Hotell i Tjeckien

Hitta billiga erbjudanden på 19 704 hotell i Tjeckien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Tjeckien

Letar du efter en stad att besöka i Tjeckien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
417 kr - 722 kr
BILLIGASTE STADEN I TJECKIEN Ostrava 21% billigare Hotell i Ostrava är de billigaste i Tjeckien med ett genomsnittspris på endast 417 kr per natt.
DYRASTE STADEN I TJECKIEN Špindlerův Mlýn 36% dyrare Špindlerův Mlýn har de högsta priserna på hotell i Tjeckien, med ett genomsnittspris på 722 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I TJECKIEN Prag 89% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Prag än någon annan stad i Tjeckien

Populära städer i Tjeckien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Tjeckien

Tjeckien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Tjeckien

När är det billigast att bo i Tjeckien?

februari är den billigaste månaden att bo i Tjeckien, med ett genomsnittspris på 637 kr per natt. Det priset är signifikant billigare än den dyraste månaden, april.

Var bor de flesta när det besöker Tjeckien?

Som många skulle gissa, besöker flest Prag än någon annan stad när de åker till Tjeckien.

Vilken stad i Tjeckien har de dyraste hotellrummen?

Špindlerův Mlýn är den dyraste staden i Tjeckien att boka ett hotellrum i. Priset per natt, 722 kr, är 36% mer än genomsnittsstaden i Tjeckien.

Vilken stad i Tjeckien har de billigaste hotellrummen?

Om du reser till Tjeckien på en budget, planera att bo i Prag som har det lägsta genomsnittspriset för ett hotellrum i landet. Här är kostnaden omkring 70% längre än i landets genomsnitt, priserna för hotellrum i Prag ligger normalt omkring 286 kr per natt.