Hyrbilar i Hässleholm, Skåne län

Hitta billiga erbjudanden på hyrbilar i Hässleholm, Skåne län

Hässleholm, Sverige
5 apr — 12 apr
Samma avlämingsplats
Hässleholm, Sverige
ons 5/4
12:00
ons 12/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Hässleholm

När du skaffar hyrbil i Hässleholm finns det goda möjligheter att utforska hela Skåne och även köra runt i det avlånga landet. Sverige gränsar till Norge och Finland, även om landsgränserna ligger längre norrut. Det närmaste grannlandet i förhållande till Hässleholm är Danmark och för att köra över bron behöver du passera en gränskontroll och även en betalstation. Kontrollerna har utökats de senaste åren. Alla biluthyrningsföretag godkänner inte att du åker över gränsen och det är inget ovanligt att ta ut en avgift för detta. Om du bryter mot avtalet finns det risk att bli betalningsskyldig, inte minst för de skador som orsakas på bilen eller om den skulle bli stulen. Det är också en god idé att läsa på om vilka lagar som gäller i de andra länderna så att du inte straffas för eventuella trafikförseelser.

Många biluthyrningsföretag accepterar både betalkort och kreditkort, men vid en del förhandsbokningar gäller det senare alternativet. Självklart går också en del biluthyrare med på att ta emot vanlig, kontant betalning men det är tryggare och smidigare för alla parter med kortbetalning. Oftast reserveras bokningsavgiften på kortet innan avhämtning. När du bokar online har du möjlighet att se vilken bilmodell och lösning som passar dig bäst. Samma möjlighet har du inte vid kontantbetalning. Extra avgifter kommer att debiteras på kortet om du exempelvis hämtar upp bilen långt efter avtalad tid eller om skador uppstår under färden. Om du tecknar en försäkring i samband med uthyrningen för några hundralappar slipper du överraskande kostnader. Dessa skador kontrolleras när du lämnar tillbaka hyrbilen och avräknas enligt ett protokoll. Namnet på bokningen behöver stämma överens med namnet på kortet, och även körkortet. Bokningen brukar knytas till endast en person om inget annat avtalats. Om det skulle uppstå tvister är du som kund bättre skyddad om du betalar med kreditkort eftersom räkningen skickas retroaktivt.

Alla som är ute efter billiga hyrbilar behöver också tänka på de regler och riktlinjer som gäller när du kör i svensk trafik. Det finns nationella trafikregler som anges via vägmarkeringar och vägskyltar. Bilister kör på höger sida av vägen och i en rondell har den som är inne i den företräde. Det är också viktigt att fordonet står helt stilla med hjulen vid stopplikt annars kan du åka på dyra böter eller bli av med körkortet. Det är värt att tänka på att Hässleholm är en mindre stad där det är viktigt att hålla uppsikt över cyklister och gångtrafikanter. Tänk också på att bestämmelserna för parkering fastställs av kommunen och leta därför efter information på gatuskyltarna. Alla som åker i bilen måste ha bilbälte och det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon när du kör. Promillegränsen för alkohol är låg.


Erbjudanden på hyrbilar i Hässleholm, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Hässleholm

Bilar i Liten

511 kr - 1 012 kr

Alla biltyper

670 kr - 1 347 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Hässleholm, Sverige är 646 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Hässleholm, Sverige är augusti. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 511 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Hässleholm, Sverige är 1 060 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Hässleholm, Sverige är januari. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 560 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Hässleholm, Sverige är 1 146 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Hässleholm, Sverige är juni. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 796 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Hässleholm, Sverige är 540 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Hässleholm, Sverige är februari. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 469 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Hässleholm, Sverige är 869 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Hässleholm, Sverige är oktober. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 867 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 14 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Hässleholm, Sverige är 1 155 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Hässleholm, Sverige är juni. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 796 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 14% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Hässleholm

Alla större biluthyrningsfirmor i Hässleholm, Skåne län

Hertz

2 platser

Sunnycars

2 platser

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Europcar

1 plats

keddy by Europcar

1 plats

MABI

1 plats

Sixt

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Hässleholm

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Hässleholm.

Populära biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigaste hyrbilen

398 kr

Mest populära modellen

Fiat 500
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Hässleholm under de senaste 72 timmarna: Compact, Economy, Wagon.
Det lägsta priset för en hyrbil i Hässleholm är 398 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 683 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Hässleholm under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat 500. Våra användare föredrar också Fiat 500 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Hässleholm

Nedan visas de mest populära hotellen i Hässleholm

Att köra med hyrbil i Hässleholm – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Hässleholm och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Hässleholm hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 357 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Hässleholm är 357 kr/dag.

Hastighetsgränsen i Hässleholm är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Hässleholm är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Hässleholm

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Hässleholm

Börja planera din resa till Hässleholm


Varför använda momondo?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Hässleholm kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Hässleholm. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.