Biluthyrning i Cork, Irland

Vill du hyra en bil billigt i Cork, Irland? Sök och jämför priser här

Cork, Irland
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Cork, Irland
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Cork

Alla större biluthyrningsfirmor i Cork, Irland
2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Bäst

8,0
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Bäst

8,0
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Bäst

6,0
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

6,0

Övergripande

6,6

Bäst

6,6
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Bäst

5,0
3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

2,0

Bäst

6,0
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

3,5

Bäst

3,5
3 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0

Avstånd till populära hotell från Cork, Irland

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Shannon flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Cork

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Cork för att motverka spridningen av COVID-19?

  Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Cork. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Cork, Irland?

  Varje biluthyrningsföretag i Cork har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Cork är Thrifty, Easirent och Hertz, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Cork under februari månad?

  För resor till Cork i februari månad rekommenderar vi att hyra en mindre, ekonomisk bil för att vara så bra förberedd som möjligt på vädret och vägförhållandena. Dessa bilar klarar av de både våta och torra vägar som ofta förekommer i Cork under februari månad då temperaturen och nederbörden i genomsnitt ligger på 7 °C respektive 80 mm. Att hyra en Ekonomi i Cork kommer i genomsnitt kosta dig 477 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Cork, Irland?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Cork när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Cork är 100 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Cork du befinner dig.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Cork?

  De flesta av momondos användare hyr modellen Volkswagen Polo i Cork, även om typen Ford Fiesta är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Volkswagen Polo ligger priserna generellt på 169 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Volkswagen Polo i Cork för så lite som 30 kr per dag. Hyrbilar av modellen Ford Fiesta i Cork kostar i genomsnitt 215 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 15 kr per dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Cork?

  National har bilar av modellen BMW 5 Series tillgängliga i Cork för 568 kr/dag i genomsnitt. Tillgängligheten för bilmodellen BMW 5 Series i Cork kan variera så boka din bil i tid.

 • Hur är vädret i Cork, Irland i januari?

  I januari får Cork vanligtvis en nederbörd på 120 mm och har en medeltemperatur på 6 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Cork då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Cork under januari kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Cork. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Cork tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Ford Ka.

 • Är vädret i Cork representativt för resten av Cork?

  Om du letar efter en hyrbil i Cork för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Cork vanligtvis har en temperatur på 6 °C och en nederbörd på omkring 120 mm.


Hyra bil i andra städer i Irland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Dublin, Shannon och Knock i Irland

Börja planera din resa till Cork