Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Hässleholm, Skåne län

Vill du hyra en bil billigt i Hässleholm, Skåne län? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Hässleholm, Skåne län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Hässleholm, Skåne län
Ekonomi386 kr per dag
Kompakt392 kr per dag
Medelstor700 kr per dag
Standard669 kr per dag
Mini375 kr per dag
Kompakt kombi558 kr per dag
Standard kombi689 kr per dag
Mellanstor kombi732 kr per dag
Medelstor SUV742 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Hässleholm

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Hässleholm

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Hässleholm?

De billigaste hyrbilarna i Hässleholm hittas generellt genom Avis. När du bokar med Avis kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 356 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Hässleholm är 1 017 kr/dag.

Vilken bil väljer flest att hyra i Hässleholm?

Bilmodellen Seat Ibiza är den mest populära bilen att hyra i Hässleholm enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Seat Ibiza för så lite som 405 kr/dag i Hässleholm, men generellt kan du vänta dig priser på runt 614 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Hässleholm är modellen Volkswagen Golf för ett genomsnittspris på 567 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 404 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Hässleholm, Skåne län

Hitta rätt hyrbil för dig i Hässleholm

Liten bilar

474 kr - 916 kr

Alla biltyper

513 kr - 1 023 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Hässleholm, Sverige är 623 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Hässleholm, Sverige är februari. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 474 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Hässleholm av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Hässleholm, Sverige är 994 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Hässleholm, Sverige är oktober. Då är priset 43% lägre än under resten året och ligger på bara 577 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 23% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Hässleholm av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Hässleholm, Sverige är 778 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Hässleholm, Sverige är september. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 781 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Hässleholm, Sverige är 928 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Hässleholm, Sverige är oktober. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 482 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 17% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Hässleholm av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Hässleholm, Sverige är 671 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Hässleholm, Sverige är juni. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 1 042 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt bil i Hässleholm, Sverige är 496 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt bil i Hässleholm, Sverige är juli. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 646 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt bil är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Hässleholm. Genomsnittspriset för en hyrbil i Hässleholm kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Ford Ka
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

375 kr/dag

(25 jul - 6 aug)
Ford Ka
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

386 kr/dag

(25 jul - 6 aug)
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

392 kr/dag

(25 jul - 6 aug)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Hässleholm

Alla större biluthyrningsfirmor i Hässleholm, Skåne län

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Sixt

1 plats

MABI

1 plats

Europcar

1 plats

Hertz

2 platser

Sunnycars

2 platser

keddy by Europcar

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Hässleholm

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Hässleholm.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigaste hyrbilen

393 kr

Mest populära modellen

Seat Ibiza
Den mest populära biluthyrningsfirman i Hässleholm som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Avis och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Hässleholm under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Hässleholm är 393 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 645 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Hässleholm under de senaste 7 dagarna är av modellen Seat Ibiza. Våra användare föredrar också Volkswagen Golf som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Hässleholm – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Hässleholm och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Hässleholm, Sverige i juli?

För juli i Hässleholm, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 618 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 591 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 399 kr till 490 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Hässleholm, Sverige?

Hastighetsgränsen i Hässleholm är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Hässleholm är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz GLE i Hässleholm?

Är vädret i Hässleholm representativt för resten av Skåne län?

Om du letar efter en hyrbil i Hässleholm för en bilresa till närliggande områden under juni månad är det viktigt att veta att resten av Skåne län vanligtvis har en temperatur på 14 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Hässleholm?

Priserna för bilar i Hässleholm uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Hässleholm?

Av juni 2024 finns det 18 bolag att välja mellan för bilar i Hässleholm.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Hässleholm?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Hässleholm. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Hässleholm?

För att få hyra en bil i Hässleholm måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Hässleholm?

Att använda momondo för att boka en hyrbil i Hässleholm kan hjälpa dig spara både tid och pengar. momondo söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser för att ge dig ett brett urval av alternativ och bilar att välja mellan.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Hässleholm?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Hässleholm. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Hässleholm med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Hässleholm som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Hässleholm på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Hässleholm.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Hässleholm som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Hässleholm.

Kan jag söka efter hyrbilar i Hässleholm med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Hässleholm på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Hässleholm

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Hässleholm

Hitta hyrbilar på dessa populära flygplatser nära Hässleholm