Hitta billiga flyg till Tivat från 2 925 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 12/6
mån 19/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Tivat

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Tivat

Bästa priset för tur- och returresa

2 925 kr

Snabbast flygtid

3t 00m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Tivat från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 925 kr (Stockholm Arlanda till Tivat).
Det snabbaste flyget till Tivat från Sverige tar 3t 00m (Stockholm Arlanda till Tivat).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Tivat, inklusive Scandinavian Airlines, Austrian Airlines och airBaltic.

Trender för flygresor till Tivat

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Tivat och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tivat?

Om du inte vill besöka Tivat i november bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 697 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Tivat?

Det bästa priset som hittats på momondo till Tivat var 479 kr/per person från Belgrad, vilket är 83 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Tivat. För att hitta det billigaste priset till Tivat från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tivat?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Tivat är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 2 900 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 072 kr från Sverige till Tivat.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tivat?

Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Tivat oftast är de som avgår på morgonen. Våra användare har hittat flyg till Tivat med avgång på morgonen för så lite som 3 206 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 682 kr. Flyg till Tivat från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Tivat?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Tivat du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Podgorica Golubovci tar det i genomsnitt 5t. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Podgorica Golubovci generellt omkring 5t 35m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tivat?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Tivat är 46 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 3 417 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Tivat

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tivat från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Tivat

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tivat

Stockholm (STO) till Podgorica (TGD)

Vanligtvis är flyg till Tivat från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Podgorica Golubovci, vilket i genomsnitt kostar 2 679 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN TIVAT TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Tivat kostar i genomsnitt bara 2 871 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL TIVAT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars46% dyrareDet kostar omkring 5 654 kr för flyg till Tivat från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL TIVAT FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli679% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Tivat från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Tivat

Den bästa perioden att hitta billiga flyg till Tivat är på hösten. En flygstol från Stockholm Arlanda kostar då ungefär 2500-3000 SEK per person, tur och retur. Från Göteborg flyger du för cirka 4000 SEK per person. Det går inga direktflyg och flyg till Tivat tar cirka 4 h och 30 min från Stockholm och cirka 5 h och 30 min från Göteborg. På sommaren kostar flygbiljetter till Tivat ungefär 3500-4000 SEK per person från Stockholm och cirka 5000-6000 SEK per person från Göteborg. Om du vill hitta billiga Tivat-flyg bör du boka i god tid för att få de bästa priserna.

De som flyger till Tivat kan potentiellt hitta bättre priser för Podgorica Golubovci flygplats(46 km från stadskärnan i Tivat) beroende på månad och avgångsflygplats.


Hitta billiga flygbiljetter till Tivat

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tivat
Air Serbia
1 sep.
ARN16:30Stockholm Arlanda
16t 50m
1 stopp
TIV09:20Tivat
15 sep.
TIV07:50Tivat
21t 15m
1 stopp
ARN05:05Stockholm Arlanda
2 925 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 aug.
ARN02:05Stockholm Arlanda
3t 00m
TIV05:05Tivat
11 aug.
TIV12:30Tivat
29t 15m
3 stopp
ARN17:45Stockholm Arlanda
2 969 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 aug.
ARN02:05Stockholm Arlanda
3t 00m
TIV05:05Tivat
11 aug.
TIV06:20Tivat
21t 00m
2 stopp
ARN03:20Stockholm Arlanda
3 012 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 aug.
ARN02:05Stockholm Arlanda
3t 00m
TIV05:05Tivat
11 aug.
TIV06:20Tivat
21t 00m
2 stopp
ARN03:20Stockholm Arlanda
3 023 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 aug.
ARN02:05Stockholm Arlanda
3t 00m
TIV05:05Tivat
11 aug.
TIV06:20Tivat
8t 40m
1 stopp
ARN15:00Stockholm Arlanda
3 382 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 aug.
ARN02:05Stockholm Arlanda
3t 00m
TIV05:05Tivat
11 aug.
TIV06:20Tivat
8t 40m
1 stopp
ARN15:00Stockholm Arlanda
3 393 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tivat

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tivat, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Serbia och airBaltic
airBaltic
ARNStockholm Arlanda
3t 00m
TIVTivat
Air Serbia
GOTGöteborg Landvetter
8t 40m
TIVTivat

Andra kabinklasser för flyg till Tivat

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Tivat

Vilka bolag flyger till Tivat?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tivat

Det avgår 9 flyg med Air Serbia till Tivat under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Belgrad Nikola Tesla och det bästa biljettpriset med Air Serbia som hittats på momondo är 2 344 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Tivat). Air Serbia har ett betyg på 7,4 från 26 användaromdömen på momondo.


Populära flygresor till Tivat

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tivat som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tivat
Snabbaste flygtid3t 00m
Billigaste pris3 404 kr
Flyg från Göteborg till Tivat
Snabbaste flygtid8t 40m
Billigaste pris2 012 kr

Så tar du dig runt i Tivat

För att ta dig runt i Tivat kan du antingen promenera eller ta dig runt med en bil. Inne i centrum tar du dig enkelt runt till fots och om du ska åka längre bort samt utforska olika platser utanför centrum är bil att rekommendera. Om du väljer att hyra bil har du även gratis parkering runt omkring i stan. Att hyra bil kostar cirka 600-1200 SEK per dygn och du måste vara minst 21 år gammal för att få hyra bil. Tänk även på att ha med ditt körkort samt pass eller nationellt id-kort när du ska hyra bil.


Visumkrav för att besöka Tivat

Du behöver inget visum när du reser till Tivat som svensk medborgare. Det räcker att du har ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Det bästa är dock att ha passet med dig då du kan behöva det om du ska hyra bil i Tivat, och du kan stanna upp till 90 dagar. Med nationellt id-kort kan du endast stanna i Tivat upp till 30 dagar. Tänk på att ditt pass måste vara giltigt 90 dagar efter utresa från Montenegro.


Börja planera din resa till Tivat


De bästa sakerna att se och göra i Tivat

Det går bra att dricka kranvatten i Tivat.

I Tivat finns det butiker lite överallt omkring i stan och du kan hitta allt möjligt. Om du vill lyxa till det lite kan du ta dig till Porto Montenegro som har ett shoppingcenter med exklusiva butiker, som exempelvis Rolex, blandat med klädesbutiker. Här hittar du även restauranger och caféer.


Hitta billiga flyg till andra städer i Montenegro

Montenegro har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Tivat ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Tivat ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Tivat ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.