Boka flyg med Air India

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 11/2
lör 18/2

Snabba fakta om Air India

Hitta information om flygtid, flygpriser och populära rutter för Air India

Billigaste rutten

126 kr

Mest populära rutten

BOM till DEL

Kortaste flighten

0t 55m

Längsta flygningen

18t 45m
Den billigaste rutten som Air India flyger avgår från Chennais internationella till Bangalore Kempegowda ​​för 126 kr
Att flyga från Bombay Chhatrapati Shivaji Intl till New Delhi Indira Gandhi Intl ​​är för närvarande den mest populära rutten med Air India
Den snabbaste flygsträckan med Air India tar 0t 55m från Guwahati (GAU) till Dimāpur (DMU)
Den längsta flygrutten med Air India ligger på 18t 45m från Imphal (IMF) till Kolkata (CCU)

Omdömen för Air India

6,1
OkejBaserat på 3 518 verifierade omdömen
6,8Besättning
6,5Gå ombord
6,1Comfort
6,1Övergripande
5,2Underhållning
6,2Mat


Information om att flyga med Air India

Air Indias lojalitetsprogram heter Flying Returns, och ger återkommande kunder fina fördelar. Som medlem i Flying Returns tjänar du bland annat poäng varje gång du bokar Air India-flyg eller flyg med ett annat Star Alliance-bolag till berättigat pris. FR-poängen kan lösas in mot bonusbiljetter åt dig eller någon annan beroende på statusen på ditt medlemskap, och även användas för att boka Air India eller flyg med ett annat bolag som är medlem i Star Alliance. Det enda du behöver göra för att bli medlem i Flying Returns är att fylla i ett formulär på flygbolagets hemsida och ladda upp en kopia av ditt pass samt bevis på aktuell och giltig adress.

Bestämmelserna kring handbagage är desamma för inrikes- och internationella flyg. På Boeing- och Airbus-plan tillåts ett handbagage med måtten 55x35x25 cm. I ekonomiklass får handbagaget max väga 8 kg, och i business- eller första klass är 12 kg tillåtet. På sträckor som körs av Alliance Air (9i) får måtten på handbagage inte överstiga 40x30x15 cm. Här gäller maxvikten 5 kg, både i ekonomiklass och business- och första klass. Mängden incheckat bagage som är tillåten på Air India-flyg varierar mellan avgångar. För inrikesflyg gäller i ekonomiklass en väska som väger max 25 kg. I businessklass får du ta med en väska som väger max 35 kg, och i första klass gäller max 40 kg. Personer som reser mellan Europa och Indien i ekonomiklass får checka in två väskor som väger 23 kg var. I exekutiv klass är två väskor som väger 32 kg var tillåtet.

I allmänhet går det bra att ta med mindre husdjur som hundar, katter, fåglar med mera på Air India-flyg, förutsatt att du kan uppvisa korrekt dokumentation. Innan du reser måste du också ha fått godkännande av flygbolaget. På Air India-reservationer för inrikesflyg krävs att du har intyg på djurets hälsa och vaccinationsbevis. När du flyger internationellt måste du även ha inresetillstånd för husdjuret och eventuella specifika dokument som krävs av landet du reser till. Det finns även specifika bestämmelser för vilken sorts väska eller bur djuret får resa i. Se till att informera dig ordentligt om hur regelverket ser ut för att föra in djur i landet du ska till.

Ja, Air India har 6 veckovisa flyg inbokade att avgå från Stockholm Arlanda.

London Heathrow, Bombay Chhatrapati Shivaji Intl och New Delhi Indira Gandhi Intl är de mest populära flygplatserna som Air India frekvent flyger till under året.

Du kan kontrollera flygstatusen för Air India genom att använda momondos flygspårning. Ange antingen flygnumret eller namnet på flygplatsen, välj datum och tid (om applicerbart) och klicka på knappen för flygspårning. Vi visar dig information om flygstatus för Air India i realtid, inklusive ankomst- och avgångstider och gatenummer. Du kan också ringa Air India på +91 22 27067001 eller besöka deras webbplats på airindia.in.

Om du vill flyga inrikes med Air India är det billigaste tur- och returalternativet att flyga från Bangalore Kempegowda till Chennais internationella för 274 kr. Detta billiga flyg med Air India innebär 0 stopp. Om du inte har något emot att boka enkelbiljetter för inrikesflyg med Air India är det billigaste alternativet att flyga från Chennais internationella till Bangalore Kempegowda med 0 stopp för 126 kr.


Air India - Flygstatus

Sök efter rutt eller flygnummer för att kontrollera flygstatusen för Air India
mån 2/6