Biluthyrning i Stavanger, Norge

Vill du hyra en bil billigt i Stavanger, Norge? Sök och jämför priser här

Stavanger, Norge
22 okt — 29 okt
Samma avlämingsplats
Stavanger, Norge
fre 22/10
12:00
fre 29/10
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Stavanger

Alla större biluthyrningsfirmor i Stavanger, Norge
2 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

8,5

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

8,8

Valuta för pengarna

6,8
3 platser
Översikt

Renlighet

9,2

Comfort

8,4

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

5,9

Valuta för pengarna

7,6
4 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Stavanger, Norge

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bergen Flesland flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Stavanger

185 användare har letat efter hyrbilar i Stavanger med momondo i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Stavanger för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Hertz är ett av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Stavanger. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Stavanger har lägst priser för hyrbilar?

Sixt Har generellt de billigaste dagspriserna i Stavanger på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 837 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 490 kr per dag för deras hyrbilar i Stavanger.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Stavanger under november månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Stavanger i november månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I november ligger temperaturerna i Stavanger oftast kring 3 °C med en nederbörd på 123 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Stavanger kommer i genomsnitt kosta dig 782 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Stavanger?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Stavanger, Norge. Med 3 uthyrningskontor i Stavanger, Norge hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 1 721 kr per dag från Hertz.

Vad är hastighetsgränsen i Stavanger, Norge?

Om du hyr ett fordon i Stavanger tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Stavanger ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Stavanger ligger hastighetsgränsen på 110 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Stavanger?

Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Ford Ka i Stavanger är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Stavanger kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 571 kr/dag och priser så låga som 213 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Ford Ka kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 450 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 225 kr/dag.

Hur är vädret i Stavanger, Norge i oktober?

Vanligtvis ligger temperaturen i Stavanger under oktober månad på 9 °C och den förväntade nederbörden är 154 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Stavanger under oktober kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Stavanger. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Stavanger tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Ka och Volkswagen Golf.

Är vädret i Stavanger representativt för resten av Rogaland?

Om du letar efter en hyrbil i Stavanger för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Rogaland vanligtvis har en temperatur på 9 °C och en nederbörd på omkring 169,5 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Stavanger

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Stavanger

Börja planera din resa till Stavanger