Biluthyrning i Edmonton, Alberta

Vill du hyra en bil billigt i Edmonton, AB? Sök och jämför priser här

Edmonton, AB, Kanada
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Edmonton, AB, Kanada
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Edmonton

Alla större biluthyrningsfirmor i Edmonton, AB
4 platser
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,5

Övergripande

8,5

Bäst

8,6
7 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,6

Övergripande

8,2

Bäst

7,9
13 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

7,9

Övergripande

7,8

Bäst

7,8
5 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

7,3

Bäst

7,2
3 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,7

Övergripande

7,3

Bäst

7,3
11 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,3

Övergripande

6,2

Bäst

6,3
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Edmonton, AB

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Edmonton flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Edmonton

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Edmonton för att motverka spridningen av COVID-19?

  Enterprise, Hertz, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Edmonton. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Edmonton som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Edmonton, AB?

  Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Edmonton har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Edmonton, så som Driving Force, Enterprise och Hertz erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Edmonton under februari månad?

  Hyr du en stadsjeep i Edmonton under februari månad kommer du vara väl förberedd på vädret. En stadsjeep är den perfekta hyrbilstypen för Edmonton som i genomsnitt får en nederbörd på 17 mm och har en genomsnittstemperatur på −4 °C i februari. En stadsjeep är ideal för körning på snöiga och isiga vägar tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Edmonton kommer i genomsnitt kosta dig 961 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Edmonton, AB?

  Hastighetsgränsen i Edmonton är 60 km/t om inget annat anges. Edmonton har en hastighetsgräns på 110 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Edmonton ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Edmonton?

  För ett genomsnittspris på 309 kr/dag (och så lite som 113 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Elantra i Edmonton de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Chevrolet Spark i Edmonton för 305 kr/dag i genomsnitt (98 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Cadillac XTS i Edmonton?

  I nuläget har Alamo bilmodellen Cadillac XTS tillgänglig för uthyrning i Edmonton för i genomsnitt 480 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Cadillac XTS i Edmonton snabbt kan ändras.

 • Hur är vädret i Edmonton, AB i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Edmonton under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt −12 °C och en nederbörd på cirka 21 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  För månader som januari kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Edmonton. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

 • Är vädret i Edmonton representativt för resten av Alberta?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Edmonton omkring i Alberta eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt −9 °C och en eventuell nederbörd på 15 mm under månaden.


Börja planera din resa till Edmonton