Hitta billiga flyg till Trapani

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Trapani

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Trapani

Bästa priset för enkelresa

714 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 313 kr

Snabbast flygtid

10t 05m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Trapani från Sverige under de senaste 72 timmarna är 714 kr (Stockholm Arlanda till Trapani Birgi).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Trapani från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 313 kr (Stockholm Arlanda till Trapani Birgi).
Det snabbaste flyget till Trapani från Sverige tar 10t 05m (Stockholm Arlanda till Trapani Birgi).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Trapani, inklusive Ryanair.

Trender för flygresor till Trapani

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Trapani och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Trapani?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Trapani från Rom för 133 kr. Detta är 95 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Trapani. För att hitta de billigaste priserna till Trapani från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Trapani?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Trapani är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 1 095 kr. Undvik att boka avgångar för en fredag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Trapani för flygningar en fredag på 4 487 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Trapani?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Trapani är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 2 093 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 3 508 kr. Flyg till Trapani från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Trapani?

I genomsnitt tar det 3t 30m att flyga från Sverige till Trapani om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Palermo (den mest populära flygplatsen i Trapani). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Palermo ligger flygtiden på omkring 5t 30m.

Billigaste flygen till flygplatser i Trapani

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Trapani från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Palermo

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Trapani

Stockholm (STO) till Trapani (TPS)

Vanligtvis är flyg till Trapani från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Trapani Birgi, vilket i genomsnitt kostar 2 431 kr


Vanliga frågor om att flyga till Trapani

En resa till Trapani, Italien tar mellan nio och 20 timmar från Sverige. Hur lång restiden är beror helt på vilken flygplats i Sverige du flyger ifrån, vilket flygbolag du reser med och vilka mellanlandningar du gör under vägen. Flest flygerbjudanden hittar du från Stockholm som har flest flygplatser och rutter att välja mellan. Från Stockholm Skavsta flygplats tar resan till Trapani ungefär nio timmar och du hittar rutter med bland annat Wizz Air, Ryanair och LOT Polish Airlines. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du flyg till Trapani som har en total restid på ungefär 10 timmar. Du reser då med Ryanair eller Lufthansa. Från Malmös Sturup flygplats hittar du också flygningar till Trapani, Italien. Från Malmö kan du räkna med en resa på ungefär 16 timmar. Du hittar flyg till Trapani med bland annat Wizz Air och SAS från Sturup flygplats.

Du hittar inte några direktflyg till Trapani från Sverige utan du får göra flera stopp under vägen. Bland annat kan du flyga från Stockholm Skavsta flygplats med Wizz Air till Katowice. Där byter du till Ryanair som har direktflyg från Katowice till Trapani. Du kan också resa med Ryanair från Stockholm till Trapani med två mellanlandningar i Krakow respektive Bologna innan du anländer till Trapani. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du resor med Wizz Air från Göteborg till Gdansk och från Gdansk reser du sedan vidare med Ryanair till Luqa Malta för att slutligen landa i Trapani. Ryanair har även flygningar från Göteborg till Palermo med en mellanlandning i Krakow. Från Palermo kan du sedan ta en timmes bussresa till Trapani. Från Malmö Sturup flygplats hittar du resor med Wizz Air till Gdansk. I Gdansk byter du sedan till Ryanair som flyger till Trapani via Luqa Malta.

april är en annan bra månad för att besöka Trapani med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 1 680 kr.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Trapani. Om du planerar att flyga till Trapani, överväg då även att boka flyg till Palermo flygplats(52 km från stadskärnan i Trapani) eller Pantelleria flygplats(143 km från stadskärnan i Trapani).

Trapani Birgi flygplats har ett genomsnittspris på 1 637 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Trapani. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Trapani

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Trapani
Ryanair
17 apr.
ARN02:40Stockholm Arlanda
9t 50m
1 stopp
TPS12:30Trapani Birgi
18 apr.
TPS13:20Trapani Birgi
14t 45m
2 stopp
ARN04:05Stockholm Arlanda
1 313 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 apr.
ARN05:00Stockholm Arlanda
13t 00m
2 stopp
TPS18:00Trapani Birgi
18 apr.
TPS13:20Trapani Birgi
14t 45m
2 stopp
ARN04:05Stockholm Arlanda
1 523 kr
Hitta liknande
Ryanair
17 apr.
ARN02:40Stockholm Arlanda
9t 50m
1 stopp
TPS12:30Trapani Birgi
18 apr.
TPS04:50Trapani Birgi
9t 10m
1 stopp
ARN14:00Stockholm Arlanda
1 985 kr
Hitta liknande
Ryanair
9 apr.
ARN02:10Stockholm Arlanda
16t 15m
2 stopp
TPS18:25Trapani Birgi
16 apr.
TPS18:50Trapani Birgi
21t 40m
2 stopp
ARN16:30Stockholm Arlanda
2 457 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 apr.
ARN05:00Stockholm Arlanda
13t 00m
2 stopp
TPS18:00Trapani Birgi
18 apr.
TPS13:20Trapani Birgi
17t 45m
3 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
2 468 kr
Hitta liknande
Ryanair
9 apr.
ARN19:00Stockholm Arlanda
10t 05m
1 stopp
TPS05:05Trapani Birgi
16 apr.
TPS18:50Trapani Birgi
21t 40m
2 stopp
ARN16:30Stockholm Arlanda
2 478 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Trapani

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Trapani, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
9 apr.
ARN02:10Stockholm Arlanda
16t 15m
2 stopp
TPS18:25Trapani Birgi
Ryanair
9 apr.
ARN19:00Stockholm Arlanda
10t 05m
1 stopp
TPS05:05Trapani Birgi
Flera flygbolag
9 apr.
ARN15:20Stockholm Arlanda
17t 45m
3 stopp
TPS09:05Trapani Birgi
1 817 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Trapani

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Trapani

Vilka bolag flyger till Trapani?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Trapani

Vilka bolag flyger till Trapani?

När det gäller flyg från Sverige till Trapani bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Ryanair, SWISS, Lufthansa och Norwegian. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med Ryanair till Trapani

Ryanair är ett populärt val för användare som reser till Trapani. De flyger 3 flyg i veckan till Trapani, oftast från Bergamo-Orio al Serios internationella. Biljettpriserna för Ryanair beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 479 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 1 129 omdömen har momondos användare betygsatt Ryanair med ett genomsnittligt betyg på 7,0/10.


Populära flygresor till Trapani

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Trapani som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Trapani
Snabbaste flygtid9t 50m
Billigaste pris1 313 kr

Visumkrav för att besöka Trapani

När du flyger till Trapani från Sveriges flygplatser behöver du inte något inresetillstånd. Du behöver kunna visa att du är svensk medborgare och detta gör du antingen med ditt pass eller ditt nationella ID-kort. Tänk på att körkort eller vanligt ID-kort inte räcker som legitimation.


Börja planera din resa till Trapani


De bästa sakerna att se och göra i Trapani

Den gamla hamnstaden Trapani ligger på Siciliens nordvästra kust och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1200-talet. Trapanis gamla stadskärna är ett av de mest populära områdena i staden och här kan du promenera runt bland välbevarade medeltida hus. Inne i den gamla staden hittar du kyrkan Chiesa Anime Sante del Purgatorio med en vacker interiör. Kyrkan är känd för sina träpaneler som avbildar Jesus korsfästelse. Missa inte heller ett besök till parken Villa Margherita i mitten av staden. Parken grundades i slutet av 1800-talet och här kan du se påfåglar och svanar.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Trapani när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Trapani, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Trapani så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Trapani genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Trapani på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.