Biluthyrning i Caen, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Caen, Frankrike? Sök och jämför priser här

Caen, BA, Frankrike
1 okt — 8 okt
Samma avlämingsplats
Caen, BA, Frankrike
fre 1/10
12:00
fre 8/10
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Caen

Alla större biluthyrningsfirmor i Caen, Frankrike
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

5,3

Valuta för pengarna

8,0
3 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

6,8

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

5,2

Valuta för pengarna

6,0
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Caen, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Rennes Saint Jacques flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Caen

Hittills denna månad har vi gjort 93 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Caen.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Caen för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Caen även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Europcar, Avis och Enterprise. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Caen, Frankrike?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Caen. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Caen när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Caen under oktober månad?

Med en genomsnittstemperatur på 8 °C och en nederbörd kring 70 mm i oktober gör du bäst i att överväga hyrning av en standardbil i Caen. En standardbil kan hantera temperaturförändringar och regn under oktober månad och är ett populärt alternativ bland resenärer som besöker Caen. Att hyra en Standard i Caen kommer i genomsnitt kosta dig 598 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Caen, Frankrike?

Hastighetsgränsen i Caen är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Caen är 80 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Caen bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Caen?

När du hyr en bil i Caen väljer de flesta av våra användare modellen Ford Focus för 475 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 398 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Ford Focus i Caen för så lite som 142 kr/dag och modellen Hyundai Accent för så lite som 112 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Caen?

I nuläget har Europcar bilmodellen Mercedes-Benz V-Class tillgänglig för uthyrning i Caen för i genomsnitt 1 433 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Mercedes-Benz V-Class i Caen snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Caen, Frankrike i september?

I september får Caen vanligtvis en nederbörd på 50 mm och har en medeltemperatur på 16 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Caen då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Caen under september kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Caen. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Caen tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Class Mini Car och Hyundai Accent.

Är vädret i Caen representativt för resten av Normandie?

Om du letar efter en hyrbil i Caen för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Normandie vanligtvis har en temperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyra bil i andra städer i Frankrike

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Nice, Paris och Marseille i Frankrike

Börja planera din resa till Caen