Hitta billiga flyg till Calvi

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 31/5
ons 7/6

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Calvi

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Calvi och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Calvi?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Calvi?

Hur lång tid tar det att flyga till Calvi?

Flygtider från Sverige till Calvi varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Bastia Poretta (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 3t 05m. En annan populär rutt från Sverige till Calvi är att flyga från Göteborg Landvetter till Bastia Poretta, vilket i runda slängar tar . Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Vanliga frågor om att flyga till Calvi

De som flyger till Calvi kan potentiellt hitta bättre priser för Bastia Poretta flygplats(59 km från stadskärnan i Calvi), Ajaccio Campo Dell Oro flygplats(71 km från stadskärnan i Calvi) eller Figari-Sud Corse flygplats(122 km från stadskärnan i Calvi) beroende på månad och avgångsflygplats.

Calvi Ste Catherine flygplats har ett genomsnittspris på 1 856 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Calvi. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Vilka bolag flyger till Calvi?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Calvi

Air France är ett populärt val för användare som reser till Calvi. De flyger 7 flyg i veckan till Calvi, oftast från Marseille. Biljettpriserna för Air France beror på när och vart du behöver flyga – användare på momondo har hittat erbjudanden så låga som 3 046 kr (från Stockholm Arlanda). Bland 370 omdömen har momondos användare betygsatt Air France med ett genomsnittligt betyg på 7,4/10.


Börja planera din resa till Calvi


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Calvi. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Calvi ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.