Biluthyrning i Barranquilla, Colombia

Vill du hyra en bil billigt i Barranquilla, Colombia? Sök och jämför priser här

Barranquilla, Colombia
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Barranquilla, Colombia
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Barranquilla

Alla större biluthyrningsfirmor i Barranquilla, Colombia
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,5

Övergripande

8,7

Upphämtning/avlämning

8,7

Valuta för pengarna

8,7
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Barranquilla, Colombia

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Cartagena Rafael Nunez flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Barranquilla

1 912 användare har letat efter hyrbilar i Barranquilla med momondo i december.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Barranquilla för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Barranquilla även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Alamo, Enterprise och Avis. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Barranquilla, Colombia?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Barranquilla erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och Avis har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vad är hastighetsgränsen i Barranquilla, Colombia?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 60 km/t i Barranquilla när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Barranquilla är 90 km/t respektive 100 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Barranquilla du befinner dig.

Vilken bil väljer flest att hyra i Barranquilla?

Hyrbilar av modellerna Hyundai Accent och Ford Focus i Barranquilla är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent i Barranquilla kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 425 kr/dag och priser så låga som 154 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Ford Focus kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 522 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 200 kr/dag.

Hur är vädret i Barranquilla, Colombia i december?

Den som letar efter en hyrbil i Barranquilla under månaden december kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 27 °C och en nederbörd på cirka 20 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Med tanke på att temperaturerna i Barranquilla typiskt är högre under december och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Barranquilla representativt för resten av Atlántico?

Om du letar efter en hyrbil i Barranquilla för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Atlántico vanligtvis har en temperatur på 27 °C och en nederbörd på omkring 20 mm.


Hyra bil i andra städer i Colombia

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Bogota, Cartagena och Cali i Colombia

Börja planera din resa till Barranquilla