Flyg Europa Sverige Sundsvall Stockholm till Sundsvall

Billiga flyg från Stockholm till Sundsvall

Avgång
Återresa
Alla månader
Jämför momondo med |

Flyg information för Stockholm till Sundsvall

Hur lång tid tar det att flyga från Stockholm till Sundsvall, och kan du flyga direkt?
Snabbaste flygtid 0t 50m Det snabbaste flyget från Stockholm till Sundsvall tar 0t 50m.
Direktflyg må, ti, on, to, fr och sö Direktflyg avgår från Stockholm till Sundsvall på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och söndag. Följande bolag erbjuder direktflyg: Etihad Airways..
Flygplatser i Sundsvall 1 flygplats Det finns 1 flygplats nära Sundsvall: Sundsvall Timrå (SDL)

Hitta billiga flyg från Stockholm till Sundsvall

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen till din resa
Vilken är den billigaste månaden att flyga till Sundsvall?
mars
Den billigaste tiden på året att flyga till Sundsvall från Stockholm är mars. Den dyraste är maj
Vilken veckodag är det billigast att flyga till Sundsvall?
måndag
Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis måndag. Den dyraste är vanligtvis tisdag
När är det billigast att flyga till Sundsvall?
på eftermiddagen
Flyg från Stockholm till Sundsvall är cirka 24% dyrare på morgonen än på eftermiddagen
Vilken är den billigaste rutten?
Stockholm Arlanda - Sundsvall Timrå
Flyg från Stockholm Arlanda till Sundsvall Timrå för de bästa flygpriserna Stockholm - Sundsvall

Flygplatser och transport

Vilka flygbolag flyger rutten Sundsvall – Stockholm

Du kan hitta flyg från Sundsvall till Stockholm med flygbolagen SAS och BRA. Båda flygbolagen erbjuder direktflyg på rutten. Billiga flygbiljetter från Sundsvall till Stockholm hittar du dessutom på de flyglinjer som går direkt. SAS landar på Arlanda flygplats norr om Stockholm och BRA landar på Bromma flygplats strax väster om Stockholms centrum. Jämför priser mellan olika flygbolag och rutter hos momondo för att boka billiga flygbiljetter.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Sundsvall

Flyg till Stockholm avgår från Sundsvall-Timrå Airport som ligger drygt 20 kilometer norr om centrala Sundsvall. För att ta dig ut till flygplatsen är det enklast att ta bil eller taxi. På Sundsvall-Timrå Airpot finns parkering direkt vid flygplatsterminalen. Du kan parkera bilen vid flygplatsen i ett par veckor. Priset ligger på cirka 600 SEK per vecka, men minskar ju längre du planerar att ställa bilen. Du kan även välja att få bilen tvättad under vistelsen. Det finns inte någon flygbuss som går ut till flygplatsen, men du kan ta stadens lokalbuss ut till stationen Deltavägen. Därifrån är det en kilometer ut till flygplatsen.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Stockholm?

Flyg från Sundsvall till Stockholm landar antingen på Arlanda flygplats eller Bromma flygplats. Arlanda är landets största flygplats och ligger cirka 40 kilometer norr om huvudstaden. Från Arlanda har du flera olika transportmöjligheter för att ta dig in till Stockholms centrum. Snabbast är att ta Arlanda Express, ett snabbtåg som avgår från två stationer ute på Arlanda. Tåget tar dig direkt in till Stockholms Centralstation på bara 20 minuter. Ett billigare alternativ är att ta flygbussen från flygplatsen. Denna tar 40 minuter och ankommer även den till Stockholms Centralstation. Bussen gör dock ett par stopp under vägen, bland annat i Vasastan. Om du landar på Bromma flygplats är det flygbussen som gäller om du ska åka kollektivt in till centrum. Bussresan tar 20 minuter in till centrala Stockholm.

Hur lång tid tar det att flyga från Sundsvall – Stockholm?

Direkta flyg från Sundsvall till Stockholm har en flygtid på cirka en timme.

Praktisk information för din resa till Stockholm

Vilken är den bästa tiden att resa till Stockholm?

I Stockholm är det alltid något på gång så du kan åka året runt och hitta aktiviteter att ägna dig åt. Mest populärt är det att resa under sommaren då vädret är som varmast. Sommaren bjuder på ljumma och ljusa kvällar och stadens terrasser och uteserveringar fylls av både stadens invånare såväl som besökare från hela världen. En av Stockholms mest populära sevärdheter är den stora skärgården. Skärgården passar bäst att besöka just under sommaren och då går även täta båtar ut till skärgårdens allra närmsta öar.

Behövs det ett pass när man reser från Sundsvall till Stockholm?

När du reser inrikes i Sverige behöver du inte något pass. Du kan dock behöva din legitimation för att kunna checka in på planet och det är dessutom alltid bra att ha id-kort eller körkort med dig när du reser.


Tips i Stockholm

  • Istället för att spendera pengar på dyra taxiresor är ett tips att utnyttja stadens alldeles utomordentliga kollektivtrafik. Nätverken för tunnelbana, pendeltåg, spårvagn och buss är alla ihopkopplade och du kan använda samma biljett eller åkkort på samtliga transportmedel.
  • Några sevärdheter som du inte ska missa att se är friluftsmuseet Skansen, det kungliga slottet och Globen.
  • Stockholm ligger vackert beläget på en mängd öar i Mälaren, vilket gör att det finns många möjligheter till att beundra vackra vyer över staden vid vattnet. Ta dig upp till Monteliusvägen för att se ut över Gamla stan och City.

Alternativa rutter från Stockholm to Sundsvall

Jämför alternativa flyg till och från flygplatser och städer för att upptäcka de bästa priserna och resetidspunkter

Flyg från Stockholm till Örnsköldsvik
Snabbaste flygtid
1t 05m
Billigast pris
1 298 kr
Flyg från Stockholm till Kramfors
Snabbaste flygtid
1t 05m
Billigast pris
3 885 kr

Flyg från Stockholm till:

Flyg till Sundsvall från:

Flyg Europa Sverige Sundsvall Stockholm till Sundsvall