Sök och hitta billiga flyg till Island

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 27/9
tis 4/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Island

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Island

Bästa priset för enkelresa

670 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 407 kr

Snabbast flygtid

6t 10m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Island från Sverige under de senaste 72 timmarna är 670 kr (Stockholm Arlanda till Reykjavik Keflavik Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Island från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 407 kr (Stockholm Arlanda till Reykjavik Keflavik Intl).
Det snabbaste flyget till Island från Sverige tar 6t 10m (Stockholm Arlanda till Reykjavik Keflavik Intl).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Island, inklusive Scandinavian Airlines och Wizz Air.

Trender för flygresor till Island

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Island och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Island?

Kostnaden för att flyga till Island varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 536 kr eller höga som 18 071 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Island för 5 352 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 5 563 kr.
See prices from:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Island?

Island har några av världens mest välbesökta städer. Den mest populära staden att resa till i Island är Reykjavik, vilken momondos användare väljer som landningsdestination 297% oftare än andra städer. De näst populäraste städerna i Island är Akureyri och Egilsstaðir.

Hur långt är flyget från Sverige till Island?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Island (Reykjavik Keflavik Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 3t 10m respektive 8t 45m.

Vilka flygbolag flyger till Island?

Icelandair, Scandinavian Airlines och Lufthansa är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Island enligt våra uppgifter. Icelandair är förstahandsvalet då 77% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Island. Tänk på att det finns 5 olika flygbolag som flyger till Island regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Island

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Island från Sverige
Reykjavik
Reykjavik

Användbar information om ditt flyg till Island

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Island

De billigaste flygen till Island som nyligen hittats av momondos användare är 723 kr med Wizz Air, 952 kr med Norwegian och 1 023 kr med WOW air.De senaste flygen hittade till populära städer i Island

Hitta flyg till dessa populära städer i Island, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Island

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Island

Billiga flyg till Island

Dessa rutter har de billigaste flygen till Island som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmReykjavik3t 10m1 407 kr
GöteborgReykjavik8t 45m1 506 kr
MalmöReykjavik9t 30m1 637 kr
LuleåReykjavik5t 50m3 132 kr
HalmstadReykjavik10t 45m7 330 kr
JönköpingReykjavik14t 55m9 737 kr
LinköpingReykjavik13t 25m10 352 kr

De bästa sakerna att se och göra i Island

Island är känt för sina varma källor, sitt vackra landskap och sina islandshästar. Hitta billiga flyg till Islands huvudstad Reykjavik och boka dina biljetter online efter att ha jämfört priser via momondos sökfunktion. De internationella flyglinjerna landar på Reykjaviks flygplats Keflavik International, dit det går flera direktflyg från Stockholms flygplats Arlanda. För att ta dig vidare inrikes behöver du byta flygplats till Reykjavik Domestic, varifrån du kan ta inrikesflyg till andra populära destinationer som Akureyri i norr och Egilsstadir i öst.

Priserna för flygbiljetter till Island varierar beroende på vilken tid under året du planerar utföra din resa. Under juli och juli möts du av de allra högsta priserna medan november och september bjuder på billiga flyg till Island. Om du är ute efter vinteraktiviteter eller norrskensskådning kan du dra nytta av lågsäsongens billiga priser och åka till Akureyri på öns norra kust. Jämför olika inrikesflyg online på momondo för att hitta ett billigt pris.

Vilka flygbolag flyger direkt till Island?

Icelandair, WOW air, Norwegian och SAS har direktflyg mellan Stockholms flygplats Arlanda och Reykjaviks Keflavik International. Med Icelandair kan du även flyga direkt mellan Göteborgs flygplats Landvetter till Keflaviks flygplats. Med momondos sökfunktion kan du lätt jämföra priser på nätet för olika resor till Island.

När är bästa tiden att åka till Island?

Perioden mellan juni och augusti räknas som Islands högsäsong. Under högsäsongen är det svårt att hitta sista minuten resor då flygen blir fullbokade ungefär en månad i förväg. Det är under denna period som du kan uppleva midnattssol med ljusa nätter och en mängd olika festivaler. Om du inte har något emot mulna dagar och svalare temperaturer kan du hitta billiga flyg till Island med hotell inkluderat under maj och september.

Hur många timmar tar det att flyga till Island?

Med direktflyg från Sverige till Island tar resan lite drygt tre och en halv timme. Bland annat SAS har flyg som mellanlandar i Köpenhamn, vilket resulterar i en resa på ungefär sex timmar. Flera av de stora flygbolagen erbjuder en TV-skärm i flygstolen framför dig så att du kan underhålla dig med filmer och TV-serier under resans gång.

Kan man resa till Island utan pass eller visum?

Om du reser till Island som turist behöver du inte något visum för din vistelse. Island räknas till Norden och eftersom det råder passfrihet mellan de nordiska länderna behöver du som svensk medborgare inte uppvisa något pass. För flygresor till Island behöver du däremot ta med dig en giltig legitimation med bild samt resehandlingar.


Internationella flygrutter till Island

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Reykjavik
Snabbaste flygtid3t 10m
Billigaste pris1 407 kr
Flyg från Göteborg till Reykjavik
Snabbaste flygtid8t 45m
Billigaste pris1 506 kr
Flyg från Malmö till Reykjavik
Snabbaste flygtid9t 30m
Billigaste pris1 637 kr
Flyg från Jönköping till Reykjavik
Snabbaste flygtid14t 55m
Billigaste pris9 737 kr
Flyg från Luleå till Reykjavik
Snabbaste flygtid5t 50m
Billigaste pris3 132 kr
Flyg från Linköping till Reykjavik
Snabbaste flygtid13t 25m
Billigaste pris10 352 kr

Hitta flyg till Island

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Island


Varför använda momondo?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Island. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Island.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Island genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du inte är redo att boka ett flyg till Island just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Island och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.