Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Libanon

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Libanon? Sök och jämför priser här!

Beirut, Libanon
1 mar — 8 mar
Beirut, Libanon
fre 1/3
12:00
fre 8/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Libanon

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Libanon

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Libanon?

Sixt tenderar ha de billigaste hyrbilarna i Libanon. Användare hittar ofta priser så låga som 186 kr/dag när de bokar via Sixt. Sannolikheten är stor att du hittar hyrbilserbjudanden via Sixt som är lägre än det genomsnittliga nationella priset på 282 kr/dag. Dessa priser kan variera beroende på vilken typ av bil du hyr och i vilken stad du gör det.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Libanon?

Med 9 kontor i Libanon är City Car det hyrbilsföretag som har flest uthyrningskontor i landet. Beirut är en av de mest populära städerna att besöka i Libanon och det bör inte vara ett problem att hyra en bil från något av City Cars 9 kontor runt om i staden.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Libanon?

Den mest populära bilen att hyra i Libanon är en Ekonomi. 58 % valde denna biltyp för sin resa till Libanon. Om en Ekonomi passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 186 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Libanon

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Libanon
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

155 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

161 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

231 kr/dag

(4 mar - 8 mar)
Renault Captur
Volvo V40
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

271 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Volvo V40
Nissan Qashqai
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

274 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Nissan Qashqai
BMW 2 Series Active Tourer
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

310 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
BMW 2 Series Active Tourer
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

355 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Mercedes-Benz GLA
BMW 3 Series
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

401 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
BMW 3 Series
Peugeot 3008
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

428 kr/dag

(2 maj - 27 maj)
Peugeot 3008

Information om biluthyrning i Libanon

Har Libanon några unika trafikregler?

Libanon har ganska få trafikregler jämfört med andra länder. Tänk på att hålla koll på hastighetsbegränsningarna för att inte få böter. När du kör ute på landsvägar måste du hålla utkik efter både vilda och tama djur som kan korsa vägen. Det är även ett gott råd att undvika att köra när det är mörkt och att alltid hålla bra avstånd till övriga trafikanter. Undvik också att köra under rusningstrafik, speciellt i storstäderna. Annars så finns en del vanliga trafikregler, bland annat så är det lag på att använda säkerhetsbälte och Libanon har högertrafik. Men för övrigt finns det få trafikregler, och det är inte alla som följer de som finns. Det är därför viktigt att vara extra vaksam när du kör bil i Libanon. I Libanon behöver man inte vara rädd för att använda tutan. Det är ingen lag, men du kan använda den för att signalera att du exempelvis kommer att köra om eller lämna företräde åt en annan bilist.

Vilka är de juridiska och dokumentära kraven för att hyra en bil i Libanon?

Minimiåldern för att hyra bil i Libanon är oftast 21 till 23 år, beroende på vilket biluthyrningsföretag du väljer. För vissa bilkategorier kan åldersgränsen vara ännu högre. Om du är under 25 år eller över 75 år tillkommer ofta ytterligare avgifter till din biluthyrningskostnad för att täcka försäkringskostnader. Du bör även ha haft körkort i minst två år för att få hyra bil i Libanon. Utöver det vanliga nationella körkortet behövs ofta ett internationellt körkort för biluthyrning i Libanon och det kan vara en bra idé att ha med sig sitt pass. Det är även viktigt att se till att du har en försäkring som täcker eventuella skador på bilen eller om olyckor skulle inträffa. Ofta så ingår detta vid biluthyrning i Libanon, men det är alltid viktigt att dubbelkolla så att du är ordentligt skyddad ifall det skulle hända något oplanerat under din bilresa.

Vilka regioner i Libanon har mest trafik?

I Libanon kör många bil och det är därför ofta mycket trafik på vägarna. Speciellt i huvudstaden Beirut är trafiken ofta väldigt intensiv, och det är inte alla som följer de få trafikregler som finns. Man får därför vara extra försiktig och uppmärksam när man kör bil i Libanon, oavsett vilken region du befinner dig i. Men så länge man håller sig koncentrerad på körningen och håller koll på andra bilister så ska det inte vara någon fara. Kollektivtrafiken i städerna är inte så utvecklad, därav sker de flesta resor i Libanon med bil eller taxi.

Vilka är de vackraste vägarna i Libanon?

Om du funderar på att ta en roadtrip med bil i Libanon finns det många spännande vägar och unika områden att upptäcka. Libanon har en lång och vacker kustlinje med fantastisk utsikt över Medelhavet. Här finns några av de häftigaste landskapen i hela Mellanöstern. Du kan till exempel börja din bilresa i huvudstaden Beirut. Där finns flera bolag som erbjuder billig biluthyrning. Från Beirut kan du köra söderut längs kusten mot Saida, en gammal hamnstad med historia från 1300-talet. Här kan du besöka gamla slott och moskéer samt äta god libanesisk mat och övernatta på något av stadens hotell. Du kan även köra mot det spektakulära passet över Bekaa-dalen. Om du följer huvudvägen norrut kommer du till den gamla staden Baalbek med vackra, välbevarade tempel. Det finns många fler vackra vägar att utforska i Libanon och i de flesta städer finns det gott om restauranger och hotell att övernatta på.


Erbjudanden på hyrbilar i Libanon

Hitta rätt hyrbil för dig i Libanon

Liten cars

190 kr - 505 kr

Alla biltyper

256 kr - 873 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Libanon är 292 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Libanon är januari. Då är priset 35% lägre än under resten året och ligger på bara 190 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Libanon som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Libanon är 541 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Libanon är februari. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 387 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Libanon som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Libanon är 1 228 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Libanon är februari. Då är priset 75% lägre än under resten året och ligger på bara 308 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 57% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Libanon som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Libanon är 836 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Libanon är februari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 398 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Libanon som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Libanon är 608 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Libanon är februari. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 281 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Libanon som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Libanon är 982 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Libanon är december. Då är priset 9% lägre än under resten året och ligger på bara 1 076 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 46% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Libanon är 608 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Libanon är juni. Då är priset 46% lägre än under resten året och ligger på bara 893 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Libanon. Genomsnittspriset för en hyrbil i Libanon kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

155 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

161 kr/dag

(28 feb - 6 mar)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

231 kr/dag

(4 mar - 8 mar)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Libanon

Alla större biluthyrningsfirmor i Libanon

City Car

9 platser

Budget

7 platser

Avis

5 platser

Sixt

4 platser

Europcar

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

AbbyCar Car Rentals

2 platser

Ace

2 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Libanon

Nedan visas de mest populära hotellen i Libanon
Hotel Napoleon Beirut

Hotel Napoleon Beirut

62 N. Yafet Street., Beirut, Lebanon

2,4 km från stadskärnan

Gefinor Rotana

Gefinor Rotana

Clemenceau Street P.O. Box 113-5202, Beirut, Lebanon

1,8 km från stadskärnan

Intercontinental Phoenicia Beirut

Intercontinental Phoenicia Beirut

Po Box 11,Minet El Hosn, Beirut, Lebanon

1,5 km från stadskärnan

Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut

Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut

111267 Phoenicia Street, Ain El Mreysseh, Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

1,6 km från stadskärnan

Mövenpick Hotel Beirut

Mövenpick Hotel Beirut

General De Gaulle Avenue, Raouche 2038, Beirut, Lebanon

2,8 km från stadskärnan

Grand Hotel Beirut

Grand Hotel Beirut

Hamra Street, Beirut, Lebanon

2,8 km från stadskärnan

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut

Al Akhtal Al Saghir, PO Box 11-7791, Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

3,3 km från stadskärnan

Le Royal Hotel - Beirut

Le Royal Hotel - Beirut

Leisure Hills Complex P. O. Box 70-1010 Antelia, Dbayeh, Lebanon

1,9 km från stadskärnan

Beverly Hotel Beirut

Beverly Hotel Beirut

Ibn Sina Street, Beirut, Lebanon

1,6 km från stadskärnan

Raouche Arjaan by Rotana

Raouche Arjaan by Rotana

Chouran P.O. Box: 13-5325, Beirut, Lebanon

3,1 km från stadskärnan

Vista Del Mar Hotel

Vista Del Mar Hotel

Maameltein Seaside Road Jounieh 1369 LB, Jounieh, Lebanon

1,4 km från stadskärnan

Louis V Hotel Beirut

Louis V Hotel Beirut

Beirut Bay Side, Beirut, Lebanon

8,9 km från stadskärnan

Staybridge Suites Beirut

Staybridge Suites Beirut

Alfred Nobel Street, Verdun P.O. Box 13-5593, Beirut, Lebanon

2,0 km från stadskärnan

Riviera Hotel Beirut

Riviera Hotel Beirut

Avenue De Paris Corniche El Manara, Po Box 11-4021, Beirut, Lebanon

3,1 km från stadskärnan

1866 Court & Suites Hotel

1866 Court & Suites Hotel

1, Bliss Street, Beirut, Lebanon

2,2 km från stadskärnan

Studio 44

Studio 44

Hamra Street, Beirut, Lebanon

2,2 km från stadskärnan

Mayflower Hotel

Mayflower Hotel

1135304 Yafet st. Hamra Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

2,4 km från stadskärnan

Hilton Beirut Habtoor Grand

Hilton Beirut Habtoor Grand

Charles De Gaulle St. Horsh Tabet, Beirut, Lebanon

3,8 km från stadskärnan


Biluthyrning i Libanon

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Libanon och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Libanon?

Lagen säger att du måste köra på höger sida av vägen när du besöker Libanon. Att inte följa denna regel kan resultera i böter och bilolyckor.

Hur bra är vägarna i Libanon?

Under 2019 rankades Libanon som nummer 118 av 137 länder gällande vägkvalitet. Libanon fick en 2,8 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Libanon?

Den högsta alkoholhalten du får ha i kroppen och samtidigt lagligt köra ett fordon i Libanon är 0,80 ‰. Dock kan vissa regioner och städer i Libanon ha sina egna gränser, så det är därför viktigt att du gör din research innan du reser. Kom ihåg att det finns striktare straff för dem som intar alkohol och kör under den lagliga åldern för alkoholkonsumtion. I Libanon måste du vara minst 18 år för att få dricka.

Hur mycket kostar bensinen i Libanon?

I genomsnitt kan du förvänta dig ett pris på 8,37 kr per liter för bensin i Libanon. Tänk på att det här är förra veckans nationella genomsnittspris och att priserna kan variera över hela landet. Enligt våra siffror har Libanon varken de dyraste eller billigaste bensinpriserna i världen. För närvarande har Kuwait de lägsta priserna på 3,52 kr per liter medan Hong Kong har de dyraste på 32,22 kr per liter. Tänk på att bensinpriserna alltid ändras och kan fluktuera under dina resedatum.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Libanon?

Priserna för bilar i Libanon uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Libanon?

Antalet tillgängliga bolag för bilar i Libanon är 46 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Libanon?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Libanon. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Libanon?

För att få hyra en bil i Libanon måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Libanon?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Libanon eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Libanon?

När du har sökt efter en hyrbil i Libanon visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Libanon med gratis avbokning?

Ja, oavsett om det gäller bilar i Libanon eller någon annanstans låter momondo dig filtrera specifikt efter policys som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Libanon på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Libanon med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Libanon som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Libanon.

Kan jag söka efter hyrbilar i Libanon med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Libanon.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Libanon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Libanon

Hitta hyrbilar i dessa populära städer i Libanon


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Bilar i Libanon
fre 1/3
12:00
fre 8/3
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners