Hitta billig biluthyrning i Stavanger

Vill du hyra en bil billigt i Stavanger? Sök och jämför priser här

Stavanger, Norge
31 jan — 7 feb
Samma avlämingsplats
Stavanger, Norge
sön 31/1
12:00
sön 7/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Stavanger

Alla större biluthyrningsfirmor i Stavanger
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.5

Betyg baserat på 11 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.0

Betyg baserat på 7 recensioner


Avstånd till populära hotell från Stavanger

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bergen Flesland flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Stavanger

19 användare har letat efter hyrbilar i Stavanger med momondo i januari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Stavanger för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. National, Sixt och Hertz är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Stavanger. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Stavanger har lägst priser för hyrbilar?

Sixt Har generellt de billigaste dagspriserna i Stavanger på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 794 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 465 kr per dag för deras hyrbilar i Stavanger.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Stavanger?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Stavanger har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Stavanger, så som National, Sixt och Hertz erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Stavanger under februari månad?

Vi rekommenderar att hyra en ekonomisk, mindre bil när du besöker Stavanger i februari månad. Även om en mindre bil som denna inte hanterar is och snö särskilt bra är det en bra bil för milda temperaturer och regn. I februari ligger temperaturerna i Stavanger oftast kring 3 °C med en nederbörd på 80 mm – perfekta förhållanden för att hyra en lite mindre bil. Att hyra en Ekonomi i Stavanger kommer i genomsnitt kosta dig 742 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Hertz i Stavanger?

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Stavanger. Med 3 uthyrningskontor i Stavanger hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 1 633 kr per dag från Hertz.

Vad är hastighetsgränsen i Stavanger?

Om du hyr ett fordon i Stavanger tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Stavanger ligger hastighetsgränsen runt 90 km/t. Om du kör på motorvägen i Stavanger ligger hastighetsgränsen på 110 km/t.

Hur är vädret i Stavanger, Norge i januari?

Vanligtvis ligger temperaturen i Stavanger under januari månad på 1 °C och den förväntade nederbörden är 99 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i Stavanger under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Stavanger. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Stavanger tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Ka, Volkswagen Golf och Class Mini Car.

Är vädret i Stavanger representativt för resten av Rogaland?

Om du letar efter en hyrbil i Stavanger för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Rogaland vanligtvis har en temperatur på 1 °C och en nederbörd på omkring 112 mm.


Planera din resa till Stavanger

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Stavanger

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Stavanger
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Stavanger

    Hitta hotell i Stavanger