Hotell i Island

Hitta erbjudanden för 547 hotell i Island

Island
7 dec — 8 dec2
fre 8/12
tis 12/12

De bästa hotellen i Island

Hitta det perfekta hotellet för din vistelse i Island
Pris
kr313
kr4234
Gästomdömen
0 +
6 +
7 +
8 +
9 +
Hotellklass
0 +
2
3
4
5

Hotell i populära städer i Island

Nedan visas de mest populära städerna att bo i under ett besök i Island , samt några av de bästa hotellen i varje område

När är det bäst att boka hotell i Island

Ta en titt på informationen nedan för att hitta det bästa erbjudandet för hotellrum i Island
Lågsäsongmarsär den billigaste månaden att bo här
Högsäsongseptemberär den dyraste månaden att bo här
53 %förväntad prisnedgång
31 %förväntad prisökning

Resepriser

1 112 kr - 3 436 kr

Billigaste veckodagentisdagär den billigaste dagen i veckan att boka
Dyraste veckodagenonsdagär den dyraste dagen i veckan att boka
2 076 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag
2 996 krär den genomsnittliga kostnaden per natt för ett hotell denna dag

Användbar information om hotell i Island

Få en snabb överblick över pris- och boendetrender för ditt besök i Island

Lägsta hotellpriset

314 kr

Det mest populära hotellet (5-stjärnor)

The Reykjavik Edition

Hotell nära flygplatser

173

Genomsnittlig vistelselängd

3 dagar
Det billigaste priset för ett rum i Island som hittats under de senaste 7 dagarna är 314 kr/natt. Detta pris finns tillgängligt med Kex Hostel Reykjavík, ett 2-stjärnigt hotell.
Bo i komfort när du bokar ett rum med The Reykjavik Edition, det mest populära 5-stjärniga hotellet i Island(9,1/10 i betyg – baserat på 418 omdömen).
Det finns 173 hotell i Island som ligger nära Reykjavik Keflavik Intl. Bank Guesthouse By Kef Airport är närmst med 1,8 km från denna flygplats.
De flesta väljer att bo 3 dagar på hotell i Island. Den genomsnittliga boendekostnaden för 3 dagar i Island under den senaste veckan ligger på 7 258 kr.

Information om att bo i Island

Läs dessa viktiga reseråd innan du bokar ett hotell i Island

Vilka städer på Island är bäst att bo i?

Vid valet av hotell på Island kan du överväga att bo i Reykjavik, som är landet huvudstad och som har mycket att erbjuda. Utbudet av hotell är mycket stort, och du kan exempelvis bo på trivsamma Exeter Hotel. En lite mindre stad som är trevlig och lugn är Borgarnes som det går snabbt att ta sig runt i. Här är vistelsen något mer naturnära och du kan cykla och vandra i området. Det är inte lika lätt att ta sig fram med kollektivtrafiken, så därför är en hyrbil att rekommendera. Om ni inte har möjlighet att skaffa hyrbil är en taxi i stället att föredra. Ett mysigt ställe att bo på är Borgarnes Bed and Breakfast. Det går att finna billiga hotell på Island i de norra delarna av Island också. Staden Húsavík lockar en del turister, inte minst för att åka på valsafari. Här finns små, personliga hotell som ofta är familjeägda.

Vilka populära turistattraktioner finns det på Island?

De allra flesta vill gärna bo på Islands hotell för att uppleva djur och natur som inte påminner om något annat. Den stora Geysir är en imponerande geiser som sprutar vatten högt upp i luften, och har gjort så i många tusen år. Missa inte detta skådespel. En annan aktivitet som är populär är att bada i Den blå lagunen vars mjölkblå vatten innehåller kisel och andra mineraler som är hälsosamma att bada i. Boendet Northern Light Inn ligger nära denna turistattraktion i Grindavík. Nationalparken Thórsmörk är döpt efter vikingaguden Tor och består av ett vackert landskap med branta berg, floder och många vandringsleder. En annan plats som också är värd ett besök är Vatnajökull nationalpark där du kan se både is och vatten på samma gång, och varma källor som bubblar intensivt.

Vilka städer på Island har det bästa nattlivet?

Eftersom det inte finns så många stora städer när du önskar att boka hotell på Island, är det bara naturligt att alla festligheter sker i Reykjavik. Alla som älskar god dryck kan bege sig till BrewDog Reykjavik för att dricka lokalbryggd öl. Det ligger i den centrala delen av staden och på menyn finns också amerikansk, grillad mat. För att vara säker på att hamna på en livlig bar kan du hålla dig till gatan Laugavegur. Där det finns många ställen som både är traditionellt isländska och har ett tema. Det går lite lugnare till på närliggande gatan Hverfisgata. Det kostar bara på inträde på barerna om de skulle ha ett liveframträdande den dagen. Det finns inte så många nattklubbar på Island utan mindre ställen med ett litet dansgolv. Du slipper i alla fall nattklubbsköerna.

I vilka städer på Island finns det mest historia och konst?

Huvudstaden Reykjavik är en självklar plats för att uppleva kultur och historiska inslag. Det finns fler olika festivaler som bejakar kulturen och några av dem är Reykjaviks konstfestival och Litteraturfestivalen. Det finns ett stort konstmuseum här som ställer ut spännande, samtida konst. Målet är att vara ett progressivt konstmuseum som vill lära publiken mer om de historiska och sociala förutsättningarna i landet. Det finns en app att ladda ner där du kan gå på en kulturell vandring och ta del av Reykjaviks prisvinnande litterära tradition. Om du vill hitta billiga hotell på Island och samtidigt ha nära till kultur och nöje är ett förslag att boka boende på Center Hotels Plaza i Gamla stan. I Borgarnas finns ett center som ställer ut handgjorda dockor, en tradition som funnits länge på Island. Här kan du också se en riktig dockteater.

När är det billigast att bo i Island?

Den billigaste månaden att bo på ett hotell i Island är mars. Kostnaden är i genomsnitt 407 kr per natt i mars månad. I motsats till detta är juni den dyraste månaden att besöka Island.

Var bor de flesta när det besöker Island?

Av alla turistdestinationer i Island, så visar vår data att resenärer tenderar att besöka Reykjavik oftare än någon annan stad.

Vilken stad i Island har de dyraste hotellrummen?

Med ett pris på 2 825 kr per natt, är Vik den dyraste staden i Island att boka ett hotellrum i. Den genomsnittliga kostnaden på 2 825 kr är omkring 41% över landets genomsnittspris per natt.

Vilken stad i Island har de billigaste hotellrummen?

Den billigaste staden i Island att bo i är Snæfellsbær. Med ett genomsnittspris på 272 kr per natt, är Snæfellsbær omkring 73% billigare än andra städer i Island.

Hur många bolag söker momondo efter hotell i Island?

Antalet tillgängliga bolag för hotell i Island är 3 524 från och med december. 2023.

När uppdaterade momondo senast priserna för hotell i Island?

Priserna för hotell i Island uppdateras dagligen.


Varför använda momondo?

Varför ska jag boka boende i Island med momondo?

momondo är gratis! Vi söker utförligt igenom hundratals webbplatser för att ge dig resultat för boendetypen hotell och andra boendealternativ i Island, från både välkända leverantörer för boende som hotell till små oberoende företag. momondo gör det sedan enkelt att filtrera alla dessa alternativ så att du kan hitta det perfekta stället att bo på.

Hur hjälper momondo mig att hitta ett toppenboende i Island?

När du sökt efter boende i Island hjälper momondo dig att hitta ett bra ställe att övernatta genom att hjälpa dig filtrera dina resultat. Om du letar efter ett boende som erbjuder gratis frukost har vi ett filter för det. Behöver du kostnadsfritt internet eller gratis avbokning har vi ett annat. Du kan söka utifrån detta och mycket mer på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Island

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.