Hotell i Torsby

Hitta de bästa erbjudandena för 40 hotell i Torsby, Sverige

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |
-
1
Incheckning
Utcheckning

Bästa hotell i Torsby

Det finns många mysiga hotell i Torsby, vad sägs om en övernattning på ett av dessa?


När är det bra timing att boka ett hotell i Torsby?

Kolla in informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet på ett hotellrum i Torsby
Dyraste veckodag
söndag
Billigaste veckodag
fredag

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (vardagsnatt)

398 kr

snittpris de senaste 2 veckorna

snittpris de senaste 2 veckorna

Genomsnittspris (helgnatt)

805 kr

snittpris de senaste 2 veckorna


Torsby resetips

Vi har dom bästa tipsen & resetips för Torsby

Vad kostar ett hotell i Torsby?

Hotell i Torsby kostar mellan 1100-1500 SEK per natt för ett dubbelrum. På vandrarhem kostar ett dubbelrum cirka 600 SEK per natt och ett enkelrum kan fås för 300 SEK per natt hos Torsby Vandrarhem. Stugor med eget kök på Torsby Camping kostar från 750 SEK per natt. Priserna varierar och kan gå upp något under sommaren. Under lågsäsongen samt mitt i veckan kan det förekomma bättre erbjudanden.

När är bästa tidpunkten att bo på hotell i Torsby?

Torsby har mycket att erbjuda både sommar- och vintertid, och de olika årstiderna bjuder på vitt skilda upplevelser. Under sommaren finns det rik möjlighet till vandring, fiske, kanotpaddling och olika äventyr i de värmländska skogarna. I Torsbys unika skidtunnel kan man även åka längdskidor under sommaren. Med sin relativt sydliga placering är området ett populärt alternativ för skidåkning under vintern. Det finns möjlighet till både familjevänlig utförsåkning och längdskidåkning i välpreparerade spår.

Kan man resa till Torsby med låg budget?

Det går att hitta billigt boende i Torsby både på vandrarhem och i stuga. Särskilt boende med tillgång till kök kan hjälpa till att hålla budgeten nere. Den storslagna naturen i omgivningarna erbjuder möjlighet till många friluftsaktiviteter helt gratis, särskilt för den som har egen utrustning.

De bästa transportmedlen i Torsby

I Torsby centrum går det att ta sig till alla bekvämligheter till fots eller med lokalbuss. Det går direkttåg till Karlstad som tar en timme och 40 minuter och kostar 175 SEK. Torsby ligger nära norska gränsen och via Karlstad kan man också ta sig med tåg till Oslo.

Parkering i Torsby

Hotell i Torsby erbjuder ofta gratis parkering till sina gäster. Därutöver är parkering generellt gratis på gator och vägar. Större parkeringsplatser finns vid Torsby Torg, Nya Torget och vid Södra Industrigatan. Parkering för husbil finns vid Gamla Järnvägstationen. Det är tillåtet att parkera i 48 timmar och det finns möjlighet att tömma gråvatten samt laddningsplats för elbil.


Hur mycket kostar ett hotell i Torsby per natt?

Använd informationen nedan för att hitta hotellrum med hög standard i Torsby till låga priser.

Vandrarhem och billiga hotell i Torsby

Dessa hotell och vandrarhem erbjuder ofta billiga vistelser i Torsby


Vart är det bra att bo i Torsby?

Det finns flera bra hotell i Torsby. I Torsby centrum, på promenadavstånd från alla bekvämligheter, ligger Hotell Björnidet och Hotell Örnen som båda erbjuder enkel- och dubbelrum med frukost. På Hotell Örnen finns även familjerum i form av lägenhet med eget kök samt möjlighet att ta med husdjur. Sahlströmsgården ligger lite längre från centrum, men erbjuder mysigt boende i vackert inredda rum som är perfekta för en romantisk weekend. Utöver detta finns det ett antal billiga hotell i Torsby, som Torsby Vandrarhem, STF Valbergsängen Sporthotell och Torsby Camping. Torsby Vandrarhem erbjuder både enkel-, dubbel- och familjerum med delat badrum till ett fördelaktigt pris. På Torsby Camping finns det möjlighet att hyra bungalow, stuga eller villa med eget kök och vacker utsikt över sjön. Det finns även prisvärt boende utanför Torsby, som till exempel The Lodge nära skidbacken i Överbyn. Ytterligare alternativ finns i Sunne och Karlstad, cirka en timme söder om Torsby med bil.


Läs mer om attraktioner, nöjen och sevärdheter i Torsby

Torsby ligger i Värmland, cirka 100 kilometer norr om Karlstad och cirka 35 kilometer från norska gränsen. Torsby är populärt för friluftsaktiviteter och under sommaren finns rika vandringsmöjligheter till exempel på Långberget och Hovfjället. Det finns också flera vandringsleder runtom i Värmland som fortsätter in i Norge och bjuder på storslagna vyer, till exempel Pilgrimsleden genom norra Klarälvsdalen. Granberget är Värmlands högsta berg och ligger i Torsby kommun. Efter en vandring på två och en halv kilometer kan man bestiga det 12 meter höga utkikstornet på toppen och få milsvid utsikt över både Värmland, Dalarna och över till Norge. Närheten till både Klarälven och flera andra vattendrag och sjöar gör området populärt för aktiviteter som kanotpaddling, fiske och bäversafari. Under vinter är det nära till bra skidåkning i både Hovfjället och Branäs. Långberget erbjuder dessutom nära 65 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. I Torsby finns också en skidtunnel som erbjuder optimala förhållanden för längdskidåkning året runt. Värmland är Sveriges centrum för folkrace och under sommaren kan det rekommenderas att besöka ett race i närheten av Torsby. Folkrace är inte bara för den bilintresserade utan en upplevelse för hela familjen. (Pris kontrollerat 22/03/2019).


Reseinformation om Torsby

Hur länge stannar besökare i Torsby?

Det vanligaste valet bland våra användare för besök i Torsby är 1 natt.

Hur mycket kostar ett hotell i Torsby?

Priset på ett hotell i Torsby beror på olika faktorer, som betyg, läge och efterfrågan. Generellt sett är genomsnittskostnaden för ett hotellrum cirka 850 kr per natt.

Vilken dag är det billigast att bo i Torsby?

torsdag är den billigaste dagen för hotellrum i Torsby. lördag är den dyraste dagen.

Hur mycket kostar ett vandrarhem i Torsby?

Vandrarhem och hotell med 2 stjärnor eller mindre i Torsby kostar cirka 744 kr för en sängplats per person. Det är cirka 106 kr lägre än genomsnittskostnaden för ett hotell i Torsby.