Hyrbilar i Kenya

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Kenya? Sök och jämför priser här!

Nairobi, Kenya
30 mar — 6 apr
Samma avlämingsplats
Nairobi, Kenya
tors 30/3
12:00
tors 6/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Erbjudanden på hyrbilar i Kenya

Hitta rätt hyrbil för dig i Kenya

Bilar i Liten

452 kr - 839 kr

Alla biltyper

461 kr - 2 805 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Kenya är 488 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Kenya är februari. Då är priset 8% lägre än under resten året och ligger på bara 452 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 55 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kenya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kenya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Kenya är 383 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Kenya är juni. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 506 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 65 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kenya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kenya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kenya är 995 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kenya är mars. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 1 097 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 8 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kenya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kenya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Kenya

Alla större biluthyrningsfirmor i Kenya

Autounion Car Rental

10 platser

Ace

4 platser

Avis

4 platser

Budget

4 platser

Hertz

4 platser

Sixt

4 platser

Sunnycars

4 platser

Europcar

3 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Kenya

Nedan visas de mest populära hotellen i Kenya

Biluthyrning i Kenya

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kenya och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

De billigaste hyrbilarna i Kenya hittas ofta genom GREEN MOTION . När du bokar med GREEN MOTION kan du komma att hitta hyrbilspriser för så lite som 517 kr/dag, beroende på vilken stad du besöker. I jämförelse är det genomsnittliga priset för biluthyrning i Kenya 596 kr/dag.

För närvarande är det populäraste biluthyrningsföretaget i Kenya GREEN MOTION . 1 användare har gett GREEN MOTION ett genomsnittligt betyg på 10,0 av 10 för deras kundservice och högkvalitativa hyrbilar. Under den senaste månaden valde 58 % av våra användare GREEN MOTION då de behövde en hyrbil i Kenya.


Biluthyrning i populära städer i Kenya

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Kenya

Börja planera din resa till Kenya


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Kenya eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Kenya. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.