Flyg till Tivat

Tur & retur
Ekonomi
Boston (BOS)
Tivat (TIV)
ons 27/1
ons 3/2
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Tivat

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tivat från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Tivat?

Den bästa tiden att resa till Tivat är på sommaren samt hösten. Den mest livliga säsongen är på sommaren och priserna på flyg till Tivat samt boende stiger något under dessa månaderna. På sommaren är det cirka 30 °C varmt och på hösten ungefär 20-25 °C varmt.

När är det billigast att boka flyg till Tivat?

Den bästa perioden att hitta billiga flyg till Tivat är på hösten. En flygstol från Stockholm Arlanda kostar då ungefär 2500-3000 SEK per person, tur och retur. Från Göteborg flyger du för cirka 4000 SEK per person. Det går inga direktflyg och flyg till Tivat tar cirka 4 h och 30 min från Stockholm och cirka 5 h och 30 min från Göteborg. På sommaren kostar flygbiljetter till Tivat ungefär 3500-4000 SEK per person från Stockholm och cirka 5000-6000 SEK per person från Göteborg. Om du vill hitta billiga Tivat-flyg bör du boka i god tid för att få de bästa priserna.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tivat?

Det bästa priset som hittats på momondo till Tivat var 297 kr/per person från Stockholm, vilket är 84 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Tivat. För att hitta det billigaste priset till Tivat från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tivat?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Tivat. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 530 kr. Om du inte vill besöka Tivat i november bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 914 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tivat?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Tivat är 54 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 646 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tivat?

Den billigaste veckodagen att flyga till Tivat är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 2 501 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Flyg från Sverige till Tivat en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 3 350 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tivat?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Tivat är på eftermiddagen. Flyg från Sverige till Tivat kan då kosta så lite som 2 216 kr. Flyg till Tivat är dyrare på morgonen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 887 kr. Avgångar på morgonen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tivat?

De som flyger till Tivat kan potentiellt hitta bättre priser för Podgorica Golubovci flygplats(46 km från stadskärnan i Tivat) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tivat?

Med ett genomsnittspris på 1 890 kr per person, är Tivat flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Tivat. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tivat

Om du letar efter enkelbiljetter till Tivat, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
5 feb.
13t 50m
Stockholm Skavsta
13t 50m
1 stopp
06:00
Tivat
1 243 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 feb.
25t 25m
Stockholm Arlanda
25t 25m
2 stopp
06:00
Tivat
2 419 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
5 feb.
27t 30m
Stockholm Arlanda
27t 30m
3 stopp
06:00
Tivat
2 593 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Tivat?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tivat

De flygbolagen som erbjuder bäst flyg till Tivat är Air Serbia och Lufthansa. Air Serbia flyger från Stockholm och Lufthansa flyger oftast från Göteborg. Du kan både hitta billiga flygbiljetter till Tivat och få den snabbaste flygresan med bolagen. Det ingår oftast bagage i priset och du kan köpa till mat samt dryck på flyget.


Hur tar man sig från flygplatsen i Tivat till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Tivat plus avståndet till centrum

För att ta dig in till centrum från Tivats flygplats, Tivat Airport (TIV) kan du ta taxi eller hyra en bil. Båda går relativt snabbt och det billigaste är att ta en taxi om du inte ska använda hyrbil under din vistelse i staden. Det går inga bussar eller tåg direkt från flygplatsen till stan. Flygplatsen ligger cirka 3 km från stan och det tar ungefär 30 min med taxi eller hyrbil. Du hittar bland annat Europcar på flygplatsen som är en av de största bolagen för biluthyrning. Om du ska ta en taxi finns dessa tillgängliga på flygplatsen. Du kan även boka en taxi online innan avresa för att få ett fast pris direkt och det kan ibland även vara billigare att boka i förväg. Hör även med ditt hotell om de erbjuder transport från flygplatsen.


Populära flygresor till Tivat

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tivat som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tivat
Snabbaste flygtid
21t 50m
Billigast pris
2 618 kr

Hur tar man sig runt i Tivat?

För att ta dig runt i Tivat kan du antingen promenera eller ta dig runt med en bil. Inne i centrum tar du dig enkelt runt till fots och om du ska åka längre bort samt utforska olika platser utanför centrum är bil att rekommendera. Om du väljer att hyra bil har du även gratis parkering runt omkring i stan. Att hyra bil kostar cirka 600-1200 SEK per dygn och du måste vara minst 21 år gammal för att få hyra bil. Tänk även på att ha med ditt körkort samt pass eller nationellt id-kort när du ska hyra bil.


Kan man resa till Tivat utan pass eller visum?

Du behöver inget visum när du reser till Tivat som svensk medborgare. Det räcker att du har ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Det bästa är dock att ha passet med dig då du kan behöva det om du ska hyra bil i Tivat, och du kan stanna upp till 90 dagar. Med nationellt id-kort kan du endast stanna i Tivat upp till 30 dagar. Tänk på att ditt pass måste vara giltigt 90 dagar efter utresa från Montenegro.


Tips och råd om Tivat

Att se i Tivat

Om du är ute efter bra sevärdheter i Tivat bör du bland annat besöka Pizana-galleriet, Búca-Lukovic Museum & Gallery samt Porto Montenegro. Porto Montenegro är en vacker syn med sina båtar, yachter och omgivningen av berg och är ett härligt ställe för en promenad. Det är nästan som att stiga in i den franska rivieran. Om du är sugen på äventyr bör du ta bilen till Gornja Lastva och ta dig upp till St Vid’s som har en fantastisk utsikt.

Ett tips när du reser till Tivat är att hyra bil och ta dig till Kotor, som ligger cirka 10 km från staden. Det rekommenderas att du hyr bil om du vill få ut så mycket som möjligt av Tivat och dess omgivningar. Ett lokal tips är att besöka Big Ben-caféet om du vill äta en god, engelsk frukost. På sommaren finns det många festivaler och du bör besöka bland annat Zucenica Fest som äger rum i juni och bjuder på lokal mat med väldigt speciella rätter.

Kan du dricka kranvatten?

Det går bra att dricka kranvatten i Tivat.

Var ska man shoppa?

I Tivat finns det butiker lite överallt omkring i stan och du kan hitta allt möjligt. Om du vill lyxa till det lite kan du ta dig till Porto Montenegro som har ett shoppingcenter med exklusiva butiker, som exempelvis Rolex, blandat med klädesbutiker. Här hittar du även restauranger och caféer. (Priser kontrollerade 14/05/2019).


Hitta billiga flyg till andra städer i Montenegro

Montenegro har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass