Hyrbilar i Förenade Arabemiraterna

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Förenade Arabemiraterna? Sök och jämför priser här!

Dubai, Förenade Arabemiraterna
5 dec — 12 dec
Dubai, Förenade Arabemiraterna
tis 5/12
12:00
tis 12/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Förenade Arabemiraterna

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Förenade Arabemiraterna

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Förenade Arabemiraterna?

GREEN MOTION är den billigaste biluthyrningsfirman i Förenade Arabemiraterna med priser så låga som 210 kr per dag i vissa delar av landet. Jämförelsevis ligger genomsnittspriset för att hyra bil i Förenade Arabemiraterna på 381 kr per dag.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Förenade Arabemiraterna?

Om du planerar att hyra bil i Förenade Arabemiraterna rekommenderar vi att du bokar med Ace vilket är ett av de populäraste biluthyrningsföretagen i landet. Under de senaste månaderna valde 27 % av våra användare Ace när de behövde en hyrbil. Företaget har även en kundnöjdhet på 2,0 av 10 enligt 1 recensent.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Förenade Arabemiraterna?

Om du har planer på att resa till Förenade Arabemiraterna och hyra bil kan det vara bra att tänka på att keddy by Europcar är hyrbilsfirman som har flest kontor i landet. Det finns stora chanser att du hittar ett av deras 68 nationella kontor antingen på din ankomstflygplats eller inne i staden. Om du ännu inte valt vilken stad du vill besöka är Dubai den mest populära destinationen i nuläget. Dubai har även 19 kontor från keddy by Europcar.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Förenade Arabemiraterna?

31 % av momondos användare föredrog att hyra en Ekonomi då de besökte Förenade Arabemiraterna vilket gör den till landets mest populära hyrbil. Hyrbilspriserna i Förenade Arabemiraterna varierar beroende på stad och hyrbilsfirma, men du kan förvänta dig att få betala ett genomsnittspris på 244 kr per dag för en Ekonomi.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Förenade Arabemiraterna

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Förenade Arabemiraterna
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

145 kr/dag

(20 dec - 4 feb)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

164 kr/dag

(26 dec - 4 jan)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

181 kr/dag

(21 dec - 8 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

182 kr/dag

(29 dec - 14 jan)
Volkswagen Golf
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

207 kr/dag

(4 dec - 11 dec)
Citroen C4 Picasso
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

213 kr/dag

(26 dec - 4 jan)
Citroen C4 Picasso
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

219 kr/dag

(24 jan - 7 feb)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

232 kr/dag

(21 dec - 8 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Citroen C4 Picasso
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

233 kr/dag

(16 jan - 23 jan)
Citroen C4 Picasso

Information om biluthyrning i Förenade Arabemiraterna

Har Förenade Arabemiraten några unika trafikregler?

Oavsett i vilket land man kör så gäller det naturligtvis att respektera de lokala trafikreglerna. Håll hastigheten, följ regler och anvisningar och var uppmärksam och respektfull. Trafikreglerna i Förenade Arabemiraten påminner mycket om de som finns i Europa. Man har högertrafik och vägskyltarna har både arabisk och engelsk text, så det är inga problem att hitta eller att följa trafikanvisningar. Det är också lag på att ha säkerhetsbälte när man kör i landet, detta gäller oavsett om man har sin egen bil eller har hyrt ett fordon via biluthyrning i Förenade Arabemiraten. Man får inte tala i mobiltelefon när man kör, om man inte använder handsfree. Naturligtvis är det också förbjudet att framföra fordon med alkohol eller droger i blodet. Detta kan medföra speciellt stränga straff, då landet har nolltolerans mot droger och väldigt strikta alkoholregleringar. En annan viktig sak att veta är att det är lag på att stanna kvar på platsen för en trafikolycka tills dess att polisen har kommit och undersökt bilen. Bilverkstäder får inte lov att reparera skadade bilar utan att en polisbesiktning har gjorts.

Vilka är de juridiska och dokumentära kraven för att hyra en bil i Förenade Arabemiraten?

Om du som svensk vill köra bil i Förenade Arabemiraten krävs det vissa dokument. Vilka dessa är beror på om du är där som turist eller väljer att bosätta dig där under en tid. Skall man stanna länge i landet måste man omvandla sitt svenska körkort till ett lokalt sådant. Det brukar inte vara några problem men kräver en del pappersarbete. Är man bara i landet som turist är det lite enklare, då behöver du egentligen bara visa upp två olika dokument. Du behöver ditt svenska körkort och utöver detta behöver du även kunna visa upp ett internationellt körkort - detta för att styrka att det svenska körkortet är ett giltigt sådant. Man behöver också ha med sig registreringsdokument för bilen. Det är som alltid en god idé att även ha med sig sitt pass och eventuella andra resedokument som utfärdats för din vistelse i landet, till exempel om din resa krävde ett visum.

Vilka regioner i Förenade Arabemiraten har mest trafik?

Vägarna i landet är till största delen i bra skick, men hastigheterna är ofta höga och trafikrytmen intensiv. Det är till exempel inte ovanligt med 6- eller 7-filiga motorvägar. Men låt inte detta avskräcka dig från att köra bil i landet, biluthyrning är ofta ett bra alternativ för turister då det låter dig se mycket av landet och man bestämmer över sitt eget reseschema. Detta kan vara fördelaktig eftersom man kan välja att förflytta sig under tider då trafiken är som glesast. Trafiksituationen är föränderlig men det är i de större städerna som det är mest trafik. Huvudstaden Abu Dhabi och landets största stad Dubai har väldigt mycket trafik, oavsett när man väljer att köra. Att köra inne i dessa stora städerna är dock en upplevelse, här finns väldigt mycket att se och göra så låt inte trafiken hindra dig. Så länge man håller sig lugn och är uppmärksam i trafiken brukar det inte vara några problem att ta sig dit man ska.

Vilka är de vackraste vägarna i Förenade Arabemiraten?

Vägnätet i landet är mycket välutbyggd och håller god kvalité. Ett tips är därför att använda sig av biluthyrning i Förenade Arabemiraten. Detta är ett roligt sätt att ta sig runt och se olika delar av landet. Biluthyrningskostnaden i Förenade Arabemiraten brukar vara överkomlig, speciellt eftersom bensinen är billig. Besök momondo för att hitta bra alternativ för billig biluthyrning i Förenade Arabemiraten. En något lång med vacker väg är den mellan Dubai och Sir Bani Yas Island,som är en ö där det finns ett överväldigande djurliv med fler olika arter än du kan föreställa dig. Ett annat förslag som innefattar en något kortare resa är att köra från Abu Dhabi till Liwa-oasen, som ligger i den norra kanten av öknen Rub’ al Khali. Under denna körning följer man en väg från vilken böljande sanddyner i alla nyanser från guld till orange är allt man kan se så långt ögat kan nå.


Erbjudanden på hyrbilar i Förenade Arabemiraterna

Hitta rätt hyrbil för dig i Förenade Arabemiraterna

Liten cars

214 kr - 404 kr

Alla biltyper

945 kr - 6 761 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Förenade Arabemiraterna är 292 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Förenade Arabemiraterna är augusti. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 214 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 88 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Förenade Arabemiraterna är 518 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Förenade Arabemiraterna är augusti. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 337 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 79 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Förenade Arabemiraterna är 1 680 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Förenade Arabemiraterna är augusti. Då är priset 54% lägre än under resten året och ligger på bara 774 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen stor car i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Förenade Arabemiraterna är 746 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Förenade Arabemiraterna är oktober. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 499 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 69 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Förenade Arabemiraterna är 889 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Förenade Arabemiraterna är juni. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 503 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Förenade Arabemiraterna är 4 232 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Förenade Arabemiraterna är augusti. Då är priset 74% lägre än under resten året och ligger på bara 1 110 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen lyxigt car i Förenade Arabemiraterna som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Förenade Arabemiraterna är 11 107 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Förenade Arabemiraterna är oktober. Då är priset 85% lägre än under resten året och ligger på bara 1 678 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 79% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Förenade Arabemiraterna. Genomsnittspriset för en hyrbil i Förenade Arabemiraterna kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

145 kr/dag

(20 dec - 4 feb)
Mini Hatch
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

164 kr/dag

(26 dec - 4 jan)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

181 kr/dag

(21 dec - 8 jan)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Förenade Arabemiraterna

Alla större biluthyrningsfirmor i Förenade Arabemiraterna

keddy by Europcar

68 platser

Thrifty

43 platser

Europcar

35 platser

DRIVUS

34 platser

Sunnycars

33 platser

Dollar

25 platser

Cargets rent a car

23 platser

Fast Rent A Car

23 platser

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Förenade Arabemiraterna

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq6,8 km
Dubai Mall10,5 km
Burj Khalifa11,0 km
Jumeirah Beach11,3 km

Sevärdheter i närheten:

Burj Khalifa105,7 km
Dubai Mall106,0 km
Jumeirah Beach107,0 km
Gold Souq114,0 km

Sevärdheter i närheten:

Gold Souq22,2 km
Dubai Mall27,5 km
Burj Khalifa28,0 km
Jumeirah Beach28,2 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Förenade Arabemiraterna

Nedan visas de mest populära hotellen i Förenade Arabemiraterna

Biluthyrning i Förenade Arabemiraterna

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Förenade Arabemiraterna och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Förenade Arabemiraterna?

Man kör på höger sida av vägen i Förenade Arabemiraterna. Om du reser till Förenade Arabemiraterna från ett land där man kör på den motsatta sidan kan det ta ett tag att vänja sig, speciellt om du tänker hyra en bil under ditt besök.

Hur bra är vägarna i Förenade Arabemiraterna?

Under 2019 rankades Förenade Arabemiraterna som nummer 1 av 137 länder gällande vägkvalitet. Förenade Arabemiraterna fick en 6,6 i betyg för vägkvalitet, vilket baseras på en skala på 1 till 7 där 7 är det högsta betyget.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Förenade Arabemiraterna?

Den lagliga nivån för alkoholhalt i blodet vid körning i Förenade Arabemiraterna är 0,00 ‰. Det är dock viktigt att dubbelkolla regionala och lokala stadslagar eftersom denna gräns ibland kan variera. Gränsen för alkoholhalt i Förenade Arabemiraterna kan även variera beroende på faktorer som ålder, förarerfarenhet och huruvida du kör ett kommersiellt fordon eller ej. Notera att åldersgränsen för lagligt drickande i Förenade Arabemiraterna är 21. Alvarligare påföljder väntar dem under denna åldersgräns som trots allt dricker och kör.

Hur mycket kostar bensinen i Förenade Arabemiraterna?

I genomsnitt var priset på bensin i Förenade Arabemiraterna 8,25 kr per liter förra veckan. Däremot har Kuwait för närvarande de lägsta genomsnittliga bensinpriserna till en kostnad av 3,56 kr per liter. Du bör också överväga att besöka Hong Kong, även om du här stöter på de dyraste genomsnittliga priserna på 32,37 kr per liter.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Förenade Arabemiraterna?

Priserna för bilar i Förenade Arabemiraterna uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Förenade Arabemiraterna?

Det finns 588 bolag tillgängliga för bilar i Förenade Arabemiraterna från och med november. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Förenade Arabemiraterna?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Förenade Arabemiraterna. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Förenade Arabemiraterna?

Vid biluthyrning i Förenade Arabemiraterna måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Förenade Arabemiraterna?

Du bör boka en hyrbil i Förenade Arabemiraterna med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Förenade Arabemiraterna?

När du har sökt efter en hyrbil i Förenade Arabemiraterna visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Förenade Arabemiraterna med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Förenade Arabemiraterna som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Förenade Arabemiraterna på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Förenade Arabemiraterna.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Förenade Arabemiraterna som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Förenade Arabemiraterna på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Förenade Arabemiraterna med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Förenade Arabemiraterna på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Förenade Arabemiraterna

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.