Hitta billiga flyg till Kinshasa

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kinshasa

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kinshasa

Bästa priset för enkelresa

3 911 kr

Bästa priset för tur- och returresa

5 931 kr

Snabbast flygtid

15t 05m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kinshasa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 911 kr (Stockholm Arlanda till Kinshasa N'Djili).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kinshasa från Sverige under de senaste 72 timmarna är 5 931 kr (Stockholm Arlanda till Kinshasa N'Djili).
Det snabbaste flyget till Kinshasa från Sverige tar 15t 05m (Stockholm Arlanda till Kinshasa N'Djili).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Kinshasa, inklusive Air France, KLM och Turkish Airlines.

Billigaste flygen till flygplatser i Kinshasa

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kinshasa från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kinshasa

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kinshasa

Stockholm (STO) till Kinshasa (FIH)

Vanligtvis är flyg till Kinshasa från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kinshasa N'Djili, vilket i genomsnitt kostar 7 768 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KINSHASA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj12% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kinshasa kostar i genomsnitt bara 6 972 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KINSHASA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni32% dyrareDet kostar omkring 10 408 kr för flyg till Kinshasa från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KINSHASA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli427% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kinshasa från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Kinshasa?

Hur lång tid det tar att flyga till Kinshasa beror helt på varifrån man flyger och hur många mellanlandningar man gör under flygningen. Reser du från Arlanda med Ethiopian Air med ett stopp i Addis Abeba tar resan lite mer än 15 timmar. Flera flygbolag flyger samma rutt men med två mellanlandningar och då tar det längre tid, upp emot 20 timmar eller mer. Väljer du att flyga från Göteborg eller Malmö tar resan ännu längre tid.

N'Djili International Airport, eller Kinshasa International Airport som flygplatsen också kallas är den största internationella flygplatsen i landet. I dagsläget finns det tyvärr inga direktflyg från någon svensk flygplats till Kinshasa, Kongo. Men det finns flera olika möjligheter att ta sig till resmålet med flygningar som har en eller flera mellanlandningar. Bland annat kan man flyga från Göteborg och Landvetter till Kinshasa med SAS och Ethiopian Air med mellanlandningar i Stockholm respektive Addis Abeba. På momondo hittar dua fler olika flygerbjudanden som tar dig till Kongo och Kinshasa.

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Kinshasa. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 6 952 kr. maj är en annan bra månad för att besöka Kinshasa med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 6 962 kr.

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Kinshasa från Sverige är större om du bokar 57 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Kinshasa för ungefär 7 768 kr om du gör din sökning 57 dagar innan. Kom dock ihåg att du när som helst kan hitta billigare flyg till Kinshasa. Faktum är att momondo-användare hittat flyg för så lite som 5 931 kr under de senaste 72 timmarna.

Den billigaste veckodagen att flyga till Kinshasa är en söndag då du kan hitta priser så låga som 7 344 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. För en avgång en torsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 7 806 kr från Sverige till Kinshasa.

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kinshasa på morgonen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Kinshasa på morgonen för så lite som 7 481 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Det är mer efterfrågan på flyg mitt på dagen till Kinshasa, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 9 290 kr per biljett.Hitta billiga flygbiljetter till Kinshasa

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kinshasa
Ethiopian Air
26 sep.
ARN17:50Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
FIH08:55Kinshasa N'Djili
26 okt.
FIH09:25Kinshasa N'Djili
16t 15m
1 stopp
ARN01:40Stockholm Arlanda
5 931 kr
Hitta liknande
Air France
26 sep.
ARN02:05Stockholm Arlanda
14t 20m
2 stopp
FIH16:25Kinshasa N'Djili
26 okt.
FIH16:55Kinshasa N'Djili
14t 10m
1 stopp
ARN07:05Stockholm Arlanda
5 982 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
5 sep.
ARN17:50Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
FIH08:55Kinshasa N'Djili
18 sep.
FIH09:25Kinshasa N'Djili
16t 15m
1 stopp
ARN01:40Stockholm Arlanda
6 103 kr
Hitta liknande
Air France
27 sep.
ARN08:55Stockholm Arlanda
31t 30m
2 stopp
FIH16:25Kinshasa N'Djili
31 okt.
FIH18:05Kinshasa N'Djili
25t 35m
1 stopp
ARN19:40Stockholm Arlanda
6 265 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
27 sep.
ARN17:50Stockholm Arlanda
27t 15m
1 stopp
FIH21:05Kinshasa N'Djili
30 okt.
FIH20:55Kinshasa N'Djili
28t 45m
1 stopp
ARN01:40Stockholm Arlanda
6 487 kr
Hitta liknande
Ethiopian Air
27 sep.
ARN17:50Stockholm Arlanda
15t 05m
1 stopp
FIH08:55Kinshasa N'Djili
31 okt.
FIH09:25Kinshasa N'Djili
16t 15m
1 stopp
ARN01:40Stockholm Arlanda
6 497 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kinshasa

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kinshasa, visa några av våra erbjudanden nedan av Ethiopian Air
Flera flygbolag
12 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
55t 40m
3 stopp
FIH19:55Kinshasa N'Djili
3 911 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 aug.
ARN15:35Stockholm Arlanda
52t 20m
3 stopp
FIH19:55Kinshasa N'Djili
4 214 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
12 sep.
ARN11:45Stockholm Arlanda
56t 10m
2 stopp
FIH19:55Kinshasa N'Djili
4 385 kr
Hitta liknande

Vilka bolag flyger till Kinshasa?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kinshasa

Vilka bolag flyger till Kinshasa?

För flygresor till Kinshasa från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Ethiopian Air, Brussels Airlines, Air France eller Turkish Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Turkish Airlines till Kinshasa

Turkish Airlines flyger till Kinshasa omkring 4 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Turkish Airlines, men priser så låga som 6 373 kr har hittats för Stockholm Arlanda till Kinshasa. Turkish Airlines har fått ett betyg på 8,1/10 från momondos användaromdömen.

Flyg med Ethiopian Air till Kinshasa

Ett annat populärt val för flyg till Kinshasa är Ethiopian Air (7,9/10, 87 omdömen). De flesta flyg med Ethiopian Air som landar i Kinshasa anländer från Addis Abeba Bole, men det finns 8 flyg med Ethiopian Air till Kinshasa från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Ethiopian Air på momondo den här veckan låg på 6 487 kr (Stockholm Arlanda till Kinshasa, tur och retur).


Flygplatser nära Kinshasa

Nedan hittar du alla flygplatser i Kinshasa tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig till centrum från Kinshasa flygplats?

Det finns flera sätt att ta sig från Kinshasa International Airport, Kongo, in till stadens centrala delar. Det allra bästa är att ta en taxi, de tar dig in till staden på mindre än en timme. Se dock till att använda dig av det officiella taxibolaget, deras bilar är blå och gula, för att undvika att bli lurad och tvingas betala överpriser. I anslutning till flygplatsen finns det också både tåg- och busstation om man föredrar något av dessa transportmedel. Dessa kan dock vara något knepiga att färdas med, då tidtabellerna är opålitliga och biljetterna endast kan köpas på plats strax innan avgång.


Populära flygresor till Kinshasa

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kinshasa som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kinshasa
Snabbaste flygtid15t 05m
Billigaste pris7 154 kr

Visumkrav för att besöka Kinshasa

Svenska medborgare skall kunna styrka sin identitet med ett giltigt pass när de reser in i Kongo. Kontrollera passets giltighetstid då det måste vara giltigt i minst 6 månader från och med inresan i landet. Man behöver också ha ett inresevisum. Detta får man från Kongos ambassad i Stockholm. För att få detta måste man ha ett giltigt pass, två passfoton, bevis för sina researrangemang, det vill säga bevis för vidare- eller returresa från Kongo. Sedan fyller man i visumformuläret och väntar tills man får ett godkännande från ambassaden. Visumet visas sedan upp tillsammans med passet när man anländer till Kongo. Utöver detta måste alla resenärer även inneha en kopia av ett vaccinationsintyg som visar att man vaccinerats mot Gula febern.


Börja planera din resa till Kinshasa


De bästa sakerna att se och göra i Kinshasa

Ett bra sätt att upptäcka Kinshasa är att delta i en guidad vandringstur. Kunniga guider tar dig runt till stadens mest intressanta platser medan de delger dig fakta och lokala legender från omgivningarna. Dessa vandringar brukar vara i ett par timmar och är mycket uppskattade av deltagarna, det är en bra gruppaktivitet som de flesta kan delta i. Tycker man om djur kan det vara intressant att besöka Lola ya Bonobo, ett hem och fristad för apor av sorten Bonobo. Här tar man hand om apor som råkat illa ut av en eller annan anledning, vårdar och ser till att de blir friska, innan man återför dem till regnskogen och sina naturliga miljöer. Vill man lära sig mer om landet man besöker rekommenderas ett besök på Kongos nationalmuseum. Här får man veta mer om landets historia och kulturen hos landets många olika folkgrupper. En annan rolig aktivitet är att ta en tur på Kongofloden som är världens djupaste flod. Välj mellan kortare turer på några timmar till längre expeditioner som kan sträcka sig över flera dagar.


Hitta billiga flyg till andra städer i Kongo-Kinshasa

Kongo-Kinshasa har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Kinshasa. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Kinshasa ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Kinshasa låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Kinshasa på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Andra kabinklasser för flyg till Kinshasa

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kinshasa

Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.