Hyrbilar i Förenade Arabemiraterna

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Förenade Arabemiraterna? Sök och jämför priser här!

Dubai, Förenade Arabemiraterna
7 jul — 14 jul
Samma avlämingsplats
Dubai, Förenade Arabemiraterna
tors 7/7
12:00
tors 14/7
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Förenade Arabemiraterna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Förenade Arabemiraterna
Audi A6
eller liknande Premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

34 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Audi A6
Nissan Kicks
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

35 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Nissan Kicks
Land Rover Defender
eller liknande Premium-SUV
Upp till 5 passagerare

40 kr/dag

(1 aug - 15 aug)
Land Rover Defender
Daewoo Leganza
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

22 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Daewoo Leganza
Toyota 4Runner
eller liknande Lyx-SUV
Upp till 5 passagerare

81 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Toyota 4Runner
Class SUV
eller liknande Lyx
Upp till 5 passagerare

71 kr/dag

(1 aug - 15 aug)
Class SUV
Toyota Fortuner
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

26 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

16 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Hyundai Accent
Renault Duster
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

20 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Renault Duster

Erbjudanden på hyrbilar i Förenade Arabemiraterna

Hitta rätt hyrbil för dig i Förenade Arabemiraterna

Bilar i Liten

211 kr - 471 kr

Alla biltyper

452 kr - 8 510 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Förenade Arabemiraterna är 264 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Förenade Arabemiraterna är oktober. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 211 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 87 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Förenade Arabemiraterna är 481 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Förenade Arabemiraterna är september. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 287 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 76 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Förenade Arabemiraterna är 1 454 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Förenade Arabemiraterna är januari. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 621 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 27 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Förenade Arabemiraterna är 698 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Förenade Arabemiraterna är januari. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 403 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 65 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Förenade Arabemiraterna är 523 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Förenade Arabemiraterna är januari. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 457 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 74 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Förenade Arabemiraterna är 2 468 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Förenade Arabemiraterna är oktober. Då är priset 62% lägre än under resten året och ligger på bara 962 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Lyxigt i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Förenade Arabemiraterna är 14 284 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Förenade Arabemiraterna är december. Då är priset 89% lägre än under resten året och ligger på bara 1 624 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 87% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Daihatsu Sirion
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

17 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

16 kr/dag

(21 jul - 14 aug)
Hyundai Accent

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Förenade Arabemiraterna

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq6,8 km

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq114,0 km

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq22,2 km

Information om biluthyrning i Förenade Arabemiraterna

Oavsett i vilket land man kör så gäller det naturligtvis att respektera de lokala trafikreglerna. Håll hastigheten, följ regler och anvisningar och var uppmärksam och respektfull. Trafikreglerna i Förenade Arabemiraten påminner mycket om de som finns i Europa. Man har högertrafik och vägskyltarna har både arabisk och engelsk text, så det är inga problem att hitta eller att följa trafikanvisningar. Det är också lag på att ha säkerhetsbälte när man kör i landet, detta gäller oavsett om man har sin egen bil eller har hyrt ett fordon via biluthyrning i Förenade Arabemiraten. Man får inte tala i mobiltelefon när man kör, om man inte använder handsfree. Naturligtvis är det också förbjudet att framföra fordon med alkohol eller droger i blodet. Detta kan medföra speciellt stränga straff, då landet har nolltolerans mot droger och väldigt strikta alkoholregleringar. En annan viktig sak att veta är att det är lag på att stanna kvar på platsen för en trafikolycka tills dess att polisen har kommit och undersökt bilen. Bilverkstäder får inte lov att reparera skadade bilar utan att en polisbesiktning har gjorts.

Om du som svensk vill köra bil i Förenade Arabemiraten krävs det vissa dokument. Vilka dessa är beror på om du är där som turist eller väljer att bosätta dig där under en tid. Skall man stanna länge i landet måste man omvandla sitt svenska körkort till ett lokalt sådant. Det brukar inte vara några problem men kräver en del pappersarbete. Är man bara i landet som turist är det lite enklare, då behöver du egentligen bara visa upp två olika dokument. Du behöver ditt svenska körkort och utöver detta behöver du även kunna visa upp ett internationellt körkort - detta för att styrka att det svenska körkortet är ett giltigt sådant. Man behöver också ha med sig registreringsdokument för bilen. Det är som alltid en god idé att även ha med sig sitt pass och eventuella andra resedokument som utfärdats för din vistelse i landet, till exempel om din resa krävde ett visum.

Vägarna i landet är till största delen i bra skick, men hastigheterna är ofta höga och trafikrytmen intensiv. Det är till exempel inte ovanligt med 6- eller 7-filiga motorvägar. Men låt inte detta avskräcka dig från att köra bil i landet, biluthyrning är ofta ett bra alternativ för turister då det låter dig se mycket av landet och man bestämmer över sitt eget reseschema. Detta kan vara fördelaktig eftersom man kan välja att förflytta sig under tider då trafiken är som glesast. Trafiksituationen är föränderlig men det är i de större städerna som det är mest trafik. Huvudstaden Abu Dhabi och landets största stad Dubai har väldigt mycket trafik, oavsett när man väljer att köra. Att köra inne i dessa stora städerna är dock en upplevelse, här finns väldigt mycket att se och göra så låt inte trafiken hindra dig. Så länge man håller sig lugn och är uppmärksam i trafiken brukar det inte vara några problem att ta sig dit man ska.

Vägnätet i landet är mycket välutbyggd och håller god kvalité. Ett tips är därför att använda sig av biluthyrning i Förenade Arabemiraten. Detta är ett roligt sätt att ta sig runt och se olika delar av landet. Biluthyrningskostnaden i Förenade Arabemiraten brukar vara överkomlig, speciellt eftersom bensinen är billig. Besök momondo för att hitta bra alternativ för billig biluthyrning i Förenade Arabemiraten. En något lång med vacker väg är den mellan Dubai och Sir Bani Yas Island,som är en ö där det finns ett överväldigande djurliv med fler olika arter än du kan föreställa dig. Ett annat förslag som innefattar en något kortare resa är att köra från Abu Dhabi till Liwa-oasen, som ligger i den norra kanten av öknen Rub’ al Khali. Under denna körning följer man en väg från vilken böljande sanddyner i alla nyanser från guld till orange är allt man kan se så långt ögat kan nå.


Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Förenade Arabemiraterna

Nedan visas de mest populära hotellen i Förenade Arabemiraterna

Biluthyrning i Förenade Arabemiraterna

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Förenade Arabemiraterna och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

keddy by Europcar är den billigaste biluthyrningsfirman i Förenade Arabemiraterna med priser så låga som 190 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Förenade Arabemiraterna på 338 kr per dag.

Om du planerar att hyra bil i Förenade Arabemiraterna rekommenderar vi att du bokar med Thrifty vilket är ett av de populäraste biluthyrningsföretagen i landet. Under de senaste månaderna valde 14 % av våra användare Thrifty när de behövde en hyrbil. Företaget har även en kundnöjdhet på 6,3 av 10 enligt 20 recensenter.

Om du har planer på att resa till Förenade Arabemiraterna och hyra bil kan det vara bra att tänka på att Sunnycars är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 68 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Om du ännu inte valt vilken stad du vill besöka är Dubai den mest populära destinationen i nuläget. Dubai har även 28 kontor från Sunnycars.

Man kör på höger sida av vägen i Förenade Arabemiraterna. Om du reser till Förenade Arabemiraterna från ett land där man kör på den motsatta sidan kan det ta ett tag att vänja sig, speciellt om du tänker hyra en bil under ditt besök.

Under 2019 rankades Förenade Arabemiraterna som nummer 1 av 137 länder gällande vägkvalitet. Förenade Arabemiraterna fick en 6,6 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Förenade Arabemiraterna är 0,00 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Förenade Arabemiraterna kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Förenade Arabemiraterna är 21. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

18 % av momondos användare föredrog att hyra en Economy då de besökte Förenade Arabemiraterna vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Förenade Arabemiraterna varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 177 kr per dag för en Economy.

I genomsnitt var priset på bensin i Förenade Arabemiraterna 11,21 kr per liter förra veckan. Däremot har Algeriet för närvarande de lägsta genomsnittliga bensinpriserna till en kostnad av 3,26 kr per liter. Du bör också överväga att besöka Hong Kong, även om du här stöter på de dyraste genomsnittliga priserna på 30,56 kr per liter.


Biluthyrning i populära regioner i Förenade Arabemiraterna

Hitta den perfekta hyrbilen för din resa till någon av dessa regioner du inte får missa i Förenade Arabemiraterna

Biluthyrning i populära städer i Förenade Arabemiraterna

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Förenade Arabemiraterna

Hyrbilar på populära flygplatser i Förenade Arabemiraterna

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Förenade Arabemiraterna

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Mellanöstern

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i Mellanöstern

Börja planera din resa till Förenade Arabemiraterna


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Förenade Arabemiraterna med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Förenade Arabemiraterna visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Förenade Arabemiraterna som erbjuder gratis avbokning.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Förenade Arabemiraterna.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Förenade Arabemiraterna på momondo.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Förenade Arabemiraterna på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.