Biluthyrning i Kuala Lumpur, Malaysia

Vill du hyra en bil billigt i Kuala Lumpur, Malaysia? Sök och jämför priser här

Kuala Lumpur, Malaysia
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Kuala Lumpur, Malaysia
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Kuala Lumpur, Malaysia

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

211 kr - 587 kr

Alla biltyper

230 kr - 710 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Kuala Lumpur, Malaysia är 147 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Kuala Lumpur, Malaysia är juli. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 211 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kuala Lumpur. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kuala Lumpur kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kuala Lumpur av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Kuala Lumpur

Alla större biluthyrningsfirmor i Kuala Lumpur, Malaysia
4 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
10 platser
8 platser
7 platser
6 platser
6 platser
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Kuala Lumpur, Malaysia

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Kuala Lumpur Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Kuala Lumpur

11 470 användare har letat efter hyrbilar i Kuala Lumpur med momondo i december.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Kuala Lumpur för att motverka spridningen av COVID-19?

Europcar är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Kuala Lumpur. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Kuala Lumpur som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Kuala Lumpur har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Kuala Lumpur hos keddy by Europcar, som har 2 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 239 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Kuala Lumpur från keddy by Europcar ligger på 442 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Kuala Lumpur, Malaysia?

Hastighetsgränsen i Kuala Lumpur är 70 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Kuala Lumpur är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Kuala Lumpur, Malaysia i december?

Den som letar efter en hyrbil i Kuala Lumpur under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 27 °C och en nederbörd på cirka 220 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Temperaturerna i Kuala Lumpur under december är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

Är vädret i Kuala Lumpur representativt för resten av Kuala Lumpur?

Om du letar efter en hyrbil i Kuala Lumpur för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Kuala Lumpur vanligtvis har en temperatur på 27 °C och en nederbörd på omkring 220 mm.


Hyra bil i andra städer i Malaysia

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som George Town, Johor Baharu och Kota Kinabalu i Malaysia

Börja planera din resa till Kuala Lumpur