Hitta billiga flyg till Cork från 408 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
fre 1/12
fre 8/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Cork

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Cork

Bästa priset för enkelresa

408 kr

Snabbast flygtid

16t 55m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Cork från Sverige under de senaste 72 timmarna är 408 kr (Stockholm Arlanda till Cork Intl).
Det snabbaste flyget till Cork från Sverige tar 16t 55m (Stockholm Arlanda till Cork Intl).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Cork, inklusive Ryanair.

Trender för flygresor till Cork

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Cork och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Cork?

Den billigaste månaden att flyga till Cork från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 867 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att besöka Cork under januari, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 1 035 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Cork?

Enligt våra data är fredag den billigaste veckodagen att flyga till Cork från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en fredag var 1 616 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 021 kr från Sverige till Cork.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Cork?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Cork är på morgonen. Flyg från Sverige till Cork kan då kosta så lite som 3 054 kr. Flyg till Cork är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 3 582 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Billigaste flygen till flygplatser i Cork

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Cork från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Cork

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Cork

Stockholm (STO) till Shannon (SNN)

Vanligtvis är flyg till Cork från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Shannon, vilket i genomsnitt kostar 2 120 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CORK TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari68% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Cork kostar i genomsnitt bara 878 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CORK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj78% dyrareDet kostar omkring 4 786 kr för flyg till Cork från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CORK FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSaugusti566% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Cork från Stockholm Arlanda flygplats i augusti än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Cork

Vilket är det absolut billigaste flyget till Cork?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Cork för 208 kr/person, vilket är 71 % billigare än för genomsnittsflyget till Cork. För att hitta de billigaste priserna till Cork från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Cork?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Cork. Om du planerar att flyga till Cork, överväg då även att boka flyg till Milltown (Kerry) Kerry flygplats(79 km från stadskärnan i Cork), Shannon flygplats(94 km från stadskärnan i Cork), Waterford flygplats(100 km från stadskärnan i Cork) eller Galway flygplats(159 km från stadskärnan i Cork).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Cork?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Cork Cork Intl flygplats med ett genomsnittspris på 729 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Cork Intl flygplats?

Priserna för flyg till Cork Intl flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Cork Intl flygplats?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Cork Intl flygplats är 3 från och med november. 2023.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Cork Intl flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Cork Intl flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Cork Intl flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Cork Intl flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Cork Intl flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Hitta billiga flygbiljetter till Cork

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Cork
Ryanair
ARNStockholm Arlanda
8t 55m
ORKCork Intl
British Airways
GOTGöteborg Landvetter
5t 35m
ORKCork Intl

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Cork

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Cork, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair
Ryanair
5 dec.
ARN15:25Stockholm Arlanda
16t 55m
1 stopp
ORK07:20Cork Intl

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Cork?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Cork.

Kan jag hitta flyg till Cork ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Cork ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Cork?

När du söker efter flyg till Cork hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Cork ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Cork erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Cork och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Cork

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.