Hotell i Tjeckien

Hitta billiga erbjudanden på 20 791 hotell i Tjeckien

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Billigaste städerna för att boka hotell i Tjeckien

Letar du efter en stad att besöka i Tjeckien? Ta en titt på de genomsnittliga priserna för att boka hotell i landets mest populära städer.
Pris
425 kr - 735 kr
BILLIGASTE STADEN I TJECKIEN Ostrava 21% billigare Hotell i Ostrava är de billigaste i Tjeckien med ett genomsnittspris på endast 424 kr per natt.
DYRASTE STADEN I TJECKIEN Špindlerův Mlýn 36% dyrare Špindlerův Mlýn har de högsta priserna på hotell i Tjeckien, med ett genomsnittspris på 735 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I TJECKIEN Prag 88% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Prag än någon annan stad i Tjeckien

Populära städer i Tjeckien

Boka ett av de bästa erbjudanden till ett av dessa omtyckta resmål i Tjeckien

Tjeckien resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Tjeckien

När är det billigast att bo i Tjeckien?

När du ska till Tjeckien är det bäst att planera din resa kring månaden februari, eftersom priserna då är signifikant lägre än i april - endast 648 kr per natt.

Var bor de flesta när det besöker Tjeckien?

Det råder ingen tvekan om att resenärer gärna åker till flertalet städer i Tjeckien, men majoriteten av resenärerna som besöker Tjeckien tenderar att spendera mest tid i Prag.

Vilken stad i Tjeckien har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 735 kr per natt, är Špindlerův Mlýn den dyraste staden i Tjeckien att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 735 kr är omkring 42% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Tjeckien har de billigaste hotellrummen?

Våra användare finner vanligtvis att Prag har de lägsta priserna per natt i landet på bara 244 kr. Prag erbjuder hotellrum till ett genomsnittspris som är 72% lägre än den genomsnittliga staden i Tjeckien.


Populära destinationer som turist i Tjeckien

Upptäck städer som momondos användare älskar i Tjeckien