Hitta billiga flyg till Lampedusa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Trender för flygresor till Lampedusa

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Lampedusa och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Lampedusa?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Lampedusa för 760 kr/person, vilket är 78 % billigare än för genomsnittsflyget till Lampedusa. För att hitta de billigaste priserna till Lampedusa från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Lampedusa?

Enligt våra data är lördag den billigaste veckodagen att flyga till Lampedusa från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en lördag var 4 832 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en måndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 498 kr från Sverige till Lampedusa.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Lampedusa?


Vanliga frågor om att flyga till Lampedusa

De flygningar som finns tillgängliga till Lampedusa kräver att du gör minst en mellanlandning på vägen. Ska du flyga från Stockholm till Lampedusa Airport, Lampedusa? Då kan du med mellanlandningar som snabbast räkna med en flygresa på lite mer än 18 timmar. Hur ser det då ut med flygerbjudanden från Göteborg? Därifrån kommer det som snabbast att gå på lite mindre än 17 timmar. Från Malmö tar det som snabbast ungefär 19 timmar att flyga till Lampedusa.

Det finns tyvärr inte några flyg som går direkt mellan Sverige och Lampedusa, Italien. Om du ska flyga från Stockholm är ett alternativ att åka med en kombination av Wizz Air, Ryanair och Volotea. Du inleder då din resa med att flyga med Wizz Air från Stockholm till Gdansk. Från Gdansk fortsätter du sedan till Bergamo med Ryanair. Du avslutar sedan resan med att flyga med Volotea från Bergamo till Lampedusa. Från Göteborg är ett alternativ att åka med en kombination av Ryanair och Blue Panorama Airlines. Du börjar då med att flyga med Ryanair från Göteborg till London. Från London fortsätter du sedan till Bergamo, också det med Ryanair. Du avslutar resan med att flyga med Blue Panorama Airlines från Bergamo till Lampedusa. Från Malmö (MMX) går det att flyga med en kombination av Wizz Air och Alitalia. Du börjar resan med att flyga med Wizz Air från Malmö till Tirana. Från Tirana fortsätter du sedan till Rom med Alitalia. Du fortsätter därefter med Alitalia från Rom till Lampedusa.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Lampedusa. Om du planerar att flyga till Lampedusa, överväg då även att boka flyg till Pantelleria flygplats(157 km från stadskärnan i Lampedusa).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Lampedusa Pantelleria flygplats med ett genomsnittspris på 3 422 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Lampedusa

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Lampedusa

Visumkrav för att besöka Lampedusa

Eftersom Italien är med i EU, precis som Sverige, behöver svenska medborgare inte ha något visum för att kunna besöka landet. Det enda som krävs är att du har ett pass eller annan form av nationell ID-handling som är giltig under den tid du tänkt stanna i Italien.


Börja planera din resa till Lampedusa


De bästa sakerna att se och göra i Lampedusa

Trots att Lampedusa är en mindre ö finns det gott om saker att göra här. Gillar du sol och bad? I så fall är stranden Spiaggia dei Conigli ett måste. Denna strand består av en lång sträcka av orörd, vit sand och turkost vatten samt en vacker utsikt över Medelhavet. Den kan bara nås med båt eller till fots. Gillar du mat och dryck? Då är ett besök till restaurangen Trattoria Terranova ett måste. Här finner du mat och dryck som tillhör det bästa som Lampedusa har att erbjuda. Vi kan också rekommendera ett besök till Capo Ponente. Denna utsiktsplats ligger på den nordvästra delen av ön, och här finner du dess bästa solnedgångar. Bland annat kan du se närliggande Tunisien härifrån. Du som gillar sol och bad gör också klokt i att göra ett besök till Cala Tabaccara. Denna vik ligger utanför Lampedusas södra kust och går bara att nå med båt. Här finner du kristallklart vatten som du kan ta dig ett dopp i. Eftersom det inte finns någon strand här får du hoppa i vattnet direkt från båten. Det råder med andra ord verkligen inte någon brist på saker som du kan göra under din vistelse på Lampedusa.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Lampedusa ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Lampedusa ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Lampedusa ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

momondo erbjuder användbara filter som hjälper dig att hitta rätt flyg. Välj mellan allt från specifika flygtider och flygplatser till vilken betalningsmetod du föredrar. Vi har många alternativ som hjälper dig att boka ditt perfekta flyg till Lampedusa.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Lampedusa. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.