Hotell i Irland

Hitta billiga erbjudanden på 12 868 hotell i Irland

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Irland

Letar du efter en stad att besöka i Irland? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
818 kr - 1 170 kr
BILLIGASTE STADEN I IRLAND Limerick 14% billigare Hotell i Limerick är de billigaste i Irland med ett genomsnittspris på endast 817 kr per natt.
DYRASTE STADEN I IRLAND Dublin 23% dyrare Dublin har de högsta priserna på hotell i Irland, med ett genomsnittspris på 1 169 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I IRLAND Dublin 88% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Dublin än någon annan stad i Irland

Populära städer i Irland

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Irland

Irland resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Irland

När är det billigast att bo i Irland?

Med ett genomsnittspris på endast 861 kr per natt är januari den billigaste månaden för att bo på ett hotell i Irland. Den dyraste månaden för att bo på ett hotell i Irland är juli.

Var bor de flesta när det besöker Irland?

Av alla turistdestinationer i Irland, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Dublin oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Irland har de dyraste hotellrummen?

I genomsnitt är priset 1 214 kr per natt att vänta för ett hotellrum i Knock. Detta är omkring 30% dyrare än andra städer i Irland.

Vilken stad i Irland har de billigaste hotellrummen?

Om du är ute efter absolut bästa möjliga valuta för stålarna när du ska till Irland, överväg att bo i Dublin. Enligt våra data så är Dublin den billigaste staden att spendera natten i när du besöker Irland, med ett medelpris per natt på 659 kr, 54% lägre än landet i övrigt.


Populära destinationer som turist i Irland

Upptäck städer som momondos användare älskar i Irland

Upptäck dessa regioner i Irland

Hitta den perfekta platsen i Irland för din nästa resa