Flyg till San Juan, San Juan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 23/10
lör 30/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till San Juan, San Juan.
Visa nuvarande reserestriktioner för Argentina

När är den bästa tiden att flyga till San Juan, San Juan?

Den bästa tiden att resa till San Juan är mellan januari-april då vädret är som bäst. Regnperioden är i maj, augusti-september, samt november, men medeltemperaturen ligger ändå på cirka 26 °C. Högsäsongen är mellan december-april då det händer som mest i staden och därför väljer de flesta att boka flyg till San Juan då. Priserna har en tendens att öka under denna tid så planerar du att göra din resa under högsäsongen är det bra att boka cirka 2-3 månader innan.

När är det billigast att boka flyg till San Juan?

När du ska boka flyg till San Juan är det bra att boka några månader innan, då är det som billigast och de bästa månaderna är mellan december-mars. Snabbast flyg till San Juan från Stockholm Arlanda kostar cirka 15 000-16 000 SEK per person tur och retur om du bokar i december månad. Resan tar cirka 15 h vilket är det snabbaste alternativet då det inte går några direktflyg. I mars kan du boka billiga flyg till San Juan för cirka 5000 SEK per person från Stockholm med en restid på cirka 20 h. Du kan även hitta många billiga flygbiljetter till San Juan om du flyger från Göteborg vilket kostar ungefär 4700-5000 SEK per person.

  • Vilket är det absolut billigaste flyget till San Juan, San Juan?

    Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till San Juan, San Juan för 491 kr/person, vilket är 29 % billigare än för genomsnittsflyget till San Juan, San Juan. För att hitta de billigaste priserna till San Juan, San Juan från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

  • Finns det en alternativ flygplats i närheten av San Juan, San Juan?

    De som flyger till San Juan, San Juan kan potentiellt hitta bättre priser för Mendoza El Plumerillo flygplats(146 km från stadskärnan i San Juan, San Juan) beroende på månad och avgångsflygplats.

  • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till San Juan, San Juan?

    Du kan hitta erbjudanden för San Juan Domingo F. Sarmiento flygplats för i genomsnitt 694 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till San Juan Domingo F. Sarmiento från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till San Juan Domingo F. Sarmiento

De flesta besökare från Sverige får inte komma in San Juan Domingo F. Sarmiento.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till San Juan Domingo F. Sarmiento.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till San Juan Domingo F. Sarmiento.

Dokument
Kontaktspårningsapplikation - Måste laddas ner för användning under minst 14 dagar.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från San Juan Domingo F. Sarmiento?

Returresa till Sverige från San Juan Domingo F. Sarmiento

Testkrav för COVID-19
Besökare från San Juan Domingo F. Sarmiento måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från San Juan Domingo F. Sarmiento behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till San Juan, San Juan inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Flygplatser nära San Juan, San Juan

Nedan hittar du alla flygplatser i San Juan, San Juan tillsammans med avståndet från stadens centrum

Luis Muñoz Maríns är den internationella flygplatsen i San Juan och ligger cirka 12 km från centrum. Om du väljer att hyra bil kan du ta dig in på cirka 20 min och detta är ett bra alternativ, särskilt om du vill använda bilen för att sedan utforska staden och andra områden utanför. Du kan även ta bussen, färjan eller taxi. Med färja kostar det cirka 20-30 USD (cirka 195-295 SEK) och bussen är det billigaste sättet att ta dig in till stan på. Med taxi tar det ungefär 20 min in till centrum och det är smidigt men inte det billigaste alternativet.


Så tar du dig runt i San Juan, San Juan

På vissa ställen i San Juan kan det bästa sättet att ta dig runt på vara med hyrbil. På så sätt kan du stanna upp och besöka olika sevärdheter i lugn och ro. Du får också se mer av landskapet och de olika stränderna om du hyr bil. Dock går det bra att ta bussen också och att promenera runt är också något som är väldigt populärt. Du kan även ta en taxi, vilket är lite dyrare men kan vara ett smidigt sätt om du ska resa längre sträckor och inte vill hyra en bil. Taxi kostar ungefär 10-20 USD (cirka 90-190 SEK) för en resa genom staden.


Visumkrav för att besöka San Juan, San Juan

Puerto Rico tillhör territoriellt USA och därför behöver du vara godkänd för en inresa till USA när du ska åka till Puerto Rico. Du ska ansöka om ett visum, ESTA, online senast 72 h innan avresa. Visumet är giltigt i 2 år eller så länge ditt pass är giltigt. Du kan inte resa till San Juan med endast provisoriskt pass.


Börja planera din resa till San Juan, San Juan


De bästa sakerna att se och göra i San Juan, San Juan

Att se i San Juan

Det finns många sevärdheter i San Juan, bland annat de fina stränderna. En väldigt populär sevärdhet är Old San Juan som många besöker. Den är speciell på många sätt och är bland annat känd för sin historia, mat och kultur. Besök även gärna det kända Castillo San Cristobal-fortet som dessutom har en magisk utsikt över Atlanten.

Kan du dricka kranvattnet?

Trots att det sägs att vattnet är rent och att man kan dricka det på ön så bör du vara försiktig. Det finns de som blivit dåliga av vattnet. Det bästa är att hålla dig till vatten på flaska som du kan köpa i affärerna. Det ska dock inte vara något problem att använda kranvattnet till att borsta tänderna eller laga mat.

Ska du ge dricks?

Det är vanligt att ge cirka 15 % i dricks på restauranger, hotell och barer. Det är även vanligt att ge dricks till taxichaufförer.