resor till Mendoza från El Calafate hittade flyg som var 96 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Mendoza. För att hitta det billigaste priset till Mendoza från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
See prices from:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Mendoza?

Enligt våra data är måndag den billigaste veckodagen att flyga till Mendoza från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en måndag var 15 642 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Den dyraste veckodagen att flyga till Mendoza är tisdag, med genomsnittliga biljettpriser runt 23 691 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Mendoza?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Mendoza mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Mendoza mitt på dagen för så lite som 15 373 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Flyg till Mendoza är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 20 548 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Vanliga frågor om att flyga till Mendoza

Hur lång tid tar det att flyga till Mendoza?

När du ska flyga till Mendoza, Argentina från Sverige får du räkna med att resan tar lång tid. Från Stockholm tar det ungefär 34 timmar, medan det från Göteborg och Köpenhamn tar cirka 30 timmar som snabbast. Jämför olika flygerbjudanden med hjälp av våra sökverktyg för att hitta en resa som passar dina planer.

Varifrån kan du flyga direkt till Mendoza?

Det finns tyvärr inga flyg direkt till Governor Francisco Gabrielli International Airport i Mendoza från svenska flygplatser. De flygningar som finns tillgängliga kräver att du mellanlandar tre gånger på vägen. Om du flyger från Stockholm Bromma kan du resa med Brussels Airlines till Bryssel och vidare till JFK i New York. Sedan flyger du med Aerolineas Argetinas till Buenos Aires och slutligen till Mendoza. Om du flyger från Göteborg är det mer praktiskt att flyga med KLM till Amsterdam och därifrån till Bogota. Sedan byter du flygbolag till Avianca och flyger till Buenos Aires därifrån och flyger sista sträckan med JetSMART. Från Köpenhamn Kastrup kan du ta flyg med SWISS till Zürich och vidare till Sao Paolo. Sedan reser du med GOL till Mendoza via Buenos Aires.

De som flyger till Mendoza kan potentiellt hitta bättre priser för San Juan Domingo F. Sarmiento flygplats(152 km från stadskärnan i Mendoza) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 18 071 kr per person, är San Juan Domingo F. Sarmiento flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Mendoza. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Vilka bolag flyger till Mendoza?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mendoza

Vilka bolag flyger till Mendoza?

För flygresor till Mendoza från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: Air France eller KLM. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Air France till Mendoza

Det mest populära flygbolaget för flyg till Mendoza på momondo är Air France som flyger 7 flyg i denna riktning varje vecka. De flesta avgår från Buenos Aires J. Newbery, och det bästa erbjudandet för flyg med Air France till Mendoza ligger på 8 888 kr (tur och retur, Göteborg Landvetter till Mendoza enligt momondosökningar inom de senaste 72 timmarna). Av 248 omdömen har Air France ett betyg på 7,6 bland momondos användare.

Flyg med KLM till Mendoza

Flygerbjudanden med KLM till Mendoza startar från 9 683 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för KLM vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Sao Paulo Cumbica internationella är den populäraste avgångspunkten för KLM till Mendoza och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. KLM får 7,6/10 i betyg av 167 omdömen.


Flygplatser nära Mendoza

Nedan hittar du alla flygplatser i Mendoza tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Mendozas flygplats till centrum?

När du ska ta dig från Mendozas flygplats och in till centrum finns det gott om taxibilar som väntar utanför och som antingen kör till ett fast pris eller använder sig av taxameter. Ett annat alternativ är att kontakta ditt hotell i förväg och be dem att arrangera transfer för dig, det finns också hemsidor du kan boka det genom. Det är lite dyrare, men väldigt praktiskt och är det sätt som de flesta turister tar sig in till staden. Om du hellre vill spara pengar finns det två bussar som går in till centrum, linje 675 och 680 och som bara kostar några få kronor att åka med. Det här alternativet är inte optimalt för turister eftersom man inte kan betala med pengar på bussen utan endast med busskort, vilket inte går att köpa på flygplatsen. Ett alternativ kan vara att be en annan resenär att få åka med deras busskort och ge dem kontanter för besväret.


Visumkrav för att besöka Mendoza

Behöver man pass och visum när man åker till Mendoza?

Om du ska stanna i Argentina i mindre än 90 dagar behöver du inte något visum. Ska du stanna längre än så är det bäst att ordna med visum innan du reser. Du behöver också se till att ditt pass är giltigt under resan.


Börja planera din resa till Mendoza


De bästa sakerna att se och göra i Mendoza

Vad kan man se och göra i Mendoza?

Mendoza är känt för sina vingårdar, där några av Argentinas bästa viner kommer ifrån. Om du dricker vin är en vinprovning trevligt att gå på. Många hyr en cykel och cyklar runt till olika vingårdar i det vackra landskapet. Eller så kan du byta ut cykeln mot en tur på hästryggen i Anderna. Det finns allt från halvdagsturer till turer så långa som tio dagar. På turerna kan du förutom olika vingårdar och berg se stora kondorfåglar och vackra solnedgångar. Är du mer sugen på att utforska själva stadskärnan kan du börja på Plaza Independencia. Det är ett torg och grönområde där det finns en stor fontän med vackra lampor och är ett ställe dit folk kommer för att ta det lugnt och umgås. Där kan du strosa runt och lyssna på gatumusikanter som spelar argentinsk musik, köpa rostade jordnötter och småhandla lokalt hantverk från marknadsstånd. I det här området finns också stadens teater och moderna konstmuseum. Ett stenkast bort från Plaza Independencia finns fyra andra torg, så det är ett bra ställe att börja upptäcka centrum.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Mendoza när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Mendoza, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Mendoza så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Mendoza. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Mendoza. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.