Biluthyrning i León de los Aldama, Mexiko

Vill du hyra en bil billigt i León de los Aldama, Mexiko? Sök och jämför priser här

León de los Aldama, GJ, Mexiko
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
León de los Aldama, GJ, Mexiko
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i León de los Aldama

Alla större biluthyrningsfirmor i León de los Aldama, Mexiko
2 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,6

Övergripande

5,3

Bäst

4,6
2 platser
Översikt

Renlighet

4,8

Comfort

4,4

Övergripande

4,0

Bäst

4,4
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

4,0

Övergripande

4,0

Bäst

4,0
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

3,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från León de los Aldama, Mexiko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån León de los Aldama Del Bajio flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i León de los Aldama

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i León de los Aldama för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. National, Alamo och Hertz är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i León de los Aldama. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i León de los Aldama, Mexiko?

  Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i León de los Aldama har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i León de los Aldama, så som National, Alamo och Hertz erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

 • Vad är hastighetsgränsen i León de los Aldama, Mexiko?

  Resenärer som hyr bil i León de los Aldama bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 70 km/t. I förorterna runt León de los Aldama ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i León de los Aldama?

  När du hyr en bil i León de los Aldama väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 136 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Volkswagen Passat för ett genomsnittspris på 142 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i León de los Aldama för så lite som 4 kr/dag och modellen Volkswagen Passat för så lite som 4 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i León de los Aldama?

  I nuläget har Hertz bilmodellen Audi A4 tillgänglig för uthyrning i León de los Aldama för i genomsnitt 359 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Audi A4 i León de los Aldama snabbt kan ändras.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i León de los Aldama under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i León de los Aldama.


Börja planera din resa till León de los Aldama