Hyrbilar i Johannesburg, Gauteng

Vill du hyra en bil billigt i Johannesburg, Gauteng? Sök och jämför priser här!

Johannesburg, Sydafrika
25 maj — 1 jun
Samma avlämingsplats
Johannesburg, Sydafrika
ons 25/5
12:00
ons 1/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Johannesburg, Gauteng

Hitta rätt hyrbil för dig i Johannesburg

Bilar i Liten

110 kr - 421 kr

Alla biltyper

144 kr - 1 072 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Johannesburg, Sydafrika är 204 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Johannesburg, Sydafrika är augusti. Då är priset 47% lägre än under resten året och ligger på bara 110 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 61 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Johannesburg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Johannesburg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Johannesburg, Sydafrika är 486 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Johannesburg, Sydafrika är augusti. Då är priset 64% lägre än under resten året och ligger på bara 178 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Johannesburg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Johannesburg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Johannesburg, Sydafrika är 401 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Johannesburg, Sydafrika är juli. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 302 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 23 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Johannesburg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Johannesburg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Johannesburg, Sydafrika är 452 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Johannesburg, Sydafrika är oktober. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 267 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Johannesburg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Johannesburg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Johannesburg, Sydafrika är 424 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Johannesburg, Sydafrika är februari. Då är priset 4% lägre än under resten året och ligger på bara 409 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Johannesburg. Genomsnittspriset för en hyrbil i Johannesburg kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Johannesburg

Alla större biluthyrningsfirmor i Johannesburg, Gauteng
2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

7,8

Övergripande

7,2

Upphämtning/avlämning

7,2

Bäst

8,0
6 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0
6 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

5,7

Övergripande

5,2

Upphämtning/avlämning

4,9

Bäst

5,1
9 platser
8 platser
7 platser
7 platser
6 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Johannesburg

Nedan visas de mest populära hotellen i Johannesburg

Biluthyrning i Johannesburg

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Johannesburg och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Bidvest när du besöker Johannesburg. Med en genomsnittskostnad på 125 kr per dag från deras 4 uthyrningskontor är Bidvest ett bra företag att hyra din bil från.

Hyrbilar i Johannesburg från populära uthyrningsfirmor som Avis, Hertz och Tempest Car Hire kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Johannesburg, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Med en genomsnittstemperatur på 11 °C och en nederbörd kring 0 mm i juni gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Johannesburg. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under juni månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Johannesburg. Att hyra en Standard i Johannesburg kommer i genomsnitt kosta dig 392 kr per dag.

Hertz har 6 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 370 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Om du hyr ett fordon i Johannesburg tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 40 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Johannesburg ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Johannesburg ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vanligtvis ligger temperaturen i Johannesburg under maj månad på 13 °C och den förväntade nederbörden är 10 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Den som vill hyra en bil i Johannesburg för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Gauteng under maj månad vanligtvis ligger runt 14 °C med en nederbörd på omkring 15 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Johannesburg

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Johannesburg

Börja planera din resa till Johannesburg


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Johannesburg eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Johannesburg. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Johannesburg och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Johannesburg.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Johannesburg.

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Johannesburg på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.