Hyrbilar i Egypten

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Egypten? Sök och jämför priser här!

Kairo, Egypten
30 nov — 7 dec
Samma avlämingsplats
Kairo, Egypten
ons 30/11
12:00
ons 7/12
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Egypten

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Egypten
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

30 kr/dag

(10 dec - 7 jan)
Renault Captur
Volkswagen Jetta
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

43 kr/dag

(10 dec - 7 jan)
Volkswagen Jetta
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

38 kr/dag

(23 dec - 25 dec)
Opel Corsa
Opel Insignia
eller liknande Standard
Upp till 5 passagerare

36 kr/dag

(9 feb - 16 feb)
Opel Insignia
Vauxhall Mokka
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

63 kr/dag

(10 dec - 7 jan)
Vauxhall Mokka
Ford Galaxy
eller liknande Minibuss
Upp till 5 passagerare

147 kr/dag

(10 dec - 7 jan)
Ford Galaxy
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

66 kr/dag

(10 dec - 7 jan)
Mercedes-Benz C-Class
BMW X3
eller liknande Stor SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

111 kr/dag

(9 feb - 16 feb)
BMW X3
Audi Q5
eller liknande Lyx-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

156 kr/dag

(9 feb - 16 feb)
Audi Q5

Erbjudanden på hyrbilar i Egypten

Hitta rätt hyrbil för dig i Egypten

Bilar i Liten

207 kr - 892 kr

Alla biltyper

314 kr - 1 343 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Egypten är 411 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Egypten är oktober. Då är priset 50% lägre än under resten året och ligger på bara 207 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 41 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Egypten. Genomsnittspriset för en hyrbil i Egypten kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Egypten som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Egypten är 477 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Egypten är november. Då är priset 7% lägre än under resten året och ligger på bara 446 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 31 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Egypten. Genomsnittspriset för en hyrbil i Egypten kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Egypten som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Egypten är 867 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Egypten är januari. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 620 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 21% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Egypten. Genomsnittspriset för en hyrbil i Egypten kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Egypten som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Egypten är 665 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Egypten är oktober. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 488 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Egypten. Genomsnittspriset för en hyrbil i Egypten kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Egypten som hittats på momondo under den senaste veckan.

Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

30 kr/dag

(10 dec - 7 jan)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

38 kr/dag

(23 dec - 25 dec)
Mini Hatch

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Egypten

Nedan visas de mest populära hotellen i Egypten

Biluthyrning i Egypten

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Egypten och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För tillfället är den billigaste hyrbilsfirman i Egypten Sixt via vilken användare kan hitta priser så låga som 282 kr per dag. Användare som bokar sin bil med Sixt tenderar att hitta priser lägre än det nationella genomsnittet på 548 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på var du hyr din bil, antalet dagar samt typ av bil.

Hyrbilsfirman med flest uthyrningskontor i Egypten är Sixt. För närvarade har de 25 kontor på flygplatser och i städer runt omkring i landet. Överväg att besöka Kairo som är den mest populära staden i Egypten. Här har Sixt över 7 kontor – varav många påträffas på flygplatsen eller inne i staden.

Om du hyr bil i Egypten tänk då på att du alltid måste köra på höger sida av vägen.

Vägnätverket i Egypten har fått 3 i betyg för sin kvalitet (1 är lägst, 7 högst). Detta gör att det hamnar som nummer 110 i världen bland 137 andra länder. Vägarna skiljer sig signifikant åt mellan landets olika regioner så använd betygsättningen som en fingervisning för jämförelse mellan länderna.

0,50 ‰ är maxgränsen för alkohol du får ha i blodet för att lagligt köra bil i Egypten. Både lokalbefolkningen och besökare i Egypten kan vänta sig rättsliga påföljder om de överstiger denna gräns och kör bil. Notera att den lagliga åldern för att få dricka alkohol i Egypten är 21, och att det finns strikta lagar som förbjuder förare under denna ålder att köra efter alkoholintag.

Den mest populära bilen att hyra i Egypten är en Economy. 26 % valde denna biltyp för sin resa till Egypten. Om en Economy passar dina behov under din vistelse kan du förvänta dig ett genomsnittspris på 295 kr per dag. Tänk på att priserna kan variera beroende på vilken stad du besöker och vilken hyrbilsfirma du väljer.

Förra veckan var det genomsnittliga priset på bensin i Egypten 4,70 kr per liter. Enligt våra siffror har Egypten varken de dyraste eller billigaste bensinpriserna i världen. För närvarande har Algeriet de lägsta priserna på 3,53 kr per liter medan Hong Kong har de dyraste på 31,49 kr per liter. Tänk på att bensinpriserna alltid ändras och kan fluktuera under dina resedatum.


Biluthyrning i populära städer i Egypten

Jämför priser på hyrbilar i de mest populära städerna i Egypten

Hyrbilar på populära flygplatser i Egypten

Hyr en bil på någon av dessa populära flygplatser i Egypten

Börja planera din resa till Egypten


Varför använda momondo?

momondo hittar och jämför tusentals biluthyrningssidor för att ge dig det bästa urvalet av policys och hyrbilar i Egypten. Det är en god idé att använda momondo för din bokning då det inte bara går snabbt utan även är kostnadsfritt.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Egypten. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Egypten och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Egypten.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Egypten med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Egypten med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.