Biluthyrning i New Orleans, Louisiana

Vill du hyra en bil billigt i New Orleans, LA? Sök och jämför priser här

New Orleans, LA, USA
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
New Orleans, LA, USA
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i New Orleans, Louisiana

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Stor

361 kr - 1 555 kr

Alla biltyper

370 kr - 1 555 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i New Orleans, USA är 425 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i New Orleans, USA är april. Då är priset 16 % lägre än andra tider på året och kostar bara 361 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New Orleans. Genomsnittspriset för en hyrbil i New Orleans kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New Orleans av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i New Orleans, USA är 436 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i New Orleans, USA är december. Då är priset 16 % lägre än andra tider på året och kostar bara 368 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New Orleans. Genomsnittspriset för en hyrbil i New Orleans kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i New Orleans av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i New Orleans

Alla större biluthyrningsfirmor i New Orleans, LA
5 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,2

Övergripande

8,1

Upphämtning/avlämning

7,9

Valuta för pengarna

8,2
2 platser
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

6,4

Övergripande

5,7

Upphämtning/avlämning

5,3

Valuta för pengarna

6,1
2 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,6

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,3
Översikt

Renlighet

8,6

Comfort

9,3

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

8,6
4 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

7,7

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

7,2
Översikt

Renlighet

6,5

Comfort

6,6

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

6,8
Översikt

Renlighet

6,3

Comfort

5,9

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

6,4

Valuta för pengarna

6,9
2 platser

Avstånd till populära hotell från New Orleans, LA

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån New Orleans L Armstrong Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i New Orleans

Hittills denna månad har vi gjort 4 326 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i New Orleans.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i New Orleans för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, Hertz och Budget är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i New Orleans till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i New Orleans. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i New Orleans har lägst priser för hyrbilar?

Thrifty Har generellt de billigaste dagspriserna i New Orleans på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 680 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 376 kr per dag för deras hyrbilar i New Orleans.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i New Orleans, LA?

När du hyr en bil i New Orleans kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i New Orleans. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i New Orleans under november månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker New Orleans i november månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I november ligger temperaturerna i New Orleans oftast kring 13 °C med en nederbörd på 133 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i New Orleans kommer i genomsnitt kosta dig 361 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i New Orleans, LA?

Hastighetsgränsen i New Orleans är 40 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till New Orleans är 120 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i New Orleans?

För ett genomsnittspris på 608 kr/dag (och så lite som 137 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Elantra i New Orleans de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Nissan Versa i New Orleans för 585 kr/dag i genomsnitt (109 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Cadillac XTS i New Orleans?

Den mest populära hyrbilsfirman i New Orleans som erbjuder hyrbilsmodellen Cadillac XTS är Alamo. Hyrbilar av modellen Cadillac XTS i New Orleans kostar omkring 770 kr/dag om du hyr från Alamo.

Hur är vädret i New Orleans, LA i oktober?

Under oktober är medeltemperaturen i New Orleans 21 °C och den förväntade nederbörden är 83 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i New Orleans.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Med tanke på att temperaturerna i New Orleans typiskt är högre under oktober och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i New Orleans representativt för resten av Louisiana?

Om du letar efter en hyrbil i New Orleans för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Louisiana vanligtvis har en temperatur på 20 °C och en nederbörd på omkring 102,3 mm.


Hyrbilar på flygplatser i New Orleans

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära New Orleans

Börja planera din resa till New Orleans