Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Toulouse, Occitanien

Vill du hyra en bil billigt i Toulouse, Occitanien? Sök och jämför priser här!

Toulouse, Haute-Garonne, Frankrike
26 mar — 2 apr
Toulouse, Haute-Garonne, Frankrike
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Toulouse

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Toulouse

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Toulouse?

De billigaste hyrbilarna i Toulouse hittas generellt genom INTERRENT . När du bokar med INTERRENT kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 73 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Toulouse är 224 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Toulouse?

Free2Move har flest uthyrningskontor i Toulouse med 8 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Toulouse?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Toulouse är Renault Clio, följt av modellen Peugeot 308 SW. Våra användare har hittat erbjudanden för Renault Clio i Toulouse för i genomsnitt 510 kr per dag, och så billigt som 510 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 631 kr per dag att hyra modellen Peugeot 308 SW i Toulouse, även om du kan hitta priser för så lite som 631 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Toulouse, Occitanien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Toulouse, Occitanien
Ekonomi402 kr per dag
Kompakt445 kr per dag
Medelstor582 kr per dag
Minibuss985 kr per dag
Stor SUV1 032 kr per dag
Mini402 kr per dag
Kompakt SUV503 kr per dag
Standard-SUV580 kr per dag
Medelstor SUV725 kr per dag
Kompakt kombi997 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Toulouse

Det finns mer än 20 biluthyrningsställen i Toulouse med omnejd. Att hyra bil i Toulouse är ett utmärkt sätt att besöka stadens spännande kulturattraktioner, till exempel Cité de l'Espace, ett otroligt vetenskapligt upplevelsecentrum, och Parc zoologique de Plaisance du Touch. Staden har också ett program där stadsbor som inte använder sina parkeringsplatser kan hyra ut dem till otroligt låga priser, så att skaffa dig en billig hyrbil i Toulouse blir ett ännu mer ekonomiskt sätt att utforska. När du är redo att ta dig utanför stadens gränser kan du lätt ta dig till de stora vägarna i närheten, till exempel A61 och A620. Se till att försöka resa utanför rusningstiderna efter arbetstid på vardagar om du planerar att använda A61, eftersom det kan bli mycket trångt på den.

Är det värt att hyra en bil när man besöker Toulouse?

Det finns parkeringshus, parkeringsplatser och outnyttjade platser som är tillgängliga för besökare genom Moby Park-appen. Besökare som är på väg till Toulouse kommer att ha en rad olika parkeringsalternativ för sin hyrbil i ekonomiklass. Promenadvänligheten i stadens centrum är en av de många charmiga egenskaperna hos själva staden. Att utforska dessa promenadvänliga platser under rusningstid - timmarna före och efter arbetsdagen - är ett utmärkt sätt att undvika trafik som ligger varandra hack i häl. Utanför dessa tider kan du välja att hyra en lyxbil i Toulouse och åka över till den fantastiska staden Albi eller staden Cahors, som är känd för sina vingårdar. Båda platserna ligger mindre än ett par timmars bilresa från Toulouse. Oavsett vilken resplan du har, kan du välja att hyra en bil i Toulouse för att få större frihet och möjlighet att komma åt alla de mest sevärda platserna.

Vilka olika trafikregler bör man tänka på när man kör i Toulouse?

Många av trafikreglerna i Frankrike liknar de som gäller på andra håll i Europa. Det finns dock några avvikelser som är värda att notera för dig som vill hyra bil i Toulouse. I Frankrike är till exempel gränsvärdena för alkohol och bilkörning lite lägre än i andra länder; det är förbjudet att köra ett motorfordon med en alkoholhalt i blodet på 0,05 % eller mer. Denna gräns sänks till 0,02 % för förare med mindre än tre års erfarenhet bakom ratten. Dessutom måste alla personer som färdas i en bil bära säkerhetsbälte och ha det ordentligt fastspänt. Det måste dessutom finnas en reflexväst i alla bilar om det skulle uppstå en nödsituation. På de större motorvägarna måste du som förare ta hänsyn till de skyltade hastigheterna, särskilt eftersom hastighetsgränserna på A- och B-vägar har sänkts under de senaste åren. Innan du beger dig till staden är det bäst att kolla med Toulouses trafikverk för att ta reda på om det har skett några ändringar i trafikreglerna på senare tid.

Behöver man ett särskilt körkort eller tillstånd för att köra en hyrbil i Toulouse om man kommer från ett annat land?

Innan du hyr en bil i Toulouse vill du vara säker på att du har alla nödvändiga handlingar med dig. Du måste ha ett statligt utfärdat körkort från ditt hemland och du måste även ha ett pass till hands. Även om du kan hyra en bil i Toulouse utan ett internationellt körkort, IDP, så rekommenderas det starkt att du skaffar ett, annars bör du ha med dig en kopia av ditt körkort översatt till franska. Alla potentiella hyresgäster måste vara minst 18 år för att få hyra en bil, men precis som i andra EU-länder kan vissa uthyrningsföretag kräva att man ska vara minst 21 år, och yngre förare kan behöva betala en extra daglig avgift för unga förare.


Erbjudanden på hyrbilar i Toulouse, Occitanien

Hitta rätt hyrbil för dig i Toulouse

Liten bilar

396 kr - 699 kr

Alla biltyper

396 kr - 920 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Toulouse, Frankrike är 464 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Toulouse, Frankrike är februari. Då är priset 15% lägre än under resten året och ligger på bara 396 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toulouse. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toulouse kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten bil i Toulouse som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Toulouse, Frankrike är 510 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Toulouse, Frankrike är oktober. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 422 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toulouse. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toulouse kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel bil i Toulouse som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Toulouse, Frankrike är 321 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Toulouse, Frankrike är maj. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 501 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 41 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Toulouse. Genomsnittspriset för en hyrbil i Toulouse kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Toulouse som hittats på momondo under den senaste veckan.

Fiat Panda
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

402 kr/dag

(24 mar - 31 mar)
Fiat Panda
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

402 kr/dag

(24 mar - 31 mar)
Audi A1
Toyota Corolla
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

445 kr/dag

(24 mar - 31 mar)
Toyota Corolla

Hyrbilsleverantörer i Toulouse

Alla större biluthyrningsfirmor i Toulouse, Occitanien

Thrifty

2 platser
Översikt

Renlighet

9,3

Comfort

9,3

Övergripande

9,3

Upphämtning/avlämning

9,3

Bäst

8,6

keddy by Europcar

2 platser

Hertz

6 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

7,7

Övergripande

8,2

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,5

Rent@Car

3 platser

Sixt

3 platser
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,1

Övergripande

7,5

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,1

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

6,0

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Bra att veta om hyrbilar i Toulouse

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Toulouse.

Mest populära uthyrningsföretag

Liigu

Populära biltyper

Economy, Mini, Standard

Billigaste hyrbilen

261 kr

Mest populära modellen

Renault Clio
Den mest populära biluthyrningsfirman i Toulouse som hittats på momondo den här månaden är Liigu. Andra toppval för biluthyrningsföretag är INTERRENT och keddy by Europcar
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Toulouse under de senaste 72 timmarna: Economy, Mini, Standard.
Det lägsta priset för en hyrbil i Toulouse är 261 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 463 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Toulouse under de senaste 7 dagarna är av modellen Renault Clio. Våra användare föredrar också Peugeot 308 SW som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Toulouse

Nedan visas de mest populära hotellen i Toulouse
NH Toulouse Airport

NH Toulouse Airport

15 rue Charles Lindberg, Blagnac, Toulouse, Haute-Garonne, France

6,1 km från stadskärnan

Odalys City Toulouse Colombélie

Odalys City Toulouse Colombélie

76, Rue De La Colombette, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,0 km från stadskärnan

Odalys City Toulouse Centre Compans Caffarelli

Odalys City Toulouse Centre Compans Caffarelli

39 Rue du Béarnais, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,4 km från stadskärnan

Eklo Toulouse

Eklo Toulouse

Pl. de la Charte Des Libertés Communales, 2, Toulouse, Haute-Garonne, France

2,9 km från stadskärnan

Le Grand Balcon

Le Grand Balcon

8 To 10 Rue Romiguieres, Toulouse, Haute-Garonne, France

0,1 km från stadskärnan

The Social Hub Toulouse

The Social Hub Toulouse

1 Rue de Sébastopol, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,2 km från stadskärnan

Residhome Toulouse Occitania

Residhome Toulouse Occitania

93, Avenue De Lombez, Toulouse, Haute-Garonne, France

2,9 km från stadskärnan

Pullman Toulouse Centre Ramblas

Pullman Toulouse Centre Ramblas

84, allées Jean Jaurès, Toulouse, Haute-Garonne, France

0,9 km från stadskärnan

Hôtel Mercure Toulouse Sud

Hôtel Mercure Toulouse Sud

3, Avenue Irene Joliot Curie, Toulouse, Haute-Garonne, France

5,6 km från stadskärnan

Campanile Toulouse Ouest - Purpan

Campanile Toulouse Ouest - Purpan

Espace Pierre Gaubert, Toulouse, Haute-Garonne, France

4,0 km från stadskärnan

Mercure Toulouse Centre Saint-Georges

Mercure Toulouse Centre Saint-Georges

Rue Saint Jerome, (For Gps 1 Rue Paul Mériel), Toulouse, Haute-Garonne, France

0,4 km från stadskärnan

Hotel Ambassadeurs

Hotel Ambassadeurs

68 Rue Bayard, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,0 km från stadskärnan

Nemea Appart Hotel Concorde Toulouse Gare Matabiau

Nemea Appart Hotel Concorde Toulouse Gare Matabiau

16 Boulevard Bonrepos, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,1 km från stadskärnan

Mercure Toulouse Centre Compans Hotel

Mercure Toulouse Centre Compans Hotel

Boulevard Lascrosses 8 Esplanade Compans Caffarelli, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,0 km från stadskärnan

Residhome Toulouse Ponts Jumeaux

Residhome Toulouse Ponts Jumeaux

105 Boulevard de l'Embouchure, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,9 km från stadskärnan

Novotel Toulouse Centre Compans Caffarelli

Novotel Toulouse Centre Compans Caffarelli

5 Place Alfonse Jourdain, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,3 km från stadskärnan

ibis Toulouse Gare Matabiau

ibis Toulouse Gare Matabiau

14 Boulevard Bon Repos, Toulouse, Haute-Garonne, France

1,0 km från stadskärnan

Novotel Toulouse Centre Wilson

Novotel Toulouse Centre Wilson

15 Place Du President Thomas Wilson, Toulouse, Haute-Garonne, France

0,3 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Toulouse – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Toulouse och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Toulouse, Frankrike?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Toulouse har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Toulouse, så som Europcar, Hertz och Alamo erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Toulouse under april månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i Toulouse under april månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då Toulouse har en medeltemperatur på 16 °C och en genomsnittlig nederbörd på 74 mm i april. Att hyra en Cabriolet i Toulouse kommer i genomsnitt kosta dig 726 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Toulouse, Frankrike?

Hastighetsgränsen i Toulouse är 50 km/t om inget annat anges. Toulouse har en hastighetsgräns på 80 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Toulouse ligger hastighetsgränsen generellt på 130 km/t.

Hur är vädret i Toulouse, Frankrike i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Toulouse under månaden mars kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 10 °C och en nederbörd på cirka 49 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Toulouse representativt för resten av Occitanien?

Om du letar efter en hyrbil i Toulouse för en bilresa till närliggande områden under mars månad är det viktigt att veta att resten av Occitanien vanligtvis har en temperatur på 10 °C och en nederbörd på omkring 52,7 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Toulouse?

Priserna för bilar i Toulouse uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Toulouse?

Det finns 57 bolag tillgängliga för bilar i Toulouse från och med mars. 2024.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Toulouse?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Toulouse. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Toulouse?

Vid biluthyrning i Toulouse måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Toulouse?

Du bör boka en hyrbil i Toulouse med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Toulouse?

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Toulouse då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Toulouse med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Toulouse som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Toulouse på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Toulouse.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Toulouse som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Toulouse.

Kan jag söka efter hyrbilar i Toulouse med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Toulouse med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Toulouse

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Toulouse

Populära hyrbilsföretag i Toulouse


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tis 26/3
12:00
tis 2/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners