Hyrbilar i Sarasota, Florida

Vill du hyra en bil billigt i Sarasota, Florida? Sök och jämför priser här!

Sarasota, FL, USA
25 maj — 1 jun
Samma avlämingsplats
Sarasota, FL, USA
ons 25/5
12:00
ons 1/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Sarasota, Florida

Hitta rätt hyrbil för dig i Sarasota

Bilar i Medel

272 kr - 835 kr

Alla biltyper

263 kr - 758 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Sarasota, USA är 267 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Sarasota, USA är oktober. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 272 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sarasota. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sarasota kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Sarasota, USA är 292 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Sarasota, USA är oktober. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 254 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 15 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Sarasota. Genomsnittspriset för en hyrbil i Sarasota kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Sarasota

Alla större biluthyrningsfirmor i Sarasota, Florida
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
Översikt

Renlighet

8,7

Comfort

8,7

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

8,7

Bäst

8,3
5 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,9

Övergripande

6,9

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

7,3
2 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,6

Övergripande

7,0

Upphämtning/avlämning

7,0

Bäst

6,9
2 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

7,2
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,7

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,8

Bäst

7,0
3 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

7,0

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,5
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,8

Övergripande

6,2

Upphämtning/avlämning

5,9

Bäst

6,7

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Sarasota

Nedan visas de mest populära hotellen i Sarasota

Biluthyrning i Sarasota

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Sarasota och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Den billigaste biluthyraren i Sarasota är Avis med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 415 kr från dess 3 uthyrningskontor i Sarasota. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Avis i Sarasota för 112 kr.

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Sarasota erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Hertz, Dollar och Budget har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Sarasota i juni månad. I genomsnitt får Sarasota en nederbörd på 246 mm och temperaturen ligger kring 28 °C under juni. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Sarasota kommer i genomsnitt kosta dig 572 kr per dag.

Det finns 3 uthyrningskontor i Sarasota, FL. På Aviss uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 415 kr per dag.

Resenärer som hyr bil i Sarasota bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt Sarasota ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Den som letar efter en hyrbil i Sarasota under månaden maj kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 25 °C och en nederbörd på cirka 71 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Den som vill hyra en bil i Sarasota för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Florida under maj månad vanligtvis ligger runt 25 °C med en nederbörd på omkring 94,6 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Sarasota

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Sarasota

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i USA

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i USA

Börja planera din resa till Sarasota


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Sarasota med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Sarasota tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Sarasota.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Sarasota.

Ja, momondo kan visa dig specifika erbjudanden som inkluderar förhöjd rengöring av hyrbilar i Sarasota.

Ja, momondo kan visa dig biluthyrningsalternativ med obegränsat kilometertal i Sarasota.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.