Hitta billiga flyg till Pantelleria

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 27/3
mån 3/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Pantelleria

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pantelleria och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pantelleria?

Det bästa priset som hittats på momondo till Pantelleria var 131 kr/per person från Rom, vilket är 95 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Pantelleria. För att hitta det billigaste priset till Pantelleria från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pantelleria?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Pantelleria är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 3 999 kr. Flyg från Sverige till Pantelleria en fredag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 001 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pantelleria?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Pantelleria är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 4 299 kr. Flyg mitt på dagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 8 992 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Pantelleria?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Pantelleria (Trapani Birgi), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 9t 50m respektive .

Vanliga frågor om att flyga till Pantelleria

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Pantelleria. Om du planerar att flyga till Pantelleria, överväg då även att boka flyg till Trapani Birgi flygplats(130 km från stadskärnan i Pantelleria) eller Lampedusa flygplats(160 km från stadskärnan i Pantelleria).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Pantelleria Lampedusa flygplats med ett genomsnittspris på 2 314 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Andra kabinklasser för flyg till Pantelleria

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pantelleria

Vilka bolag flyger till Pantelleria?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pantelleria

Populära flygresor till Pantelleria

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pantelleria som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pantelleria
Snabbaste flygtid9t 00m
Billigaste pris9 955 kr

Börja planera din resa till Pantelleria


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Pantelleria ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Pantelleria ​​för just dig.

Ja. Alla flyg till Pantelleria ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.