Biluthyrning i Trondheim, Norge

Vill du hyra en bil billigt i Trondheim, Norge? Sök och jämför priser här

Trondheim, Norge
27 jan — 3 feb
Samma avlämingsplats
Trondheim, Norge
tors 27/1
12:00
tors 3/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Trondheim, Norge

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

292 kr - 919 kr

Alla biltyper

292 kr - 1 156 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Trondheim, Norge är 317 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Trondheim, Norge är november. Då är priset 9 % lägre än andra tider på året och kostar bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Trondheim. Genomsnittspriset för en hyrbil i Trondheim kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Trondheim av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Trondheim

Alla större biluthyrningsfirmor i Trondheim, Norge
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Bäst

6,0
2 platser
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

6,5

Övergripande

6,5

Bäst

6,5
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Trondheim, Norge

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Trondheim Værnes (TRD) flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Trondheim

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Trondheim för att motverka spridningen av COVID-19?

  Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Trondheim. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Trondheim har lägst priser för hyrbilar?

  Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Trondheim på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 488 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 339 kr per dag för deras hyrbilar i Trondheim.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Trondheim, Norge?

  Majoriteten av biluthyrningsföretag i Trondheim erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Budget, Avis och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

 • Hur många uthyrningskontor har Hertz i Trondheim?

  Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Trondheim, Norge. Med 2 uthyrningskontor i Trondheim, Norge hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 488 kr per dag från Hertz.

 • Vad är hastighetsgränsen i Trondheim, Norge?

  Hastighetsgränsen i Trondheim är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Trondheim är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Trondheim?

  För ett genomsnittspris på 558 kr/dag (och så lite som 196 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Trondheim de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Volkswagen Polo i Trondheim för 489 kr/dag i genomsnitt (224 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

 • Hur är vädret i Trondheim, Norge i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Trondheim under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt −3 °C och en nederbörd på cirka 60 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  januari i Trondheim är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Trondheim.

 • Är vädret i Trondheim representativt för resten av Sør-Trøndelag fylke?

  Den som vill hyra en bil i Trondheim för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Sør-Trøndelag fylke under januari månad vanligtvis ligger runt −3 °C med en nederbörd på omkring 60 mm.


Hyra bil i andra städer i Norge

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Oslo, Narviks kommun och Tromsö i Norge

Hyrbilar på flygplatser i Trondheim

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Trondheim

Börja planera din resa till Trondheim