Biluthyrning i Narviks kommun, Norge

Vill du hyra en bil billigt i Narviks kommun, Norge? Sök och jämför priser här

Narviks kommun, Norge
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Narviks kommun, Norge
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Narviks kommun, Norge

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

424 kr - 1 346 kr

Alla biltyper

614 kr - 1 719 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Narviks kommun, Norge är 450 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Narviks kommun, Norge är februari. Då är priset 6 % lägre än andra tider på året och kostar bara 424 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Narviks kommun. Genomsnittspriset för en hyrbil i Narviks kommun kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Narviks kommun av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Narviks kommun

Alla större biluthyrningsfirmor i Narviks kommun, Norge
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

9,3

Övergripande

8,6

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

7,3
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Narviks kommun, Norge

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Tromsö Tromso/Langnes flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Narviks kommun

I november, fram till dagens datum, har 4 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Narviks kommun.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Narviks kommun för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Narviks kommun. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Narviks kommun har lägst priser för hyrbilar?

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Hertz när du besöker Narviks kommun. Med en genomsnittskostnad på 1 102 kr per dag från deras uthyrningskontor är Hertz ett bra företag att hyra din bil från.

Vad är hastighetsgränsen i Narviks kommun, Norge?

Hastighetsgränsen i Narviks kommun är 50 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Narviks kommun är 90 km/t och för motorvägen går gränsen vid 110 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Narviks kommun, Norge i november?

Vanligtvis ligger temperaturen i Narviks kommun under november månad på 0 °C och den förväntade nederbörden är 75 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

För månader som november kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Narviks kommun. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

Är vädret i Narviks kommun representativt för resten av Nordland?

Om du letar efter en hyrbil i Narviks kommun för en bilresa till närliggande områden under november månad är det viktigt att veta att resten av Nordland vanligtvis har en temperatur på −1 °C och en nederbörd på omkring 108 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Narviks kommun

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Narviks kommun

Upptäck fler biluthyrningsfirmor i Nordland

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som , och inom Nordland

Börja planera din resa till Narviks kommun