Hitta billiga flyg till Comiso

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 25/3
lör 1/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Comiso

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Comiso och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Comiso?

Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Comiso från Pisa för 134 kr. Detta är 97 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Comiso. För att hitta de billigaste priserna till Comiso från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Comiso?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Comiso från Sverige en fredag. momondo-användare har hittat biljetter för fredagsavgångar för så lite som 2 058 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Den dyraste veckodagen att flyga till Comiso är måndag, med genomsnittliga biljettpriser runt 4 548 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Comiso?

Hur lång tid tar det att flyga till Comiso?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Comiso du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Catania Fontanarossa tar det i genomsnitt 7t 45m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Catania Fontanarossa generellt omkring 8t 55m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Billigaste flygen till flygplatser i Comiso

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Comiso från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Catania

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Comiso

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Catania (CTA)

Vanligtvis är flyg till Comiso från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Catania Fontanarossa, vilket i genomsnitt kostar 2 587 kr


Vanliga frågor om att flyga till Comiso

maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Comiso från Sverige med priser runt 924 kr. Om du inte vill besöka Comiso i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till februari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 1 040 kr.

De som flyger till Comiso kan potentiellt hitta bättre priser för Catania Fontanarossa flygplats(70 km från stadskärnan i Comiso) eller Reggio di Calabria Tito Menniti flygplats(155 km från stadskärnan i Comiso) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 3 420 kr per person, är Comiso flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Comiso. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Comiso

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Comiso

Vilka bolag flyger till Comiso?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Comiso

Vilka bolag flyger till Comiso?

När det gäller flyg från Sverige till Comiso bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Lufthansa, Norwegian, Ryanair och KLM. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.


Populära flygresor till Comiso

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Comiso som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Comiso
Snabbaste flygtid13t 25m
Billigaste pris1 806 kr

Börja planera din resa till Comiso


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Comiso när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Comiso, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Comiso ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Comiso genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Comiso erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Comiso och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.