Flyg till Victoria

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
tors 27/1
tors 3/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Victoria.
Visa nuvarande reserestriktioner för Kanada

Billigaste flygen till flygplatser i Victoria

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Victoria från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Vancouver Intl flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Victoria

Stockholm (STO) till Vancouver Intl flygplats (YVR)

Vanligtvis är flyg till Victoria från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Vancouver Intl, vilket i genomsnitt kostar 7 021 kr


När är den bästa tiden att flyga till Victoria?

Flyg till Victoria mellan maj och oktober för att få så behagliga temperaturer som möjligt under din resa. Mellan maj och juni samt mellan september och oktober kan du räkna med temperaturer på mellan 15-19 °C. Mitt under sommaren når temperaturerna som högst på ungefär 22 °C. Victoria har sin högsäsong under juli och augusti då allra flest resenärer väljer att boka flyg till den kanadensiska staden. Lågsäsongen infaller under sen höst och vinter då det är få flygresor som bokas till Victoria.

När är det billigast att boka flyg till Victoria?

För att hitta billiga flyg till Victoria ska du resa under lågsäsongen som infaller under slutet av året. Då är det som kallast i staden med temperaturer på cirka 5 °C vilket gör att du kan hitta billiga flygbiljetter till Victoria. Allra dyrast är det att boka flygstolar under sommaren, särskilt under juli och augusti då allra flest flygbiljetter till Victoria bokas. Du kan jämföra priser på flyg till Victoria under olika delar av året via momondo.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Victoria?

  Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Victoria för 4 614 kr/person, vilket är 27 % billigare än för genomsnittsflyget till Victoria. För att hitta de billigaste priserna till Victoria från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Victoria?

  Om du inte har möjlighet att flyga till Victoria i november är april ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Victoria under april ligger i genomsnitt på 7 623 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Victoria?

  De som flyger till Victoria kan potentiellt hitta bättre priser för Victoria Intl flygplats(25 km från stadskärnan i Victoria), Bedwell Harbor flygplats(37 km från stadskärnan i Victoria), Saturna Island Lyall Harbour flygplats(43 km från stadskärnan i Victoria), Maple Bay flygplats(45 km från stadskärnan i Victoria) eller Vancouver Intl flygplats(86 km från stadskärnan i Victoria) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Victoria?

  Victoria Intl flygplats har ett genomsnittspris på 6 328 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Victoria. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Kan jag flyga till Victoria Intl från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Victoria Intl

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Victoria Intl.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Victoria Intl.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Victoria Intl.

Dokument
Inresa för resenärer av humanitära skäl och begränsat undantag från karantän - Foreign nationals traveling without an advance written approval for an exemption of a border restriction may be denied entry into Canada.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Victoria Intl?

Returresa till Sverige från Victoria Intl

Testkrav för COVID-19
Besökare från Victoria Intl måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Victoria Intl behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Victoria inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Victoria

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Victoria
Air Canada
ARNStockholm Arlanda
18t 11m
YYJVictoria Intl

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Victoria

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Victoria, visa några av våra erbjudanden nedan av Air Canada
Air Canada
ARNStockholm Arlanda
18t 11m
YYJVictoria Intl

Vilka bolag flyger till Victoria?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Victoria
 • Vilka bolag flyger till Victoria?

  Baserat på våra uppgifter är de mest populära flygbolagen som flyger till Victoria från Sverige KLM och Air Canada. Det kan även förekomma andra flygbolagserbjudanden beroende på var i Sverige du flyger från.


Flygplatser nära Victoria

Nedan hittar du alla flygplatser i Victoria tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Victoria landar på Victoria International Airport som ligger ungefär 25 km norr om stadens centrum. För att resa till Victoria billigt från flygplatsen tar du allra enklast buss. BC Transit har en flygbuss in till centrum som kostar 5 CAD (35 SEK). Allra smidigast är att ta bil från flygplatsen och en god idé kan vara att hyra bil direkt när du landar för att kunna ta dig runt i regionen under din vistelse. Bland annat Hertz och Avis finns representerade på flygplatsen för biluthyrning. Gula taxibilar finns även väntandes utanför ankomsthallen när du landat med ditt flyg. Med bil tar resan in till Victoria drygt 30 min och en taxiresa kostar ungefär 54 CAD (380 SEK).


Populära flygresor till Victoria

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Victoria som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Victoria
Snabbast flygtid18t 11m
Billigaste pris7 531 kr

Så tar du dig runt i Victoria

Ett av de bästa sätten att ta sig runt i Victoria är med cykel. Staden har cykelvägar både inne i centrum och utanför stadskärnan så du kan både ta dig fram i city och ge dig ut på längre cykelutflykter. Cycle BC Rentals är en populär cykeluthyrning i Victoria. Kollektivtrafiken i staden består av båtar och bussar. Från stadens hamn avgår Victoria Harbour Ferry som tar dig runt till olika destinationer via vattenvägen. Bussarna är annars de mest användbara färdmedlen och busslinjerna täcker en stor yta av regionen. En enkelbiljett kostar 2,5 CAD (17 SEK) men barn under fem reser helt gratis. Om du ska resa flera gånger under en dag kan det löna sig att köpa ett dagspass för 5 CAD (35 SEK).


Visumkrav för att besöka Victoria

När du reser till Kanada behöver du inte något visum för turistresor som är kortare än 90 dagar. Däremot ska du ansöka om ett inresetillstånd på nätet innan avresan. Detta kostar 7 CAD (50 SEK) och kvitto behövs visas upp vid inresan i landet. Du måste dessutom ha med dig ditt pass när du reser till Kanada och detta ska vara giltigt i åtminstone ett halvår.


Börja planera din resa till Victoria


De bästa sakerna att se och göra i Victoria

Vad ska man se i Victoria?

Missa inte ett besök till Royal BC Museum med historiska utställningar från regionen. Även Victorias Parliament, Craigdarroch Castle och Beacon Hill Park hör till populära sevärdheter.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Missa inte populära museet Miniature World med sina små modellbyggen och diorama-scener som är mycket populära bland barnfamiljer.

Ska man köpa reseförsäkring?

Det är viktigt att din reseförsäkring täcker sjukvårdkostnader då detta annars är mycket dyrt för utländska medborgare.

Kan man dricka kranvattnet?

Det går bra att dricka kranvattnet i Victoria och resten av Kanada.

Ska man lämna dricks?

Du förväntas lämna 15 % i dricks för all service.

Var ska man shoppa?

Shoppa i unika och charmiga butiker längs med Lower Johnson och Government Street. För större köpcentrum är det The Bay Centre och Mayfair Mall som gäller.