Hitta billiga flyg till Maastricht

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Maastricht

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Maastricht och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Maastricht?

Hur lång tid tar det att flyga till Maastricht?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Maastricht (Eindhoven), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 5t 55m respektive .

Billigaste flygen till flygplatser i Maastricht

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Maastricht från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Eindhoven

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Maastricht

Stockholm (STO) till Eindhoven (EIN)

Vanligtvis är flyg till Maastricht från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Eindhoven, vilket i genomsnitt kostar 1 961 kr


Vanliga frågor om att flyga till Maastricht

Hur lång tid tar det att flyga till Maastricht?

Från Arlanda flygplats når du Maastricht på ungefär två timmar med direktflyg, och en av de flygbolag som erbjuder denna flygning är KLM. Det kan ta något längre tid att flyga till Maastricht om du gör en mellanlandning i exempelvis Amsterdam, då tar resan i stället drygt sex timmar. En av de allra längsta resorna tar cirka 10 timmar, men då behöver du vänta på Amsterdams flygplats i över fem timmar. De vanligaste flygresorna från Göteborg Landvetter tar ungefär sex timmar och då ingår även här en mellanlandning i Amsterdam.

Varifrån kan du flyga direkt till Maastricht?

Om du önskar resa direkt till Maastricht Aachen i Nederländerna från Arlanda flygplats kan du flyga med KLM Airlines, även om flygningar utan mellanlandningar inte är vanligt förekommande. Det går däremot inga direktflyg från Göteborg Landvetter till Maastricht oavsett vilket flygbolag det gäller. Det vanligast förekommande flygbolaget som erbjuder flyg till slutdestinationen är KLM. Sträckan opereras också av Ryanair och Brussels Airlines. Du har förmodligen större valmöjligheter om du inte bara väljer direktflyg för att ta dig till Maastricht, och ofta är billigare flygerbjudanden de som tar längre tid.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Maastricht?

Den billigaste månaden att flyga till Maastricht från Sverige är juni. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 1 564 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa till Maastricht i juni är det också billigt att flyga i oktober. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 865 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Maastricht?

Eindhoven flygplats eller Rotterdam flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Maastricht.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Maastricht flygplats?

Priserna för flyg till Maastricht flygplats uppdaterades senast idag.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Maastricht flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Maastricht flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Maastricht flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Maastricht flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Vilka bolag flyger till Maastricht?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Maastricht

Vilka bolag flyger till Maastricht?


Visumkrav för att besöka Maastricht

Behöver man pass och visum när man åker till Maastricht?

Eftersom Holland är en del av Schengen behöver endast inresande från ett EU-land ha ett pass som inte når sitt utgångsdatum under en vistelse på upp till sex månader. Du kan också ha ett nationellt ID-kort, och du får stanna i landet i tre månader utan ett visum. Du ansöker om visum vid en holländsk ambassad. Generellt är det relativt smidigt att resa inom Europa för EU-medborgare.


Börja planera din resa till Maastricht


De bästa sakerna att se och göra i Maastricht

Vad kan man se och göra i Maastricht?

Som turist finns det flera saker att hitta på i Maastricht, Nederländerna. Du välkomnas till Hollands äldsta stad som har fått namn efter en bro som byggdes över floden som rinner genom staden. Bron uppfördes under kejsare Augustus styre. Eftersom Maastricht också var ett viktigt biskopssäte på 1200-talet finns det många vackra och gamla byggnader att skåda än idag. Några av dem är en medeltida stadsmur, en ståtlig katedral och Johanneskyrkan i gotisk stil. Det finns också ett keramiskt center med äldre kulturföremål att utforska. Här finns ett universitet som gör att det myllrar av internationella studenter och yngre människor som gillar att utforska nöjeslivet. Om du vill få en god överblick över Maastricht rekommenderas du att ta en båttur på kanalen. Chansen att göra ett roligt fynd är stor eftersom staden är känt för sina livliga marknader med antika möbler och färsk frukt och grönsaker. En annan omtyckt marknad är fiskmarknaden som brukar hållas på fredagar. Om du vill fortsätta på en kulinarisk resa finns det spännande vingårdar runt omkring Maastricht och många uppskattar guidade vinprovningar och även att kunna tillbringa natten på en tvättäkta vingård.


Hitta billiga flyg till andra städer i Holland

Holland har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Maastricht?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Maastricht ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Alla flyg till Maastricht ​​på momondo kan jämföras och filtreras utifrån olika policys som erbjuds, så som flexibel bokning.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Maastricht?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Maastricht. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Maastricht ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Maastricht just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Maastricht och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Maastricht

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.