Hitta billiga flyg till Maastricht

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 3/12
lör 10/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Maastricht

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Maastricht och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Maastricht?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Maastricht för 59 kr/person, vilket är 98 % billigare än för genomsnittsflyget till Maastricht. För att hitta de billigaste priserna till Maastricht från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Hur lång tid tar det att flyga till Maastricht?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Maastricht (Eindhoven), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 12t 05m respektive .

Billigaste flygen till flygplatser i Maastricht

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Maastricht från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Eindhoven

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Maastricht

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Eindhoven (EIN)

Vanligtvis är flyg till Maastricht från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Eindhoven, vilket i genomsnitt kostar 1 663 kr


Vanliga frågor om att flyga till Maastricht

Från Arlanda flygplats når du Maastricht på ungefär två timmar med direktflyg, och en av de flygbolag som erbjuder denna flygning är KLM. Det kan ta något längre tid att flyga till Maastricht om du gör en mellanlandning i exempelvis Amsterdam, då tar resan i stället drygt sex timmar. En av de allra längsta resorna tar cirka 10 timmar, men då behöver du vänta på Amsterdams flygplats i över fem timmar. De vanligaste flygresorna från Göteborg Landvetter tar ungefär sex timmar och då ingår även här en mellanlandning i Amsterdam.

Om du önskar resa direkt till Maastricht Aachen i Nederländerna från Arlanda flygplats kan du flyga med KLM Airlines, även om flygningar utan mellanlandningar inte är vanligt förekommande. Det går däremot inga direktflyg från Göteborg Landvetter till Maastricht oavsett vilket flygbolag det gäller. Det vanligast förekommande flygbolaget som erbjuder flyg till slutdestinationen är KLM. Sträckan opereras också av Ryanair och Brussels Airlines. Du har förmodligen större valmöjligheter om du inte bara väljer direktflyg för att ta dig till Maastricht, och ofta är billigare flygerbjudanden de som tar längre tid.

Eindhoven flygplats eller Rotterdam flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Maastricht.

Med ett genomsnittspris på 2 773 kr per person, är Rotterdam flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Maastricht. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Maastricht

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Maastricht

Vilka bolag flyger till Maastricht?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Maastricht

Vilka bolag flyger till Maastricht?

Transavia är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Maastricht. Ryanair, KLM och British Airways är också populära val för att flyga till Maastricht från Sverige. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Maastricht med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Maastricht

Nedan hittar du alla flygplatser i Maastricht tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Maastrichts flygplats till centrum?

Om du föredrar att använda kollektiv transport finns det möjlighet att åka busslinje 30 in mot centrala Maastricht. Bussen gör flera stopp på vägen, bland dem flera järnvägsstationer för anslutande resenärer och du finner busshållplatsen vid terminalen. Taxibilarna kan beställas vid bilparkeringen P1 där du finner en lista med information om taxibolagen och deras rankning. Många föredrar hyrbil för att komma fram snabbt till centrum och det finns flera privata bolag att hyra av såsom Hertz och Europcar. Det går att hålla sig uppdaterad på eventuella trafikstörningar och vägarbeten på den holländska hemsidan “van A naar Beter”, annars finns det såklart möjlighet att kolla Google Maps. Om du har en egen bil så finns ett smidigt bokningssystem till förmånliga priser där du kan ställa bilen och sedan köra in mot centrum.


Visumkrav för att besöka Maastricht

Eftersom Holland är en del av Schengen behöver endast inresande från ett EU-land ha ett pass som inte når sitt utgångsdatum under en vistelse på upp till sex månader. Du kan också ha ett nationellt ID-kort, och du får stanna i landet i tre månader utan ett visum. Du ansöker om visum vid en holländsk ambassad. Generellt är det relativt smidigt att resa inom Europa för EU-medborgare.


Börja planera din resa till Maastricht


De bästa sakerna att se och göra i Maastricht

Som turist finns det flera saker att hitta på i Maastricht, Nederländerna. Du välkomnas till Hollands äldsta stad som har fått namn efter en bro som byggdes över floden som rinner genom staden. Bron uppfördes under kejsare Augustus styre. Eftersom Maastricht också var ett viktigt biskopssäte på 1200-talet finns det många vackra och gamla byggnader att skåda än idag. Några av dem är en medeltida stadsmur, en ståtlig katedral och Johanneskyrkan i gotisk stil. Det finns också ett keramiskt center med äldre kulturföremål att utforska. Här finns ett universitet som gör att det myllrar av internationella studenter och yngre människor som gillar att utforska nöjeslivet. Om du vill få en god överblick över Maastricht rekommenderas du att ta en båttur på kanalen. Chansen att göra ett roligt fynd är stor eftersom staden är känt för sina livliga marknader med antika möbler och färsk frukt och grönsaker. En annan omtyckt marknad är fiskmarknaden som brukar hållas på fredagar. Om du vill fortsätta på en kulinarisk resa finns det spännande vingårdar runt omkring Maastricht och många uppskattar guidade vinprovningar och även att kunna tillbringa natten på en tvättäkta vingård.


Hitta billiga flyg till andra städer i Holland

Holland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Alla flyg till Maastricht ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Maastricht. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Maastricht just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Maastricht och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.