Biluthyrning i Bastia, Frankrike

Vill du hyra en bil billigt i Bastia, Frankrike? Sök och jämför priser här

Bastia, CO, Frankrike
2 okt — 9 okt
Samma avlämingsplats
Bastia, CO, Frankrike
lör 2/10
12:00
lör 9/10
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Bastia, Frankrike

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

128 kr - 378 kr

Alla biltyper

128 kr - 806 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Bastia, Frankrike är 130 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Bastia, Frankrike är juli. Då är priset 3 % lägre än andra tider på året och kostar bara 128 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Bastia. Genomsnittspriset för en hyrbil i Bastia kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Bastia av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Bastia

Alla större biluthyrningsfirmor i Bastia, Frankrike
2 platser
Översikt

Renlighet

8,3

Comfort

8,3

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

8,3
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

8,6

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,3
Översikt

Renlighet

5,9

Comfort

7,3

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,6

Valuta för pengarna

6,6
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Bastia, Frankrike

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ajaccio Campo Dell Oro flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bastia

Hittills i september har det gjorts 341 sökningar på momondo efter hyrbilar i Bastia.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bastia för att motverka spridningen av COVID-19?

Hertz och Budget är några av de många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Bastia till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Bastia. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Bastia har lägst priser för hyrbilar?

Den billigaste biluthyraren i Bastia är Hertz med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 120 kr från dess 2 uthyrningskontor i Bastia. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Hertz i Bastia för 108 kr.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Bastia?

Det är väldigt populärt att hyra från Hertz i Bastia, Frankrike då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 2 uthyrningskontor i centrum av Bastia, Frankrike, och du kan förvänta dig priser på 120 kr per dag för att hyra din bil i Bastia, Frankrike.

Vad är hastighetsgränsen i Bastia, Frankrike?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Bastia när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Bastia är 80 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Bastia du befinner dig.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bastia?

För ett genomsnittspris på 237 kr/dag (och så lite som 107 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Bastia de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Ka i Bastia för 199 kr/dag i genomsnitt (99 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Bastia?

I nuläget har Europcar bilmodellen Mercedes-Benz V-Class tillgänglig för uthyrning i Bastia för i genomsnitt 1 756 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Mercedes-Benz V-Class i Bastia snabbt kan ändras.Europcar har andra alternativ från bilklassen Lyx i Bastia, så som modellen Audi A3 Cabriolet om du inte lyckas boka denna exakta bil.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Bastia under september kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Bastia.

Är vädret i Bastia representativt för resten av Korsika?

Den som vill hyra en bil i Bastia för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Korsika under september månad vanligtvis ligger runt 21 °C med en nederbörd på omkring 50,5 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Bastia

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Bastia

Börja planera din resa till Bastia