Flyg till Tivat

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Tivat.
Visa nuvarande reserestriktioner för Montenegro

Billigaste flygen till flygplatser i Tivat

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Tivat från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Podgorica

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Tivat

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Podgorica (TGD)

Vanligtvis är flyg till Tivat från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Podgorica Golubovci, vilket i genomsnitt kostar 1 098 kr


När är den bästa tiden att flyga till Tivat?

Den bästa tiden att resa till Tivat är på sommaren samt hösten. Den mest livliga säsongen är på sommaren och priserna på flyg till Tivat samt boende stiger något under dessa månaderna. På sommaren är det cirka 30 °C varmt och på hösten ungefär 20-25 °C varmt.

När är det billigast att boka flyg till Tivat?

Den bästa perioden att hitta billiga flyg till Tivat är på hösten. En flygstol från Stockholm Arlanda kostar då ungefär 2500-3000 SEK per person, tur och retur. Från Göteborg flyger du för cirka 4000 SEK per person. Det går inga direktflyg och flyg till Tivat tar cirka 4 h och 30 min från Stockholm och cirka 5 h och 30 min från Göteborg. På sommaren kostar flygbiljetter till Tivat ungefär 3500-4000 SEK per person från Stockholm och cirka 5000-6000 SEK per person från Göteborg. Om du vill hitta billiga Tivat-flyg bör du boka i god tid för att få de bästa priserna.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Tivat?

  Det bästa priset som hittats på momondo till Tivat var 347 kr/per person från Warszawa, vilket är 81 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Tivat. För att hitta det billigaste priset till Tivat från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Tivat?

  Om du inte vill besöka Tivat i november bör du vänta med att flyga från Sverige till april månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 2 124 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Tivat?

  Den bästa tiden att boka ett flyg till Tivat är 54 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 2 937 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Tivat?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Tivat är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 2 777 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 3 719 kr från Sverige till Tivat.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Tivat?

  Våra data visar att de billigaste flygen från Sverige till Tivat oftast är de som avgår på eftermiddagen. Våra användare har hittat flyg till Tivat med avgång på eftermiddagen för så lite som 2 460 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på kvällen då priserna genomsnittligen ligger på 3 300 kr. Flyg till Tivat från Sverige på kvällen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Tivat?

  De som flyger till Tivat kan potentiellt hitta bättre priser för Podgorica Golubovci flygplats(46 km från stadskärnan i Tivat) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Tivat?

  Med ett genomsnittspris på 1 821 kr per person, är Tivat flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Tivat. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Tivat från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Tivat

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Tivat.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Tivat.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Tivat.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Tivat?

Returresa till Sverige från Tivat

Testkrav för COVID-19
Besökare från Tivat måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Tivat behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Tivat inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Tivat

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Tivat
Flera flygbolag
6 juni
ARN04:55Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
TIV10:25Tivat
12 juni
TIV05:35Tivat
9t 40m
1 stopp
ARN15:15Stockholm Arlanda
3 375 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 juni
ARN04:55Stockholm Arlanda
5t 30m
1 stopp
TIV10:25Tivat
12 juni
TIV10:20Tivat
29t 15m
2 stopp
ARN15:35Stockholm Arlanda
3 310 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 juni
ARN11:30Stockholm Arlanda
23t 05m
2 stopp
TIV10:35Tivat
12 juni
TIV10:20Tivat
29t 15m
2 stopp
ARN15:35Stockholm Arlanda
4 211 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Tivat

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Tivat, visa några av våra erbjudanden nedan.
Flera flygbolag
10 feb.
ARN04:45Stockholm Arlanda
22t 25m
2 stopp
TIV03:10Tivat
Flera flygbolag
10 feb.
ARN09:55Stockholm Arlanda
44t 50m
3 stopp
TIV06:45Tivat
1 894 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Tivat?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Tivat
 • Vilka bolag flyger till Tivat?

  Air Serbia är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Tivat. Lufthansa, Royal Wings och Braathens Regional Aviation är också populära val för att flyga till Tivat från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Tivat med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Tivat

Nedan hittar du alla flygplatser i Tivat tillsammans med avståndet från stadens centrum

För att ta dig in till centrum från Tivats flygplats, Tivat Airport (TIV) kan du ta taxi eller hyra en bil. Båda går relativt snabbt och det billigaste är att ta en taxi om du inte ska använda hyrbil under din vistelse i staden. Det går inga bussar eller tåg direkt från flygplatsen till stan. Flygplatsen ligger cirka 3 km från stan och det tar ungefär 30 min med taxi eller hyrbil. Du hittar bland annat Europcar på flygplatsen som är en av de största bolagen för biluthyrning. Om du ska ta en taxi finns dessa tillgängliga på flygplatsen. Du kan även boka en taxi online innan avresa för att få ett fast pris direkt och det kan ibland även vara billigare att boka i förväg. Hör även med ditt hotell om de erbjuder transport från flygplatsen.


Populära flygresor till Tivat

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Tivat som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Tivat
Snabbast flygtid5t 30m
Billigaste pris3 310 kr
Flyg från Göteborg till Tivat
Snabbast flygtid31t 45m
Billigaste pris3 080 kr

Så tar du dig runt i Tivat

För att ta dig runt i Tivat kan du antingen promenera eller ta dig runt med en bil. Inne i centrum tar du dig enkelt runt till fots och om du ska åka längre bort samt utforska olika platser utanför centrum är bil att rekommendera. Om du väljer att hyra bil har du även gratis parkering runt omkring i stan. Att hyra bil kostar cirka 600-1200 SEK per dygn och du måste vara minst 21 år gammal för att få hyra bil. Tänk även på att ha med ditt körkort samt pass eller nationellt id-kort när du ska hyra bil.


Visumkrav för att besöka Tivat

Du behöver inget visum när du reser till Tivat som svensk medborgare. Det räcker att du har ett giltigt pass eller nationellt id-kort. Det bästa är dock att ha passet med dig då du kan behöva det om du ska hyra bil i Tivat, och du kan stanna upp till 90 dagar. Med nationellt id-kort kan du endast stanna i Tivat upp till 30 dagar. Tänk på att ditt pass måste vara giltigt 90 dagar efter utresa från Montenegro.


Börja planera din resa till Tivat


De bästa sakerna att se och göra i Tivat

Att se i Tivat

Om du är ute efter bra sevärdheter i Tivat bör du bland annat besöka Pizana-galleriet, Búca-Lukovic Museum & Gallery samt Porto Montenegro. Porto Montenegro är en vacker syn med sina båtar, yachter och omgivningen av berg och är ett härligt ställe för en promenad. Det är nästan som att stiga in i den franska rivieran. Om du är sugen på äventyr bör du ta bilen till Gornja Lastva och ta dig upp till St Vid’s som har en fantastisk utsikt.

Ett tips när du reser till Tivat är att hyra bil och ta dig till Kotor, som ligger cirka 10 km från staden. Det rekommenderas att du hyr bil om du vill få ut så mycket som möjligt av Tivat och dess omgivningar. Ett lokal tips är att besöka Big Ben-caféet om du vill äta en god, engelsk frukost. På sommaren finns det många festivaler och du bör besöka bland annat Zucenica Fest som äger rum i juni och bjuder på lokal mat med väldigt speciella rätter.

Kan du dricka kranvatten?

Det går bra att dricka kranvatten i Tivat.

Var ska man shoppa?

I Tivat finns det butiker lite överallt omkring i stan och du kan hitta allt möjligt. Om du vill lyxa till det lite kan du ta dig till Porto Montenegro som har ett shoppingcenter med exklusiva butiker, som exempelvis Rolex, blandat med klädesbutiker. Här hittar du även restauranger och caféer.


Hitta billiga flyg till andra städer i Montenegro

Montenegro har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?