Hitta billiga flyg till Avignon

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 13/12
ons 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Avignon

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Avignon och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Avignon?

Flygtider från Sverige till Avignon varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Marseille (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 5t 25m. En annan populär rutt från Sverige till Avignon är att flyga från Göteborg Landvetter till Marseille, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Avignon

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Avignon från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Montpellier

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Avignon

Stockholm (STO) till Béziers (BZR)

Vanligtvis är flyg till Avignon från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Beziers Vias, vilket i genomsnitt kostar 2 223 kr


Vanliga frågor om att flyga till Avignon

Hur lång tid tar det att flyga till Avignon?

Att flyga till Avignon, Frankrike, från Sverige tar mellan fem och13 timmar beroende på vilken flygrutt du tar. Du hittar flygerbjudanden från svenska flygplatser som Stockholm Arlanda, Malmö Sturup och Göteborg Landvetter. Du kan bland annat resa till Avignon från Stockholm Arlanda med Brussels Airlines, Lufthansa, Air France och Ouigo. Dessa flygningar tar mellan sex och nio timmar. Från Göteborg hittar du flyg som tar ungefär 13 timmar och från Malmö kan du räkna med ungefär samma restid.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Avignon?

Du kan tyvärr inte hitta några direktflyg till Avignon från någon av Sveriges flygplatser. Du kan välja mellan att ta flyg från Sverige till närliggande Marseille eller ta buss från Paris till Avignon. Från Stockholms Bromma flygplats hittar du till exempel flyg till Marseille via Bryssel. Från Marseille kan du ta dig till Avignon på ungefär en timme. Du kan även flyga till Paris Charles de Gaulle Airport från Stockholm Arlanda. Du hittar bland annat flyg med Air France från Stockholm till Paris. Från Paris tar du sedan tåg till Avignon vilket tar knappt tre timmar. Från Göteborg Landvetter flygplats hittar du också flyg med Air France till Paris varifrån du kan ta tåg eller buss till Avignon. Du kan även flyga från Landvetter till Marseille via London med Ryanair. Från Malmö kan du ta dig till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup hittar du Air France flighter till Paris. Du kan även flyga direkt från Malmö Sturup flygplats till Marseille genom att ta WIZZ flyg till Bergamo via Gdansk och där byta till Ryanair som har flighter till Marseille.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Avignon?

625 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Avignon på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Stockholm och är 40 % billigare än de flesta andra flyg till Avignon. För att hitta det billigaste priset till Avignon från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Avignon?

Nîmes Garons flygplats, Marseille flygplats, Montpellier Méditerranée flygplats, Beziers Vias flygplats eller Toulon Hyeres flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Avignon.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Avignon?

Den billigaste flygplatsen i närheten av Avignon är generellt Beziers Vias flygplats med ett genomsnittspris på 763 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Avignon-Caum flygplats?

Priserna för flyg till Avignon-Caum flygplats uppdateras dagligen.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Avignon-Caum flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha egna åldersgränser. Flygets längd, schemaläggning och mellanlandningar är några av de faktorer som kan påverka åldersgränserna. Vi rekommenderar att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Avignon-Caum flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Avignon-Caum flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Avignon-Caum flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Avignon-Caum flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Avignon

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Avignon?

När du reser till Avignon behöver du inte något inresetillstånd. För resan räcker det att du kan visa upp ditt svenska medborgarskap. Detta gör du antingen med ditt svenska pass eller nationella id-kort.


De bästa sakerna att se och göra i Avignon

Vad kan du se och göra i Avignon?

Den provencalska staden Avignon har en rik historia. Här hittar du fortet Palais des Papes som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Detta är det största gotiska palatset som någonsin byggts och restes av påven Clement V under 1300-talet. Ljud- och ljusshower hålls med regelbundna mellanrum under augusti och september. Inne i centrum hittar du också kyrkan Basiliqu St-Pierre i en överdådig gotisk stil från 1300-talet. I Avignon hittar du även populära sevärdheten Musee Angladon. Detta konstmuseum har verk av mästare som Cezanne, Manet och Picasso. Även det samtida museet Collection Lambert är värt ett besök. Här finns verk från 60-talet och framåt och museet har en särskilt bra samling av konceptuella videoverk och fotografi.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Avignon?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Avignon. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Kan jag hitta flyg till Avignon ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Avignon så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Avignon?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Avignon.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Avignon ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Avignon just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Avignon och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Avignon

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.