Hitta billig biluthyrning i Viana do Castelo

Vill du hyra en bil billigt i Viana do Castelo? Sök och jämför priser här

Viana do Castelo, Portugal
2 feb — 9 feb
Samma avlämingsplats
Viana do Castelo, Portugal
tis 2/2
12:00
tis 9/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Viana do Castelo

Alla större biluthyrningsfirmor i Viana do Castelo
Betyg för uthyrningsfirma: Medelmåttigt 2.0

Betyg baserat på 1 recensioner


Avstånd till populära hotell från Viana do Castelo

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Porto flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Viana do Castelo

Hittills i januari har det gjorts 1 sökning på momondo efter hyrbil i Viana do Castelo.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Viana do Castelo för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Viana do Castelo även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Dollar, Thrifty och Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Viana do Castelo?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Viana do Castelo. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Viana do Castelo när du gör din bokning med momondo.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Viana do Castelo under februari månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Viana do Castelo i februari månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I februari ligger temperaturerna i Viana do Castelo oftast kring 12 °C med en nederbörd på 105 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Viana do Castelo kommer i genomsnitt kosta dig 330 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Viana do Castelo?

Resenärer som hyr bil i Viana do Castelo bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Viana do Castelo ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Viana do Castelo, Portugal i januari?

I januari får Viana do Castelo vanligtvis en nederbörd på 190 mm och har en medeltemperatur på 10 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Viana do Castelo då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i Viana do Castelo under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Viana do Castelo. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Viana do Castelo tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Opel Corsa.

Är vädret i Viana do Castelo representativt för resten av Viana do Castelo?

Om du letar efter en hyrbil i Viana do Castelo för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Viana do Castelo vanligtvis har en temperatur på 10 °C och en nederbörd på omkring 190 mm.


Planera din resa till Viana do Castelo

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Viana do Castelo

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Viana do Castelo
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Viana do Castelo

    Hitta hotell i Viana do Castelo