Hitta billiga flyg till Pittsburgh

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Pittsburgh

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Pittsburgh

Bästa priset för enkelresa

8 641 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 347 kr

Snabbast flygtid

18t 18m

Flygs av

5 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Pittsburgh från Sverige under de senaste 72 timmarna är 8 641 kr (Stockholm Arlanda till Pittsburgh Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Pittsburgh från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 347 kr (Göteborg Landvetter till Pittsburgh Intl).
Det snabbaste flyget till Pittsburgh från Sverige tar 18t 18m (Stockholm Arlanda till Pittsburgh Intl).
Det finns 5 flygbolag som flyger till och från Pittsburgh, inklusive British Airways, KLM och Scandinavian Airlines.

Trender för flygresor till Pittsburgh

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pittsburgh och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pittsburgh?

Generellt är november den billigaste månaden att flyga från Sverige till Pittsburgh. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 5 178 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Pittsburgh i november är februari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Pittsburgh under februari ligger i genomsnitt på 5 470 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pittsburgh?

Det bästa priset som hittats på momondo till Pittsburgh var 849 kr/per person från New York, vilket är 91 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Pittsburgh. För att hitta det billigaste priset till Pittsburgh från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pittsburgh?

Vår data visar att tisdag är den billigaste dagen att flyga till Pittsburgh. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 6 144 kr. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 8 347 kr från Sverige till Pittsburgh.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pittsburgh?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Pittsburgh är på kvällen. Flyg från Sverige till Pittsburgh kan då kosta så lite som 4 538 kr. Flyg till Pittsburgh är dyrare mitt på dagen med ett genomsnittligt biljettpris på 7 845 kr. Avgångar mitt på dagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Pittsburgh?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Pittsburgh beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Pittsburgh Intl tar i genomsnitt 18t 05m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Pittsburgh Intl i genomsnitt ligger på 18t 35m. Pittsburgh Intl är den mest populära flygplatsen i Pittsburgh.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pittsburgh?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Pittsburgh från Sverige är 0 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 7 749 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Pittsburgh

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pittsburgh från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Pittsburgh

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pittsburgh

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Pittsburgh (PIT)

Vanligtvis är flyg till Pittsburgh från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Pittsburgh Intl, vilket i genomsnitt kostar 6 596 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PITTSBURGH TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember26% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pittsburgh kostar i genomsnitt bara 4 087 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PITTSBURGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli120% dyrareDet kostar omkring 12 146 kr för flyg till Pittsburgh från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PITTSBURGH FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember483% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pittsburgh från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Pittsburgh

Till Pittsburgh tar det mellan 19 och 34 timmar att flyga från Sveriges flygplatser. Exakt hur lång tid resan tar till Pittsburgh, USA beror på vilken rutt du reser med och hur många mellanlandningar du behöver göra under flygningen. Du kan hitta flygerbjudanden till Pittsburgh från Göteborg Landvetter flygplats, Stockholm Arlanda flygplats, Malmö Sturup flygplats och närliggande Kastrup flygplats. Från Stockholm kan du flyga till Pittsburgh på drygt 18 och en halv timme. Du hittar då flygningar med bland annat Delta och KLM. Från Göteborg kan du hitta flyg med KLM till Pittsburgh och från Landvetter flygplats tar dessa rutter ungefär 22 timmar. Du hittar också flyg från Malmö Sturup flygplats till Pittsburgh. Från Sturup tar resan ungefär 34 timmar då du först behöver ta dig till Stockholm. Ett snabbare alternativ från Malmö är att ta Öresundståget över till Kastrup flygplats utanför Köpenhamn. Från Kastrup kan du sedan ta dig till Pittsburgh på knappt 14 timmar med SAS flygrutter.

Du hittar inte något direktflyg till Pittsburgh från någon av de svenska flygplatserna. För att resa till Pittsburgh behöver du göra minst två stopp under vägen. Undantaget är om du reser från Kastrups flygplats utanför Köpenhamn där du hittar SAS rutter till Pittsburgh med endast ett stopp i Chicago längs vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats kan du flyga till Pittsburgh med Delta och KLM via ett stopp i Amsterdam och i New York. Från Göteborg hittar du samma rutt med KLM som stannar på Schiphol flygplats i Amsterdam och JFK i New York innan du flyger vidare till Pittsburgh. Om du flyger från Malmö Sturup flygplats hittar du rutter med SAS. Du behöver då först resa till Stockholm och därifrån vidare till Köpenhamn. Från Köpenhamn flyger du sedan med SAS till Pittsburgh via ett stopp i Chicago.


Hitta billiga flygbiljetter till Pittsburgh

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Pittsburgh
British Airways
13 apr.
GOT03:20Göteborg Landvetter
18t 35m
1 stopp
PIT21:55Pittsburgh Intl
17 apr.
PIT16:11Pittsburgh Intl
16t 54m
2 stopp
GOT09:05Göteborg Landvetter
4 347 kr
Hitta liknande
British Airways
13 apr.
GOT03:20Göteborg Landvetter
18t 07m
2 stopp
PIT21:27Pittsburgh Intl
17 apr.
PIT16:11Pittsburgh Intl
16t 54m
2 stopp
GOT09:05Göteborg Landvetter
4 399 kr
Hitta liknande
Scandinavian Airlines
13 apr.
GOT02:30Göteborg Landvetter
23t 29m
3 stopp
PIT01:59Pittsburgh Intl
17 apr.
PIT07:02Pittsburgh Intl
22t 38m
2 stopp
GOT05:40Göteborg Landvetter
8 433 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Pittsburgh

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Pittsburgh, visa några av våra erbjudanden nedan av Brussels Airlines, Icelandair och KLM
Icelandair
5 aug.
ARN12:40Stockholm Arlanda
45t 02m
2 stopp
PIT09:42Pittsburgh Intl
8 641 kr
Hitta liknande
KLM
5 aug.
ARN06:20Stockholm Arlanda
18t 18m
1 stopp
PIT00:38Pittsburgh Intl
10 159 kr
Hitta liknande
Brussels Airlines
5 aug.
BMA04:55Stockholm-Bromma
39t 47m
2 stopp
PIT20:42Pittsburgh Intl
12 198 kr
Hitta liknande

Andra kabinklasser för flyg till Pittsburgh

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pittsburgh

Vilka bolag flyger till Pittsburgh?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pittsburgh

Det avgår 25 flyg med KLM till Pittsburgh under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Atlanta Hartsfield Jackson och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 4 314 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Pittsburgh). KLM har ett betyg på 7,5 från 182 användaromdömen på momondo.

Ett annat populärt val för flyg till Pittsburgh är Scandinavian Airlines (7,1/10, 371 omdömen). De flesta flyg med Scandinavian Airlines som landar i Pittsburgh anländer från Newark Liberty Intl, men det finns 13 flyg med Scandinavian Airlines till Pittsburgh från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Scandinavian Airlines på momondo den här veckan låg på 6 101 kr (Stockholm Arlanda till Pittsburgh, tur och retur).


Populära flygresor till Pittsburgh

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Pittsburgh som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Pittsburgh
Snabbaste flygtid18t 05m
Billigaste pris8 392 kr
Flyg från Göteborg till Pittsburgh
Snabbaste flygtid18t 35m
Billigaste pris4 253 kr

Visumkrav för att besöka Pittsburgh

För att besöka Pittsburgh behöver du ett elektroniskt inresetillstånd, ESTA. Detta ansöker du enkelt om på nätet ett par dagar innan avresan. Du behöver också se till att ditt pass gäller i sex månader från att du planerar att lämna landet. Dessutom ska du kunna visa upp en planerad utresa ur landet.


Börja planera din resa till Pittsburgh


De bästa sakerna att se och göra i Pittsburgh

I amerikanska Pittsburgh hittar du flera kulturella sevärdheter som är värda ett besök. Här finns bland annat det populära Andy Warhol Museum, ett museum som helt är tillägnat den amerikanska popkonstnären. Museet visar både tidiga verk av Warhol samt även flera videoutställningar såväl som världens största samling av Warhols verk. Även konstmuseet Mattress Factory lockar många besökare. Här hålls många årliga event och du hittar avantgardistiska och interaktiva konstutställningar. En annan populär sevärdhet i Pittsburgh är Phipps Conservatory med sina kurerade trädgårdar och stora växthus. Trädgårdarna ligger i den nordvästra delen av Schenley Park och är perfekta för att få en paus från storstaden.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Pittsburgh ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Pittsburgh ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Pittsburgh ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.