Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Sydafrika

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Sydafrika? Sök och jämför priser här!

Kapstaden, Sydafrika
25 4月 — 2 5月
Kapstaden, Sydafrika
木 25/4
12:00
木 2/5
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Sydafrika

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Sydafrika
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

200 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

222 kr/dag

(19 5月 - 21 5月)
Fiat Panda
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

241 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Fiat 500
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

243 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Skoda Fabia
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

260 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

268 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Volkswagen Jetta
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

268 kr/dag

(19 5月 - 21 5月)
Skoda Fabia
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

270 kr/dag

(18 5月 - 20 5月)
Smart Fortwo
Smart Forfour
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

309 kr/dag

(19 5月 - 21 5月)
Smart Forfour

Erbjudanden på hyrbilar i Sydafrika

Hitta rätt hyrbil för dig i Sydafrika

Liten bilar

192 kr - 333 kr

Alla biltyper

192 kr - 603 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Sydafrika är 279 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Sydafrika är augusti. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 192 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 37 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydafrika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydafrika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydafrika av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Sydafrika är 467 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Sydafrika är maj. Då är priset 36% lägre än under resten året och ligger på bara 303 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydafrika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydafrika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydafrika av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Sydafrika är 729 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Sydafrika är oktober. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 861 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 40% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydafrika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydafrika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sydafrika är 502 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sydafrika är april. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 242 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydafrika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydafrika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Sydafrika av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Sydafrika är 469 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Sydafrika är september. Då är priset 5% lägre än under resten året och ligger på bara 449 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Sydafrika. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sydafrika kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

200 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Smart Fortwo
Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

222 kr/dag

(19 5月 - 21 5月)
Fiat Panda
Fiat 500
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

241 kr/dag

(24 4月 - 1 5月)
Fiat 500

Trender och insikter om att hyra bil i Sydafrika

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Sydafrika

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Sydafrika?

Den billigaste hyrbilsfirman i Sydafrika är Woodford. Resenärer har hittat hyrbilar från Woodford för så lite som 260 kr/dag i vissa regioner, vilket är billigare än det nationella genomsnittspriset på 398 kr/dag. Tänk på att priserna beror på vilken typ av bil du hyr och var du gör det.

Vilken är den populäraste biluthyrningsfirman i Sydafrika?

Woodford är det populäraste biluthyrningsföretaget i Sydafrika och 40 % av momondos användare valde denna hyrbilsfirma under den senaste månaden. Woodford har 12 recensioneroch ett betyg på 8,0 av 10 vilket gör denna biluthyrningsfirma till ett populärt val bland resenärer.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Sydafrika?

Hyrbilsfirman med flest uthyrningskontor i Sydafrika är keddy by Europcar. För närvarade har de 134 kontor på flygplatser och i städer runt omkring i landet. Är du inte säker på vilken stad du vill besöka men vet att du tänker hyra från keddy by Europcar? Kapstaden är den mest populära staden att besöka i Sydafrika och har 10 hyrbilskontor från keddy by Europcar.

Vilken är den mest populära hyrbilsmodellen i Sydafrika?

Resenärer i Sydafrika väljer ofta att hyra en Mini. Detta kan bero på vädret under deras vistelse, aktiviteter de har planerat eller deras budget. Under de senaste 30 dagarna hyrde 32 % av våra användare en Mini under sitt besök i Sydafrika för ett genomsnittligt pris på 238 kr per dag.

Hyrbilsleverantörer i Sydafrika

Alla större biluthyrningsfirmor i Sydafrika

keddy by Europcar

134 platser

Avis

106 platser

Bluu

102 platser

Bidvest

100 platser

Budget

94 platser

Europcar

76 platser

Sunnycars

74 platser

1First Car Rental

73 platser

Biluthyrning i Sydafrika

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Sydafrika och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vilken sida av vägen kör man på i Sydafrika?

I Sydafrika kör man alltid på vänster sida av vägen. Not Om du inte följer denna lag kan det resultera i trafikböter.

Hur bra är vägarna i Sydafrika?

Vägnätverket i Sydafrika har fått 5 i betyg för sin kvalitet (1 är lägst, 7 högst). Detta gör att det hamnar som nummer 34 i världen bland 137 andra länder. Vägarna skiljer sig signifikant åt mellan landets olika regioner så använd betygsättningen som en fingervisning för jämförelse mellan länderna.

Vad är åldersgränsen för bilkörning och lagligt drickande i Sydafrika?

Gränsen för alkoholhalt i blodet ligger på 0,50 ‰ i Sydafrika, vilket gäller både besökande och lokalbefolkningen. Denna gräns är en mätning av procenten alkohol föraren har i blodet. Denna information används för att besluta hur påverkad personen i fråga är. Det är olagligt att köra ett fordon i Sydafrika om du har en alkoholhalt som överstiger 0,50 ‰, och detta klassificeras som rattfylleri. Notera att den lagliga åldern för att få dricka alkohol i Sydafrika är 18, och att det finns strikta lagar som förbjuder förare under denna ålder att köra efter alkoholintag.

Hur mycket kostar bensinen i Sydafrika?

Förra veckan var det genomsnittliga priset på bensin i Sydafrika 14,65 kr per liter. Enligt våra siffror har Sydafrika varken de dyraste eller billigaste bensinpriserna i världen. För närvarande har Egypten de lägsta priserna på 3,07 kr per liter medan Hong Kong har de dyraste på 34,76 kr per liter. Tänk på att bensinpriserna alltid ändras och kan fluktuera under dina resedatum.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Sydafrika?

Priserna för bilar i Sydafrika uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Sydafrika?

Det finns 1 250 bolag tillgängliga för bilar i Sydafrika från och med april. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Sydafrika?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Sydafrika. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Sydafrika?

Vid biluthyrning i Sydafrika måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Sydafrika?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Sydafrika eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sydafrika?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Sydafrika. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Sydafrika med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Sydafrika och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Sydafrika på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Sydafrika.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Sydafrika som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Sydafrika på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Sydafrika med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Sydafrika.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Sydafrika

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
木 25/4
12:00
木 2/5
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Sydafrika